90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

Canim ksr bakma mesajini yeni gördüm geç cvp veriyorum hamilelik iyi gidiyor kasık ağrıları çektim biraz 22+3 oldu bebeğim bu hafta ayrıntılı usg gireceğiz inşallah bi aksilik olmaz biraz onun stresi var bide yavaş yavaş doğum nasıl olacak sorusu aklımda hep...

Kızlar mrb bende hamileyim kilom var diyetisyen önerirmisiniz?
Canim kilolu derken 90 üstü mu yani drun fazla kilo alma die uyarmıştır seni zaten hamileyken de en doğru şeklide beslenmek icin diyetisyene gitmen gerekir kafamıza göre diyet yapamayız demi bebeginizin sağlığı için..kaçıncı haftadansin?

Canim kalori bakımından hiç bahsetmedi benim diyetisyenim hafta hafta almam gerek minimum grama göre şimdi ben 22+3 deyim bundan sonrada kiloya göre kontrol ediyor.Senin hamileligin nasıl gidiyor?

Canim bu arada şeker yüklemesi yaptırdın mi dediğin gibi herkes zararlı diyor?

Son düzenleme:

Ben de 20+2 deyim canım. Geçen hafta detaylı ultrasona girdim ben de bin şükür bir sorun çıkmadı hiç stres yapma. Benim bebişin kafası biraz ilerde seyrediyormuş ama doktor çoğu gebelikte böyledir dedi önce biraz korkmuştum ama normalmiş.

Beni de kilo yüzünden şu gebelik zehirlenmesi korkusu sardı. Evham yaptım iyice ikide bir tansiyonumu ölçüyorum ayaklarım şişti mi flan diye kontrol ediyorum :/
Senin kilo durumu nasıl? Bu ara çok iştahım arttı benim.

Canim ben tansiyonunu ölçmuyorum bi kaç kere aile hekimliğinde baktılar oda rutin kntr olarak daha doğrusu bi rahatsızlık hissetmedim hiç 20+ dan sonra karnin hızlı bi şekilde büyüyo belli oluyor yani dediğin gibi iştahın artiyor sadece canımin istediği şeyleri yiyorum ama tadımlık kilo alıyorsun zaten ben 5 kilo aldım işte 22+3 elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum usg cuma günü randevu var canım işte haftaya ç.tesi de normal kontrolüm var aç gel dedi dr herhalde tahlil yapacak şeker için aile hkm de tahlil yaptılar cnm bana açlik şekeri 82 çıktı normal inslh gebelik sekeri cikmaz

Çıkmaz inşallah ya gönlümüzü ferah tutalım. Şeker yüklemesi yaptıracak mısın sen? Vala ben de bayramda ipin ucunu kaçırdım ama toparlamam gerek bugünden itibaren. Su çok önemli içermediğim zaman dengem şaşıyor. Biraz da yürüyüşe önem verirsek abartı kilo almayız herhalde.

Dr yapılması gerekiyor derse yaptıririm cnm ben en azından ona göre tedbirini alırız varsa bilmemek daha kötü bebeğe zararı var..ay evet bayramda bende bozdum dediğin gibi su çok önemli bu arada bebesin cinsiyeti ne renkli foto alabildin mi bana dr vermedi en Son gittiğimde 20 haftalik ti daha küçük dedi şimdi ayrıntilida verirler herhalde:)

Ben varım canım ve 5 aylık hamileyim ve 97 le hamile kaldım şuan 95 kiloyum :)

ne güzel bende 98 kiloyla ikinci bebişe hamile kaldım
ammaaa diyetisyene ayırabileceğim bir bütçemiz yok : ((
çok fazla bulantım var ama kusma yok 11 haftadayım hala 98 im ama daha yolun çok başındayımm ve korkuyorumm
ilk bebişime 80 ile hamile kalıp 88 ile doğuma girip 80 çıkmıştım emzirme döneminde nolduysa oldu ve aldığım kilolar yapıştı kaldı(
nasıl kilo veriyorsunuz acebaaa

Canım bizim bebiş detaylı ultrasonda ellerini yumruk yapıp yüzüne kapatmıştı. Hiçbişi göremedik inat etti sıpa. O yüzden bende de fotoğraf yok.
Bize Allah nasip ederse bi oğluş geliyor. Hep kız gibi doğuyordu içime ama erkek çıktı :) sizin cinsiyet ne?

Canim kalori bakımından hiç bahsetmedi benim diyetisyenim hafta hafta almam gerek minimum grama göre şimdi ben 22+3 deyim bundan sonrada kiloya göre kontrol ediyor.Senin hamileligin nasıl gidiyor?
iyi gidiyor allaha sükür...kiloda da sorun yok hiç almadım :)

Canim Allah nasip ederse benimde kızım olacak inşallah hayırlısıyla kucağıma alırız :) yaramaz bi kız benimki de dr her kontrolde söylüyor çok hareketli die:)

merhaba arkadaşlar ben 103 kiloyum evlendim çocuk düşünüyorum diyetisyenime gittim nasıl düşünüyorsun bu kiloyla dedi sürekli kullandığım ilaçlar var bucüdümda ödem topluyor şişkinlik yapıyor sodyumum düşük tuzsuz yiyemem ne yapıyım yinede vermeyi deniyorum uğraşıcam durum um çok mu kötü

Canim bence buna en iyi cvp bi kadın doğum uzmanı verir kullandığın ilaçları durumunu anlatırsın inşallah rabbim sana da bi evlat verir...

Canim bende detaylı usg girdim Allaha Şükür sağlıklı benim kızimda senin ki gibi elini yumruk yapmış dr açık görmem lazım dedi baya bi ugrastirdi cimcime bizi uyuyo zorla uyandırdı dr:)

Canim bende detaylı usg girdim Allaha Şükür sağlıklı benim kızimda senin ki gibi elini yumruk yapmış dr açık görmem lazım dedi baya bi ugrastirdi cimcime bizi uyuyo zorla uyandırdı dr:)

hayırlı olsun canım gözünüzaydın :) eee sizin kuzu elini açtı mı sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…