90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

merhaba

merhaba

pembelituruncu listeni benimle de paylaşabilirsen çok sevinirim:)

bizde bir süredir bebek istiyorduk ama olmadı elimizde olmayan nedenlerle bir süre ara vermemiz gerekti şimdi. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur.

çevremde kilolu olduğu halde sorunsuz normal doğum yapan, zayıf olduğu halde birçok problemle karşılaşan o kadar çok insan gördüm ki bu işin tamamen kısmet olduğuna inanmaya başladım. sanırım stres gebelikteki en önemli faktör. ne olursa olsun hep olumlu bakmak gerekiyor.

tatlım bir doktora denk geldim mükemmel şu anda 15. haftamdayım 100 gr bile almadım kadın doğumcum mükemmel cumartesi bebeğimi görüp cinsiyetini öğreneceğim inşallah o yüzden şimdi troidlerim için kan vermeye gidiyorum

tontny çok sevindim senin adına:) ben bu konularla ilgili tavsiyeleri bir kenara not alıyorum da, yakın zamanda lazım olacağını umarak:) mümkünse doktorunun adını paylaşabilir misin?

Merhaba tatlım senin adına çok çok sewindim dr. işi çok önemli çünkü çok iyi bir dr. gelmişsin :) nerde bu dr. yeri acaba...
sağlıklı hbrlerle inşallah... bilgilerini bizimle paylaşırsan sevinirim tatlım öptüm...

tontny çok sevindim senin adına:) ben bu konularla ilgili tavsiyeleri bir kenara not alıyorum da, yakın zamanda lazım olacağını umarak:) mümkünse doktorunun adını paylaşabilir misin?

canım avrupa yakasında gaziosmanpaşa küçükköyde duygu hastanesi ayten hanıma gidiyorum

canım avrupa yakasında gaziosmanpaşa küçükköyde duygu hastanesi ayten hanıma gidiyorum

canım çok teşekkürler. ben anadolu tarafındayım, yine de aklımda bulunsun ama senin için çok mutlu oldum:) bazı doktorlar kilolu hamileleri baya strese sokuyormuş keyifle gittiğin bir doktor bu süreçte çok önemli bence. inşallah doğum da dahil olmak üzere memnuniyetin sürer:)

merhaba bayanlar bende 95-96 kiloyla hamile kaldım kilo almadım henüz 17 haftalığız almamaya dikkat ediyorum ödemlerim indi daha hafif hissediyorum kilomda bi değişiklik olmadı her gören zayıflamışssın diyor sanırım ödemden kaynaklı. şuan göbeğime takmış durumdayım normal göbeğim olduğu için bebeğimin büyüyüp büyümediğini anlayamıyorum bayada evhamlı biriyim canım sıkılıo bu duruma kilolu bayanlarda karın ne zaman belli olur acaba doğumdan sona kilo alımı durup verebilir miyiz ki acaba :s

ciniviz merhaba

kilodan dolayı bebek daha geç belli oluyor ama boyunda önemli sanırım bu noktada. benim 160 cm boyunda bir arkadaşım da 98 kiloda hamile kaldı. bebeği tam olarak son iki ayda seçebildik ama düzenli kontrole gittiği için büyüyüp büyümediği ile ilgili bir tedirginliği olmadı. zaten gelişimini doktorlar takip ediyorlar. kilo konusunda da benim doktorumun söylediği hamilelik ve emzirme dönemlerinde bedenin senin iznin olmadan daha fazla çalışıyor ve kilo vermek kolaylaşıyor. Gebelik döneminde kilo şeker riski oluştursa da, sağlıklı beslenince insülin direnci problemi bile tamamen kaybolabiliyormuş. Normalde ben kilo verip hamile kalmak istiyordum ama bu sözlerinden sonra çok beklememeyi istedim.

Birde söylediği hareketli olmanında kilo kadar önemli olduğu. şu anda kilo konusunda doktorun en iyisini bilir ama belki küçük egzersizlerle hareketini biraz artırabilirsin.

