90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

kızla ilgisi yok ben erkek bebek bekliyorum ve o kadar sorunlu geçiyor ki. 20.haftaya geldim hala kusuyorum. iştahım yok. 66 kg ile hamile kaldım şuan 5 ay bitti 65 kiloyum.ilk 16 hafta yemek yiyemedim.herşeyden tiksindim.serum tkaılıyordu bana da. ağrılar, halsizlik vs. yani anlayacağınız kız-erkek fark etmiyor. annenin bünyesine bağlı her şey.

Merhaba kızlar hiç kaygılanmaya gerek yok. Ben de 118 kg hamile kaldım ilk 5 ay hiç kilo almadım. Sonraki aylarda da sadece 2 kg aldım 120 kg ile doğuma girdim 110 kg ile çıktım. Ne şeker, ne tansiyon , ne ikili test, ne dortlu test, ne bebekte sıkıntı yaşamadım çok şükür. Normal doğumdan korktuğum için yapamadım, sezaryen oldum ancak bu tamamen benim seçimimdi. Yediklerime diyetisyen eşliğinde dikkat ettim bebişim 3,300 gr 56cm doğdu. Çok da sağlıklı maaşallah. Rabbim koruyor o kadar kafanıza takmayın. Tabi ki az kilolu olarak hamilelik geçirmek daha iyi ama olmayınca da olmuyor yani :) Ben çok kilolu bir hamile olarak son günüme kadar yavas yavas yurudum, psikolojimi olumlu tuttum ve bu bebeğin sağlıkla doğacağına kendimi inandırdım. Bol bol protein, kalsiyum vitamin ve mineral alın bebek beslensin siz siz de sağlığınıza sağlık ekleyin :) Hiç kendinizi üzmeyin canlarım iyi düşünün iyi olur inşallah

Arkadaşlar ben de 118 kg ile hamile kaldım. Şu an 6+4 hamileyim. Doktor benden hem kilolu olmam hem de anne ve babamın şeker hastası olması nedeniyle şeker yüklemesi istedi ama hem bu kadar erken olması dolayısıyla hem de Canan karatayın asla yaptırmayın diye bangır bangır bağırması nedeniyle çok endişeliyim bebeğime bişi olursa diye.
Aranızda bu kadar erken şeker yüklemesi yaptıran var mı?
Bir de Ankarada olanlar için hangi doktora gidiyorsunuz öneriniz varsa sevinirim.

merhaba ben 85 le hamile kaldim şimdi 82 kilodayim. 22 haftalık hamileyim. bu durum normalmi?? herşeyi yiyorum vala

doktor bi dahaki aya gel de şeker yaptırcakti sanirim biz kabul etmiycezz. güvenemiyorum 1,5 su bardaklı çok sekerli içtiriyormuş öle test çikiyormuş güvenemiyom ki.

doktor bi dahaki aya gel de şeker yaptırcakti sanirim biz kabul etmiycezz. güvenemiyorum 1,5 su bardaklı çok sekerli içtiriyormuş öle test çikiyormuş güvenemiyom ki.

Doktora istemediğimi söyledim ama kızdı siz nasıl ikna etmeyi düşünüyorsunuz doktorunuzu?

Canim kendin bilirsin ama yaptir muhakkak. C K hocamizi cok severim ve dediklerini de yapmaya calisirim ama bu riske atilicak bisey degil. Normal gebelerde 26. Haftada filan yapiliyor biz riskli gebelikleriz malesef.
Ben suan 103 kiloyum tup bebek tedavisi goruyorum ve sekerim cikti. Yani hamile olmasam normalmis ama gebeler icin yuksekmis. Aclik kan sekerimde 105-110 arasi cokta yuksesk degil yani.
Bu arada tedavimin son safhasindayim bana dua eder misiniz kizlar.
Bi yerde gordum 41 hamileye 41 ayetel kursi okutuyorum. Herkes 1 tane okuyacak. Okuyabilir msniz benim icin.

Insallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz saglikla sihhatle.aminnn.
boy boy evlatlarimiz olur insallah

Haklısınız Sanırım öyle yapacağım ben de okudum bile Ayet-el kürsi Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Mrb bende 111 kilo ile hamile kaldım suan 18+4 hamileyim 4 kilo aldım senin hamileligin nasıl geçiyor?

Boyum 1.70 canım sende mi benim gibisin ben diyetisyene gitmeye başladım 7 kilo almamı planlıyor drm bakalım nasıl olacak.
Benim ddaha yeni 5 haftalik hamileyim. Ben bende baslmyi dusunuyorum diyetisyene benim bide ikiz bakalimm.sonum ne olacakk

Benim ddaha yeni 5 haftalik hamileyim. Ben bende baslmyi dusunuyorum diyetisyene benim bide ikiz bakalimm.sonum ne olacakk
Canim mutlaka git bence zaten dr sana önerir ben ilk öğrendiğim de 5 haftalik ti dr fazla kilo almamaya çalış dedi bende diyetisyene gideyim mi dedim oda senin icin iyi olur dedi zaten çok sıkı bi diyet uygulanmıyor onun verdiği listeye göre besleniyorsun çok şanslıymissin ikizlerinı inşallah hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder rabbim..:)

Ben 114 kilo ile hamile kaldım şu anda 21. Haftadayız ve 110 kiloyum. Boyum 1.65. Hiç almadım hep verdim inşallah böyle gider. Bebeğim de iri bir bebek 350 gr lu anda.

Ben 114 kilo ile hamile kaldım şu anda 21. Haftadayız ve 110 kiloyum. Boyum 1.65. Hiç almadım hep verdim inşallah böyle gider. Bebeğim de iri bir bebek 350 gr lu anda.
İnşallah dediğin gibi olur canım bebegin iri olması hamilelik şekerinden oluyor felan diyolar öyle bir durum var mı baktırdın mi şekerini özellikle kilolu anneler bu sorunu yaşıyormuş 24. haftalarda bakılıyor mus öyle duymuştum?

merhabalar.ben de tam 90 kg ile hamile kaldım.5.haftadayız.bugün diyetisyenime gittim listemi aldım.diyetisyenim kilo bile verebilirsin dedi ilk 4 ayda sonra zaten istesen de veremezsin dedi.şu anda şekerim falan yok ama ilerde çıkmaması için kontrollü gitmeliyim diye düşündüm.diyetisyenim 1600 kalorilik bir diyet verdi.diyetisyene giden arkadaşlar var okuduğum kadarıyla sizlerde de aynı mı acaba?

sende kac ayda etkisini gosterdi cnm nekadar da hamile kaldin ve kac kiloyla kaldin ?
Canım mrb, ben bide rahat olmak gerektiğini duymuştum. Takıntı yaparsan gerçektende sıkıntı çıkıyor. Ama rahat olur ve benim çocuğum zaten olucak diye olumlu düşünürsen bu vücudunu etkiliyor. Rabbim dualarını kabul eylesin.

Mrb bende 111 kilo ile hamile kaldım suan 18+4 hamileyim 4 kilo aldım senin hamileligin nasıl geçiyor?

Merhaba ben de şu an 17+2 deyim. Bin şükür henüz kilo almadım ancak yemeyi kaçırdığım günler ertesi gün 1-1,5 kg fazla çıkabiliyorum sonra geri iniyor ama. Bundan sonra almaya başlarım sanırım diye düşünüyorum. En fazla 7 kg ile bitirebilsek süper olur. Senin nasıl gidiyor hamilelik? Hangi şehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…