900 lira maas yeterli olurmu?

kk de ne kadar aşk böceği var böyle...

en fazla evinize 1600tl girer..siz de çalışırsanız tabi..demişsiniz ki küçük şehirde fazla kazanamz,e yani avukatın yanında metropol bir şehirde de milyarlar kazanamzdı...

en çok kızdığım 30 yaşına gelmiş bir ADAMIN kenrada 3-5 kuruşu olmayıp,garsonluk yaparım evimize bakarım arabeskini parçalaması..ee aklın nerdeydi be adam diye sormazlar mı insana..bu adamın en az 30milyar birikmişi olmalıydı..ne yapmış kazandığını bir sor bakalım...

işte can alıcı nokta bu...

bıraz sankı keyfıne, rahatına düskün bırısı sevgılın..

kım ne derse desın bu kararı sen vereceksın, ıyıce düsün, ölc, tart ve kararını ver canım ve sakın evlenmek ıcın evlenme belkı baskı görüyor olabılırsın..yasın geldı evlen gıbısınden bılemıyorum?? ama 7 senede dile kolay ?? zor bı durum???

birikmisi var tabi ama dügün icin kina icin nisan icin mobilya icin de para lazim tabiki biz sonrasini düsünpyoruz.

Eşim evlenmeden önce "taşı sıkar suyunu cıkarır sana bakarım" diyordu, 1,5 yıl işsiz gezdi Benim maaşım Türkiye şartlarının çok çok üzerindeyken, borçtu krediydi vs eridi gitti.

2 gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef.

birikmisi var tabi ama dügün icin kina icin nisan icin mobilya icin de para lazim tabiki biz sonrasini düsünpyoruz.

Yaa bir de bu yanı var işin.

Mobilya alınacak, düğün yapılacak vs vs. Bunların hepsi borc demek. 1800 lira ile elbet gecinirsiniz ama canınız da cıkar. İnsan borc icindeyken birbirine "seni seviyorum" deyince boğası geliyo

30 milyar birikmiş parasımı olacak... kızlar sizde çok abarttınız ne bu böyle adamın geliri belli anca kendini geçindirmiş. ne yapsın bekar oluncada kıtı kıtına yeter bu para. evli oluncada. o kadar parayı kaç kişi biriktirmiş bu maaşla

Haklısın... Hayat standardına uygun yaşayabilmek önemli olan. Hayat standardının altında kaldığında o kızcağız da üzülecek, üzecek de...
Aşk denen şey uçup gidecek evet biliyorum...
İlla ki benden çok bilirsin evlisin tecrübelisin...
Ama şimdi yaş 31 olmuş bir erkek 7 sene de ilişki yaşamışken biz limon da satar geçinirizden daha fazlasını düşünüp tartmak zorunda.
Hele ki kızı yerinden yurdundan edip yanına almayı düşünüyorsa...
Toz pembe gözlüklerle bakmak yersiz elbette bu saatten sonra ne yapılabilir kariyer için olsun evlilik adına birikim için olsun bu önemli aslında...
Yoksa ben senin söylediklerine kendi ilişkim ve kendim açısından hak veriyorum. Ben de böyle düşünüyorum çünkü.

sagol cnm benim güldürdün beni

birikimi var, dügün masraflari icin ailelerde biseyler yapicak tabiki ama herseyi de aileler yapamaz.

1000 lira maas aliyor diyelim bende 600-700 lira alsam oluyor 1600-1700 lira.
bunun diyelim 500 lira kiraya gidiyor
suya elektrige 100 er lira gidiyor diyelim en kötü hesaplama yaparsak.
kaliyor bize 1000 lira evin masrafi yiyecek icecek 200-300 lira diyelim aylik
kaliyor bize 700 lira yetmezmi peki? bence yeter hepsini harcamak zorunda degiliz tabiki.
diyelim fazladan 300 lira artti ay sonunda atariz kenara yada bircalri öderiz bilemicem simdi ne yapariiz

eve toplamda 2200 giriyor.evimiz kira ve ben yinede gelecekten çok korkuyorum mutluyum herşey yolunda ama önüme baktığımda nasıl olucak diye düşünüyorum çocuk olucak ben belki bir süre çalışamam o zaman biraz zorlanırız..
hee bu arada çalıştığım iş yerindede 1 sene sonra başarılı olduğum için işim değişti....

ahahahahaha evlenmeden önce biz de yapmıştık bu hesapları sonra hepsi çöpe gitti :)

Sen de calısırsan kırklareli gibi kücük bir yerde rahat rahat gecinirsiniz. Ama eşinin biraz kendini geliştirmesi lazım, daha iyi kazansın ki ilerde hamile kaldığında çalışmama özgürlüğüne sahip ol.

yani eve nekadar girerse girsin yinede acaba düsüncesi oluyor demek.

işsizliğin bu kadar çok olduğu milletinin belkide yarısının yoksulluk seviyesinin altında yaşadığı bir ülkede herkesin kariyer sahibi olacağını düşünmek hakkaten komik. eh ne diyelim allah hepimize gani gani kariyer versin inşallah.

ben aksama bi sIkIstirayim onu biseyler yapmasi lazim gercekten tsk ederim güzelim

Bizim ülkemizde işsizlik yok biliyor musunuz; iş beğenmeyen gencler var. Nankör patronlar haricinde kariyerine sıfırdan başlayıp yükselen bir sürü tanıdığım var.

ya herşeyi geçtim ben sizin hikayenizi merak ettim yaa. nasıl tanıştınız 7 sene o kadar uzak mesafede nasıl dayandınız. bu çok zor bişey. ben üniv okurken 3 sene bi çıktığım çocuk vardı memlekete gelince 2 aya kalmadı ayrıldık
bu kadar herşeyden vazgeçecek kadar aileni binlerce km arkanda bırakacak kadar neler yaşadınız nasıl bu kadar bağlandınız birbirinize merak ettim valla (asla dalga geçmiyorum gerçekten merak ettim )

Çocuklar Kulübü oldu burası.
Kimse laflarının arkasında durmuyor öyle boşluğa boş boş konuşuyor.
Tartışacak kadar yeterlilik yok,lafını savunacak arkasında duracak düşünce dünyası yok.
Öyle dalga geçelim ortaya ortaya konuşalım herkes birbirine laf soksun.
Bildiğin 5 yaş çocuk forumu.
"Bana salak diyen salaktır,burnunda sümük vardır "falan modunda ..
Kız çocuklarını sindiriyoruz kendilerini ifade edemiyorlar, "laf sokmayı "iletişim sanıyorlar.

Öyle içimden geldi yazdım,konu sahibiyle alakası yok.

Sen yanmazsan, ben yanmazsam nasıl cıkar karanlıklar aydınlığa derinss'im.

Görmezden gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…