Evet canım dr görmem lazım dedi baya uğraştık sonunda açtı çok tuhaf bi duygu:)onun hareketlerini görmek minicik elini uzatıyor bazen gözümün önüne geliyor.hayırlı olsun canım gözünüzaydın :) eee sizin kuzu elini açtı mı sonra?
valla canım ben de 85 kılo ile hamıle kaldım su anda 6 haftalık hamıleyım hangi şehirdesin doktorumu sana onerebılırım acıkcası cok ıyı bır doktordur kadın hastalıkları ve gebelık üstüne cok iyibir prof. tur benım umudum yoktu polikistik over dım 2 ay içinde tedavıyle normal yolla hamile kaldımMerhaba arkadaşlar bende kilo ile sorun yasayanlardanim 3 yıllık evliyim doktora gttigimde çok kilo aldığımı farkettim 119 kilo olmuştu doktor hatta gebe kalamaz dedi kilo vermesi gerekiyo dedi ve ben şimdi 84 kiloyu ama yine benim yok yine gelmiyo 1 asilama 6 ay yumurta takibi tedavisi gördüm biraz yıpranmış için brktim 2 ayda sizlerin bi tvsiyesi varmı arkdslar
Merhaba arkadaşlar bende kilo ile sorun yasayanlardanim 3 yıllık evliyim doktora gttigimde çok kilo aldığımı farkettim 119 kilo olmuştu doktor hatta gebe kalamaz dedi kilo vermesi gerekiyo dedi ve ben şimdi 84 kiloyu ama yine benim yok yine gelmiyo 1 asilama 6 ay yumurta takibi tedavisi gördüm biraz yıpranmış için brktim 2 ayda sizlerin bi tvsiyesi varmı arkdslar
CNim bn istanbuldayım doktor öneri isterim acikcasivalla canım ben de 85 kılo ile hamıle kaldım su anda 6 haftalık hamıleyım hangi şehirdesin doktorumu sana onerebılırım acıkcası cok ıyı bır doktordur kadın hastalıkları ve gebelık üstüne cok iyibir prof. tur benım umudum yoktu polikistik over dım 2 ay içinde tedavıyle normal yolla hamile kaldım
Canım kilo etkiliyor olabilir tabiki ama ben 119 kg ile ilk denememizde hamile kaldım. Boyum 172 cm. Biraz nasip kısmet işi bunlar eğer eşinde ve sende herhangi tetikleyici bir durum yoksa kilonun çok engel olduğunu düşünmüyorum.
İkimizde de birsorunyok cnm ama 3 yildr bkliyrum
elbette prof. dr. cemal tamer erel hocama gidiyorum cerrahpaşanın hocasıdır kendısı ki bugun kontrolüm var ona yanlız biraz tuzlu ama para düşkünü degıl bir kere muayene parası verdım 3. kez gidicem kontrole mesela şiddetle tavsiye ederım canım kuzenım benn tamer hocada tedavi gördük acıkcasıCa
CNim bn istanbuldayım doktor öneri isterim acikcasi
Canim kendin bilirsin ama yaptir muhakkak. C K hocamizi cok severim ve dediklerini de yapmaya calisirim ama bu riske atilicak bisey degil. Normal gebelerde 26. Haftada filan yapiliyor biz riskli gebelikleriz malesef.
Ben suan 103 kiloyum tup bebek tedavisi goruyorum ve sekerim cikti. Yani hamile olmasam normalmis ama gebeler icin yuksekmis. Aclik kan sekerimde 105-110 arasi cokta yuksesk degil yani.
Bu arada tedavimin son safhasindayim bana dua eder misiniz kizlar.
Bi yerde gordum 41 hamileye 41 ayetel kursi okutuyorum. Herkes 1 tane okuyacak. Okuyabilir msniz benim icin.
Insallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz saglikla sihhatle.aminnn.
boy boy evlatlarimiz olur insallah
Banada ayni denildi 85 kiloyum doğum yapali 2.5 ay oldu hala vermedimcanım bende tüp bebek için randevu aldım kilom 97 ve korkuyorum zayıfla gel diyecekler diye..sana kilon ile ilgili ters bişey söylemediler mi? yani zayıfla gel yada kilo vermeden olmaz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?