Ben ocak ayında hamile kaldım pek ümidim yoktu acıkcası istiyorduk ama 2-3 ay öncesi adet gecikmesi yüzünden gittiğim dr benim pkolu olduğum tedavi olabileceğimi ancak tedaviye başlamadan önce mutlaka kilo vermemi söyledi ısrarla. Ben veremiyorum aksine alıyorum hareketliyim yemekte yiyoum fakat alıyorum bende durumumdan memnun değilim dedikçe dr ısrarla vereceksin yoksa verdiğim ilaçlar daha fazla kilo yapar falan dedi.
Neyse ben çıktım dr dan eve geldim pko için bitkisel tedavilere baktım soğan kürüne başladım.. insilün direncimde düşüktü 60 larda falan. ocak ayında ilişki sayımız çok az olmasına ragmen hamile kalmşım hiç umudum yoktu süpriz oldu bize şuan 17 haftamız bitio ama ben göbeğime takmış durumdayım ilk gebeliğimden dolayı tecrübesizlikten baya evham yapmış durumdayım..
95 kiloyum boyum 1,65 herkes zayıfladığım söylüyor..17 haftamızda bugün bitiyor

Harika bir sürpriz olmuş, şu dakikadan sonra sonuna kadar tadını çıkarmak lazım:)
Eğer doktorun bebeğin sağlıklı olduğunu söylüyorsa, bence evham yapmana gerek yok. birde şu yok iç karnı geniş dar, hamilelik belli olur olmaz muhabbeti de var. mutlaka çevrende böyle örnekler anlatan olmuştur, kaç ay belli olmadı diye. zaten doktorlar bebeğin enini boyunu kilosunu, her anlamda gelişimini takip ediyorlar. ekstrem bir durum olsa mutlaka bilgi verirdi diye düşünüyorum.

evet cnm süpriz oldu vallahi bize :) kilonun cocujkla alakası yok diolardı gercekten yk muş ki ben kilomu insilün direnimin düşük olması pkolarımdan almışım hormonal olarak aşırı kilo aldım böyle değildim olmasa benim olmazdı sanırım :S şimdi bebek olunca verirsin diolar bakalım görecez :)

arkadaslar 9 aylik evliyim 7 aydir ugrasiyoruz ama olmuyor 95 kiloyum bildiniz sismanim boyumda okadar uzun degil her ay test yapiyorum ama her ay husrana ugruyoruz sizden yardim bekliyorm icinizde boyle kiloda olan var mi basindan gecirmis olan ?

arkadaslar 9 aylik evliyim 7 aydir ugrasiyoruz ama olmuyor 95 kiloyum bildiniz sismanim boyumda okadar uzun degil her ay test yapiyorum ama her ay husrana ugruyoruz sizden yardim bekliyorm icinizde boyle kiloda olan var mi basindan gecirmis olan ?
Ben varım canım ve 5 aylık hamileyim ve 97 le hamile kaldım şuan 95 kiloyum :)

Ama bende olmuyor iste cnm yoruldum artik ama simdide sogan kurunu denicem bakalim nolucak
dene canım ben onun faydasını gördüğümü düşüüyorum aksatmadan iç bide üşütmemeye çalış canım ayaklarını belini sıcak tut sabah akşam aç karnına tıka burnunu iç soğan suyunu hemen arkasındanda normal su iç ki mideni bastırsın :/

sende kac ayda etkisini gosterdi cnm nekadar da hamile kaldin ve kac kiloyla kaldin ?

Kızlar benim annemde 90 kilo ile gebe kalmış bana , üstelik annemin boyu 1.55 ama beni sezaryanla doğurmuş

sende kac ayda etkisini gosterdi cnm nekadar da hamile kaldin ve kac kiloyla kaldin ?
canım ben de 1,5 2 aya yakın sürede etkisini gösterdi sabah akşam içtim ama 15 gün. 97 le hamile kaldım şuan 19 haftalığım 94,500-95 kg arasında gidip geliom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…