- Konu Sahibi prensess05
-
hayatım darılma bana ama sanırım sen cok emın degılsın onunla hayatı paylasmaya?
korkarım kı sonunuz ayrılık olacak böyle olursa :18:
kendi cevrenden yokmu evlılıge sıcak bakan??
11 yılda kimse müdür olamıyor.tr de değilde uzaydamı yaşıyosunuz bilemedimmmVallahi iş meslek sahibi olma kiçin yıllarca uğraşan didinen emek veren hemen evlenmeyen dişini sıkan kendini zorlayan insanlar aşık değil(miş)
Onlar mantık evliliği yapıyormuş.
Aşk evliliği kıt -kanaat geçinmekle oluyormuş.
900 liraya eyvallah diyip kocanın gece gündüz çalışması gerçek aşkmış.
Bu aşkı yaşatmaz aşkı öldürür.
Bekarlara birşey demiyorum da mesai yapmış bir erkek bile eve gelince heyheyleri üstünde olur.
Hem aşığım hem iyi yaşamak isterim.
Millet kattan yattan bahsetmiş hayatımda yata binmedim.Villası olan birine oturmaya bile gitmedim :)
Ama 900 liraya da geçinmek istemem.
Makul bir bütçeyle geçinmek isterim,parasızlık yuvayı vursun gece kafamı yastığa koyduğum borcum olsun istemem.
Bunun için illa mantık evliliği yapmak ya da yat villa sahibi olmak gerekiyor galiba.
Ne garip bir örüntü ?
Konu sahibi arkadaşım şimdi 31 yaşında olmasına takılacaksınız demiş ama üzgünüm takılınmayacak gibi değil.
Sevgilin muhtemelen üniversite okumadı.
20 yaşında iş hayatı başlasa 11 yılda kasiyer olarak girsen mağaza müdürü olursun ?
Cümlelerimi aşk yuvanıza saldırı olarak algılıyorsun ama ben seni koruyorum.
31 yaşında adam gerekirse senin için garsonluk yaparım edebiyatına gireceğine 11 yılda kendine kariyer edinirdi.
Evleneceğin adamın mantalitesinden bahsediyorum?
Keşke makul şekilde tartışıyor olabilseydik.. Keşke..
yok canim neden kizayim.
cevremde yok evlilige sicak bakan bana göre. hepsi afedersin it kopuk.
Vallahi iş meslek sahibi olma kiçin yıllarca uğraşan didinen emek veren hemen evlenmeyen dişini sıkan kendini zorlayan insanlar aşık değil(miş)
Bekarlara birşey demiyorum da mesai yapmış bir erkek bile eve gelince heyheyleri üstünde olur.
Millet kattan yattan bahsetmiş hayatımda yata binmedim.Villası olan birine oturmaya bile gitmedim :)
Makul bir bütçeyle geçinmek isterim,parasızlık yuvayı vursun gece kafamı yastığa koyduğum borcum olsun istemem.
Bunun için illa mantık evliliği yapmak ya da yat villa sahibi olmak gerekiyor galiba.
Ne garip bir örüntü ?
Konu sahibi arkadaşım şimdi 31 yaşında olmasına takılacaksınız demiş ama üzgünüm takılınmayacak gibi değil.
20 yaşında iş hayatı başlasa 11 yılda kasiyer olarak girsen mağaza müdürü olursun ?
31 yaşında adam gerekirse senin için garsonluk yaparım edebiyatına gireceğine 11 yılda kendine kariyer edinirdi.
Vallahi iş meslek sahibi olma kiçin yıllarca uğraşan didinen emek veren hemen evlenmeyen dişini sıkan kendini zorlayan insanlar aşık değil(miş)
Ne garip bir örüntü ?
Ben kırklareliliyim kırklarelinde yaşam kolay merkezden biraz uzak sobalı evler 250 tl falan oranın bir pazarı var maşallah çok ucuzzz pazardan giyinebiliyorsunn o derece sende girersin bi işe geçinir gidersinizzz ama yok ben herşeyi isterimm yetinemem diyosan biraz zor :/
Ne garip bir örüntü ?
