Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canm şimdi nasılsınz
Çok şükür canım iyiyiz artık saolasin
Hepinize çok teşekkür ederim. Yanımda oynarken dengesini kaybedip düştü. Kırık baya açık görünce çok korktum. Ama Dr kapanır dedi. Bilemiyorum emin olamadım. 2 hafta sonra kontrol 😔
Kapanır kapanır canım 2 haftada bizimde kaynamaya başlamıştı

Hayirli cumalar benimde tartim 68.7
Fark 1.1

Eklentiler

• IMG_20220204_091227.webp
    IMG_20220204_091227.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 25
04 Şubat 2022

sabah 11.30
1 küçük kase sütlaç tarçınlı

öğlen 11.30
1 küçük kase sütlaç
2 kepçe tarhana çorbası
2 parmak kadar pide

akşam 18.50
avuç içi kadar et
3 yk spagetti
salata

yatana kadar 1,5 lt su

Pazartesiden beri bozmadan gittim şükür ödemimi attım
Pazartesi 87.70
Bugün 85.25
Fark 2.45 kg

Eklentiler

• 15E85981-6CF2-41B3-BD5E-D30B6F08F97E.webp
    15E85981-6CF2-41B3-BD5E-D30B6F08F97E.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 23
Selamlar hanımlar
Diyet filan yalan oldu şubata 83 kg ile girdim.
Dün küçük oğlan yataktan düşüp köprücük kemiğini kırdı. Hergun yeni bir imtihan. Yarın hayra çıksın inşallah

Yorgun kuzum sen nasılsın

İyi geceler kızlar, bugünlerde gelemiyorum. Bebeğim ve ben hastayız. Eşimin memleketine gitmiştik, kayınbabam ve görümcem hastaydı. Bir de üstüne soğukta dışarda gezdik. Yavrum iki gündür kıvranıyor . Uyku vs yok. Dr orta kulak iltihabı dedi, ayrıca üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Ben de üst solunum yolu enfeksiyonu. Birkaç güne geçer inşallah. Geçince döner, kaldığım yerden devam ederim inşallah
çok çok geçmiş olsun 🙏 Rabb'im acil şifalar ihsan etsin inşallah 🙏

Ben tartılmayı bile unutmuşum evde koli yapıyoruz. Yeni evi hâlâ bulamadık ama toplanıyoruz 🥴 Korkarım yine son dakika beğenmediğim bir eve geçeceğiz bu gidişle.
Bu aralar ciddi maddi sıkıntılarımız var hiç keyfim yok diyet miyet hak getire anca makarna,ekmek,peynir 😔😔😔

Pazartesiden beri bozmadan gittim şükür ödemimi attım
Pazartesi 87.70
Bugün 85.25
Fark 2.45 kg
Süper eksi cnm tebrikler
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Mthn83 Mthn83
60kiloyum 60kiloyum

kızlar neyiniz var tam geçmişi okuyamadım canlar , çok çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar diliyorum hepinize 🙏kolaylıkla atlayın inşallah 🙏
Saol cnm idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ondan kotuydum bira iyiyim artık şükür
Tok tartıldım 85 e doğru yol alıyorum😔 evde olmak yaramadı
Sağlık olsun da halledersin insAllah can yediklerine biraz biraz dikkat et artık istersen

Ben tartılmayı bile unutmuşum evde koli yapıyoruz. Yeni evi hâlâ bulamadık ama toplanıyoruz 🥴 Korkarım yine son dakika beğenmediğim bir eve geçeceğiz bu gidişle.
Bu aralar ciddi maddi sıkıntılarımız var hiç keyfim yok diyet miyet hak getire anca makarna,ekmek,peynir 😔😔😔
Allah feraha erdirsin. İsmini soylersen ismen dua edeyim sana 💕

Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 98.2
bu hafta 94.9

Geçen cumartesi adetimin ilk günüydü baya bi şiştim ödemler gitti. Bu hafta dikkatli ve ölçülü yedim zaten 3 gün miğrenden yattım yemek bile yapamadım. Bu ay sonuna 94 olsam diyordum ama hedefi 93 yapam bari🤭

She-Raa She-Raa Allah şifa versin arkadaşım

She-Raa She-Raa geçmiş olsun canım çocuk nasıl oldu?
Teşekkür ederim. İki gün önceye göre çok daha iyi şükür. İlaçlarını düzenle veriyorum, bir iki güne daha iyi olur inşallah 🙏🏻
Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 98.2
bu hafta 94.9

Geçen cumartesi adetimin ilk günüydü baya bi şiştim ödemler gitti. Bu hafta dikkatli ve ölçülü yedim zaten 3 gün miğrenden yattım yemek bile yapamadım. Bu ay sonuna 94 olsam diyordum ama hedefi 93 yapam bari🤭

She-Raa She-Raa Allah şifa versin arkadaşım
Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim, süper eksi 👏🏻

Back
X