- 2 Mayıs 2015
- 96
- 39
- 3
- 30
darisi basima cnm insallah saglikli bir sekilde kucaina alirsin bebeyinicanım ben de 1,5 2 aya yakın sürede etkisini gösterdi sabah akşam içtim ama 15 gün. 97 le hamile kaldım şuan 19 haftalığım 94,500-95 kg arasında gidip geliom :)
kızla ilgisi yok ben erkek bebek bekliyorum ve o kadar sorunlu geçiyor ki. 20.haftaya geldim hala kusuyorum. iştahım yok. 66 kg ile hamile kaldım şuan 5 ay bitti 65 kiloyum.ilk 16 hafta yemek yiyemedim.herşeyden tiksindim.serum tkaılıyordu bana da. ağrılar, halsizlik vs. yani anlayacağınız kız-erkek fark etmiyor. annenin bünyesine bağlı her şey.Kızlar ben hamile değilim ama bir arkadaşımın deneyimini anlatayım sizlere... Çok çok yakın bir arkadaşım 89 kilo ile hamile kaldı fakat 84 kilo ile doğum yaptı. Yani kilo alacağına kilo verdi.Fakat çok sorunlu bir hamilelik geçirdi.Hamileliğinin son 4 ayı zaten sürekli yattı.tansiyon problemi ve sürekli kusması oldu.Hemen hemen her hafta serumlar bağlandı.Neticesinde sağlıklı bir bebeği oldu şükürler olsun.Fakat böyle durumlarda genelde kız bebekler bu tabloya sebep oluyorlar... Zeynepb hanımında baktım 85 ten 78 e düşmüş ve kız bebek bekliyor sanırım.Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Haa bu arada bahsettiğim arkadaşım normal doğum yaptı.
doktor bi dahaki aya gel de şeker yaptırcakti sanirim biz kabul etmiycezz. güvenemiyorum 1,5 su bardaklı çok sekerli içtiriyormuş öle test çikiyormuş güvenemiyom ki.Arkadaşlar ben de 118 kg ile hamile kaldım. Şu an 6+4 hamileyim. Doktor benden hem kilolu olmam hem de anne ve babamın şeker hastası olması nedeniyle şeker yüklemesi istedi ama hem bu kadar erken olması dolayısıyla hem de Canan karatayın asla yaptırmayın diye bangır bangır bağırması nedeniyle çok endişeliyim bebeğime bişi olursa diye.
Aranızda bu kadar erken şeker yüklemesi yaptıran var mı?
Bir de Ankarada olanlar için hangi doktora gidiyorsunuz öneriniz varsa sevinirim.
doktor bi dahaki aya gel de şeker yaptırcakti sanirim biz kabul etmiycezz. güvenemiyorum 1,5 su bardaklı çok sekerli içtiriyormuş öle test çikiyormuş güvenemiyom ki.
Arkadaşlar ben de 118 kg ile hamile kaldım. Şu an 6+4 hamileyim. Doktor benden hem kilolu olmam hem de anne ve babamın şeker hastası olması nedeniyle şeker yüklemesi istedi ama hem bu kadar erken olması dolayısıyla hem de Canan karatayın asla yaptırmayın diye bangır bangır bağırması nedeniyle çok endişeliyim bebeğime bişi olursa diye.
Bir de Ankarada olanlar için hangi doktora gidiyorsunuz öneriniz varsa sevinirim.
Canim kendin bilirsin ama yaptir muhakkak. C K hocamizi cok severim ve dediklerini de yapmaya calisirim ama bu riske atilicak bisey degil. Normal gebelerde 26. Haftada filan yapiliyor biz riskli gebelikleriz malesef.
Ben suan 103 kiloyum tup bebek tedavisi goruyorum ve sekerim cikti. Yani hamile olmasam normalmis ama gebeler icin yuksekmis. Aclik kan sekerimde 105-110 arasi cokta yuksesk degil yani.
Bu arada tedavimin son safhasindayim bana dua eder misiniz kizlar.
Bi yerde gordum 41 hamileye 41 ayetel kursi okutuyorum. Herkes 1 tane okuyacak. Okuyabilir msniz benim icin.
Insallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz saglikla sihhatle.aminnn.
boy boy evlatlarimiz olur insallah
Mrb bende 111 kilo ile hamile kaldım suan 18+4 hamileyim 4 kilo aldım senin hamileligin nasıl geçiyor?Arkadaşlar ben de 118 kg ile hamile kaldım. Şu an 6+4 hamileyim. Doktor benden hem kilolu olmam hem de anne ve babamın şeker hastası olması nedeniyle şeker yüklemesi istedi ama hem bu kadar erken olması dolayısıyla hem de Canan karatayın asla yaptırmayın diye bangır bangır bağırması nedeniyle çok endişeliyim bebeğime bişi olursa diye.
Ahh canimmm ne kadar yakinix boyun kac pekiiMrb bende 111 kilo ile hamile kaldım suan 18+4 hamileyim 4 kilo aldım senin hamileligin nasıl geçiyor?
Boyum 1.70 canım sende mi benim gibisin ben diyetisyene gitmeye başladım 7 kilo almamı planlıyor drm bakalım nasıl olacak.Ahh canimmm ne kadar yakinix boyun kac pekii
Benim ddaha yeni 5 haftalik hamileyim. Ben bende baslmyi dusunuyorum diyetisyene benim bide ikiz bakalimm.sonum ne olacakkBoyum 1.70 canım sende mi benim gibisin ben diyetisyene gitmeye başladım 7 kilo almamı planlıyor drm bakalım nasıl olacak.
Canim mutlaka git bence zaten dr sana önerir ben ilk öğrendiğim de 5 haftalik ti dr fazla kilo almamaya çalış dedi bende diyetisyene gideyim mi dedim oda senin icin iyi olur dedi zaten çok sıkı bi diyet uygulanmıyor onun verdiği listeye göre besleniyorsun çok şanslıymissin ikizlerinı inşallah hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder rabbim..:)Benim ddaha yeni 5 haftalik hamileyim. Ben bende baslmyi dusunuyorum diyetisyene benim bide ikiz bakalimm.sonum ne olacakk
İnşallah dediğin gibi olur canım bebegin iri olması hamilelik şekerinden oluyor felan diyolar öyle bir durum var mı baktırdın mi şekerini özellikle kilolu anneler bu sorunu yaşıyormuş 24. haftalarda bakılıyor mus öyle duymuştum?Ben 114 kilo ile hamile kaldım şu anda 21. Haftadayız ve 110 kiloyum. Boyum 1.65. Hiç almadım hep verdim inşallah böyle gider. Bebeğim de iri bir bebek 350 gr lu anda.
Canım mrb, ben bide rahat olmak gerektiğini duymuştum. Takıntı yaparsan gerçektende sıkıntı çıkıyor. Ama rahat olur ve benim çocuğum zaten olucak diye olumlu düşünürsen bu vücudunu etkiliyor. Rabbim dualarını kabul eylesin.sende kac ayda etkisini gosterdi cnm nekadar da hamile kaldin ve kac kiloyla kaldin ?
Mrb bende 111 kilo ile hamile kaldım suan 18+4 hamileyim 4 kilo aldım senin hamileligin nasıl geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?