Kilo cok onemli degil bence benim ablam 100 kilo hamile kaliyo hep:)ve normal dogum yapti 3 cocugundada ayrica ilk hamileligini evlendikten 5 ay snra yasadi.merak etme hersey yoluna girer28 yasindayim daha daha oncede dedigim.gibi doktor sadece akinti icin ilac veedi baskada bisi yapmadi ama cok zor beklemek cokk.bazen diyorum bende yazicam buraya mutlu haberi diye ki esimde daha doktor icin erken oldugunu dusunuyor ama galiba iste ben fazla takiyorum.
Merhaba canim:)evet istanbuldayiz kucukkoy basari hastanesi selime hanim problem olmadigi surece kesinlikle normal dogum yaptiran bi doktor cok tatli bi kadin.benim doktorumda o hastanede benimkide ozgur hanim.bnde normal dogum istiyodum ama bel fitigi ameliyati oldugum icin yapamicam heralde.strong57 merhaba, ablanın normal doğum yapmış olması çok mutlu etti beni. ben de normal doğum çok istiyorum(tabi öncesinde hamile kalmak gerekiyor :) ) bu siteyi en çok insanın yalnız hissetmemesini sağladığı için seviyorum.
siz istanbulda mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse ablanın doktorunu öğrenmek isterim. çünkü normal doğuma yönlendiren doktor o kadar az ki. zaten kiloyu görünce daha bebek olmadan sezeryan diyor bazıları:)
bu arada aslanhome keyfin nasıl? Biraz rahatlayabildin mi?
bebeğine en kısa zamanda, sağlıcakla kavuşursun inşallah:) gerekli durumlarda sezeryan tabiki tercih edilmeli, ben gerek olmadığı halde yönlendirilmekten korkuyorum
sizin memnun olduğunuz doktorlar bulmanıza çok sevindim. hastaneyi daha önce duymamıştım, resimleri gayet güzel görünüyor. ama ben anadolu yakasında olduğum için biraz zor sanırımneyse bir süre daha araştırayım
Tesekkur ederim cok sagol:)arastir tabi buda aklinda bi fikir olarak bulunsun ne olur ne olmaz.Allah en kisa zamanda sanada bi bebek versin insallahbu arada en kısa zamanda demişim:) kendi sabırsızlığımı sana yansıtmışım:) en doğru zamanda sağlıcakla kavuşursun diyeyim ben:) tam dilemiş olayım:)
Kızlar merhaba:)
Bende bu ayda bir değişiklik yokdün regl oldum, birazda sinir oldum hoş bu ay ilaç kullanmam falan gerekti.muhtemelen gebe olsaydım da huzursuz olurdum. sizlerde bir değişiklik var mı? Bebek isteyenlerde, doğum bekleyenlerde?
Hayırlı uğurlu olsun bebegin yüksek kilolarda normal doğum sıkıntılı sezaryen da öyle gerçi doktoruna güven o gerekeni yapacaktır şimdiden bir şey söylemek zorArkadaşlar ben 95 kilo hamile kaldım ve şu anda 10 hafta + 6 günlük hamileyim. benim gibi şişman hamile kalmış olan arkadaşlarla deneyimlerini paylaşmak isterim.birbirimize destek olursak daha rahat bir hamilelik geçirmiş oluruz hem.
Ayrıca bu kilolarda hamile kalmış olup da normal doğum yapmış birileri varsa deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Canım merhaba bende 116 kilo ile hamile kaldım şimdi 11. haftadayım 113 kiloyum bende şeker sıkıntısı çıktı şimdilik ama inşallah sende çıkmaz ... Bulantım hiç olmuyor sadece akşamları evde yemek yapamıyorum çalıştığım için zorlanıyorum bende hep dışardan söylüyorum dün itibari ile dışardan söylemicem diye kendime söz verdim bakalım senin nasıl gidiyor bulantıların falan varmı dr. nasıl davranıyor... Ah bu kilolar ah olmasa keşke... bol bol su ve yürüş yapmanın tavsiye edrim tatlım...merhaba öncelikle 135 kg yum ve 5 haftalık hamileyim sizce beni nasıl bir dönem beklior doktor insülin direncim olduğunu tiroidlerimde sorun olduğunu ve uzun bi süre bebek istesekte olmayacağını söylemişti ama şu anda 5 haftalık hamileyim keşke 93 kg olsaydım ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba canım bende 116 kilo ile hamile kadım ve şuanda 113 kiloyum 11. haftayım şuanda dr. biraz kızdı tabi ah bu kilolar dedi neden dedi :) ama işte zayıflamak çok zor yemesi çok güzel bakalım hayırlısı diyorum her şeyin... Diyet listenini benimlede paylaşırsan sevinirim tatlım diyecektim... hayırlısı ile bebişlerimizi sağlık bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin...Bende 93 kg hamile kaldım. Doktorum kibarca biraz fazlan var dedi. Kilolu hamile kalmak kimsenin hoşuna gitmez, hem bu durumu yaşayıp hem de doktorundan hadsizce azar işitenler adına çok üzgünüm.
Ben bir beslenme uzamanına gittim geçen hafta. Zayıflamanı istemiyoruz ama sağlıklı beslenerek, hamileliğini 94-95 kg ile kapatabilirsin dedi. Bana bugünlerde diyet listemi yollayacak, ben de sizlerle paylaşırım (şeker, kolestrol her hangi bir sağlık sorunum olmadığını belirteyim). Çalışan birinin aktivitesine göre hazırlayacak sanırım, bana yaşam şeklimle ilgili şu tip sorular sordu: oturarak mı çalışıyorsun vs. Liste Fransızca ya da İngilizce olabilir, vakit bulursam çevirip eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?