90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

Merhaba arkadaşlar bende kilo ile sorun yasayanlardanim 3 yıllık evliyim doktora gttigimde çok kilo aldığımı farkettim 119 kilo olmuştu doktor hatta gebe kalamaz dedi kilo vermesi gerekiyo dedi ve ben şimdi 84 kiloyu ama yine benim yok yine gelmiyo 1 asilama 6 ay yumurta takibi tedavisi gördüm biraz yıpranmış için brktim 2 ayda sizlerin bi tvsiyesi varmı arkdslar

valla canım ben de 85 kılo ile hamıle kaldım su anda 6 haftalık hamıleyım hangi şehirdesin doktorumu sana onerebılırım acıkcası cok ıyı bır doktordur kadın hastalıkları ve gebelık üstüne cok iyibir prof. tur benım umudum yoktu polikistik over dım 2 ay içinde tedavıyle normal yolla hamile kaldım

Canım kilo etkiliyor olabilir tabiki ama ben 119 kg ile ilk denememizde hamile kaldım. Boyum 172 cm. Biraz nasip kısmet işi bunlar eğer eşinde ve sende herhangi tetikleyici bir durum yoksa kilonun çok engel olduğunu düşünmüyorum.

Ca
CNim bn istanbuldayım doktor öneri isterim acikcasi

İkimizde

Ca

CNim bn istanbuldayım doktor öneri isterim acikcasi
elbette prof. dr. cemal tamer erel hocama gidiyorum cerrahpaşanın hocasıdır kendısı ki bugun kontrolüm var ona yanlız biraz tuzlu ama para düşkünü degıl bir kere muayene parası verdım 3. kez gidicem kontrole mesela şiddetle tavsiye ederım canım kuzenım benn tamer hocada tedavi gördük acıkcası

canım bende tüp bebek için randevu aldım kilom 97 ve korkuyorum zayıfla gel diyecekler diye..sana kilon ile ilgili ters bişey söylemediler mi? yani zayıfla gel yada kilo vermeden olmaz gibi.

canım bende tüp bebek için randevu aldım kilom 97 ve korkuyorum zayıfla gel diyecekler diye..sana kilon ile ilgili ters bişey söylemediler mi? yani zayıfla gel yada kilo vermeden olmaz gibi.
Banada ayni denildi 85 kiloyum doğum yapali 2.5 ay oldu hala vermedim of ya offf doktor kilo verse gel diyecek banada

Merhaba;forumu arada misafir olarak gelip takip ediyorum.İşlerim yoğun olur yazamam diye mesaj yazmamıştım.Ama şu an itibariyle gruba dahil olmak geldi içimden.

Merhaba ferahhhh ben de çok korkuyorum.İnşallah Allah hepimize yardım etsin.Dün ben doktora gittim beni biraz korkuttu.Dediki 5 kilo alacaksın 4 kilo çocuk doğuracaksın.

Bu sayfada yazılan yorumlar bana moral veriyor okudukça.Yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum.Bu sitede o sayfadan o sayfaya gitmekten internetten başka bir şeye baktığım yok.

Eski yorum yapanlar bu ara pek uğramıyorlar galiba.Ben de eski yorumları okumaya devam ediyorum

93 kiloyum tüp bebek tedavisindeym sizce bu kiloda hamile kalabilirmiym 8 ay önce tüp bebekle 105 kiloda hamile kalmıştm ama düşükle sonuçlandı daha sonrada diyet yaptm 92 ye düştm 1 kilo aldm bu aralar boğazım yine açıldı

Merhaba yenidencan bende yarın gideceğim 11. haftadayım henüz kilomda değişiklik olmadı ama ilerisini bilemiyorum herkez için hayırlısı diyelim

Hoşgeldin catmom.Ben 3-4 kilo aldım galiba.Kilo almamın yanında birden vücudumda genişleme ve midemde şişlik oluşmuştu.Geçen hafta gittiğim doktor beni korkuttu biraz.Gerçi benim yaşım ileri olduğu için belki.Biraz yediklerimin miktarına dikkat etmeye çalışıyorum.nE KADAR DİKKAT EDEBİLİRSEM ARTIK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…