Yazılanlara göre türkiyede 11 yılda en dipten en üste çıkabiliyor bir insan. peki benim merak ettiğim yıllardır asgari ücretle çalışanlar afedersiniz ama salak mı? onlar kariyer yapmayı bilmiyor mu? yıllarca aynı ücretle çalışan bir kademe bile yükselemeyen o kadar çok insan var ki konu sahibini incitmeyecek şekilde yorum,eleştiri yapsak ne güzel olacak...
Ben kırklareliliyim kırklarelinde yaşam kolay merkezden biraz uzak sobalı evler 250 tl falan oranın bir pazarı var maşallah çok ucuzzz pazardan giyinebiliyorsunn o derece sende girersin bi işe geçinir gidersinizzz ama yok ben herşeyi isterimm yetinemem diyosan biraz zor :/
sana katılıyorum özge...öyle kimsede 11 yılda genel müdür olamıyor o firmanın ne yazıkki!!!
benım gibi üniv.okuyup 900 tl alanlarda var...
11 yılda kimse müdür olamıyor.tr de değilde uzaydamı yaşıyosunuz bilemedimmm:53
üniversite okumakla ev sahıbıde olunmuyor araba sahıbıde ne yazıkki...
herkes kendi fikrini beyan eder tabi..kimse kimseye sürün demiyor elbette..sadece özgün fikirlerimizi sunuyoruz..
çok yıkıcı olmamaya özen göstersek daha iyi olmazmı????
yatlar katlar mutluluk getirmiyor dedim yaşadım çünkü..
birde şunu söylemek isterim. sen yurtdışında yaşayan birisin ister istemez buraya gelince adaptasyon sorunu yaşarsın. bu yüzden de gözüne maddi konularda büyük sorun olarakta görünür. sana tavsiyem şu olabilir arlkadaşım. hayat müşterektir bunu unutma erkek arkadaşının bir işi,nin olması ve makul oranda kazancını olması çok güzel ama sende ona destek olmalısın yani onun kadar maaş alacağın bir işe muhakkak girmelisin. o zaman inan bana maddi analamda ve ruhen rahatlarsın. geçim derdini tek başına o gence yüklemek büyük bir haksızlık olur. belliki erkek arkadaşın arsız tutarsız ve çevreden birşey bekleyen biri değil öyle olsa senin peşinden almanyaya gider orada yaşamaya bakardı biliyorsun türkiyedeki, erkeklerin çoğu bu yolla evlenerek yurtdışına gidiyorlar. sonra erkek arkadaşının ailesi size destek olsun güzel ama sizin ailenizde destek olmalı. maddi anlamda yaşadığınız ülkede daha çok kazanıyorsunuz. birazda size göndersinler evlenirken yardım etsinler. bu evlilik konusunda aileler geri plana çekilmese iyi olur tabi imkanları varsa.. yoksa sözümde yok
herkes aynı olmaz,fakirlikten ayrılanda var sevgisizlikten de,aldatmadan yada dayaktanda
para olsun olmasın yani farketmiyor..2kişide bitiyor iş..
ben size bisey demiyorum zaten kizmadim da yorumlara acik olmasam zaten konu acmazdim fakat ben bi soru sordum siz ve diger arkdaslar acikladiniz önüme neler gelecegini.
parasi olan illa mantik evliligi yapiyor demedim ben parasi olsun asik olsun evlensinler ne mutlu onlara
fakat bende yanlis bir karar vermek istemiyorum o ülkede yapamadim bu ülkeye tasinalim demek istemiyorum anlatabiliyormuyum?
900 lira diyoruz konunun basligi öyle oldugu icindir kesin fakat bende calisicam diyelim benim calistigim maasi kiraya ve suya versek diger faturalari ve evin ihtiyaclarini sevgilim ödese bize yetmezmi i para? bunu bilmek istiyorum ben.
medeni insan gibi konusmak istiyorum burada. fikir almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?