- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi prensess05
-
Alıntı yapmak yasak olsaydı alıntı sekmesi olmazdı herhalde değil mi?
Siz şimdi alıntı yapmadan cevap verdiniz ,İnanın hiç belli olmadı kime cevap yazdığınız :)
İnsanları tahrik edecek yorumlar yapmak da yasak ,iyi o zaman küfür edelim ortaya içinizden bazıları bilmem ne diye küfür edelim.
Kızanlara da sana demedim ki diyelim..
Böyle saçma şey olur mu,biraz yaşlarımıza göre hakaret edelim lütfen.
Konu sahibine şirin görüneceğiz diye diğer üyeleri harcamalayım.
Asıl yoruma yorum yapan sizsiniz,geçinemezsin diyen üyelerin kocaları çok zengin diyerek.
Geçinebilirsin diyenler çok fakir herhalde denilse ne kadar çirkin olur mesela?
Siz aynısını yapıyorsunuz işte.
Çok garip bir yer oldu bu kk,yaş ortalamasıyla birlikte buna bağlı olarak duyguları mantıkla ifade etme yeteneği düştü.
cnm bende izmitte yaşıyorum burasıda küçük bir yer ama merkezde kiralar 500 den başlıyor.ben merkeze 10 dakika uzaklıkta ıturuyorum evim 2 artı 1 350 lira kiram.eşimde bin yüz lira alıyor.bende çalışıyorum 800 de ben alıyorum.çok şükür şimdilik iyiyiz.bu birazda geçinmeye bağlı yani çok pahalı değilde orta şekerli yaşıyoruz carrfaourdan değilde bimden alışveriş yapıyoruz falan filan aile desteğide önemli bence ben bebek düşündüğüm zaman kayınvalem bakacak bu şekil devam edicez.mutluyumda çok şükür iki kişi çalışınca herşey olur zamanla
ben zorlanmicam demiyorum zaten.standart yaşam yerine daha mütevazi bir hayat yaşamak zorunda kalırsınız ve ömrünüz şurdan şunu kısayım ile geçer. herşeyin en ucuzunu ve az miktarda almak faturaların damla damla hesabını yapmak zorunda kalırsınız. çok aşıksan böyle hayata da katlanırsın ama zorlanacağınız kesin.
amin cnm çok sağol.darısı senin başına inş..
bakin ben size haksizsiniz demiyorum dedikleriniz dogru olabilir ama ben diyorum ki bende calisacagim cocugum oldugu zaman kv bakicak cocuga ama hemende dogumdan sonra ise gidemem ki bi süre beklemeliyim. o süre icerisinde diyorum yetermi bu para diye.
sizin nerde yasadiginizi bilmiyorum ama ben kirklareli icin sordum istanbul, ankara gibi sehirler icin degil.
Bak canım ,ben küçük bir şehirde yaşıyorum,
Eşimin yanında çalışan sevdiğim bir abinin maaşı tam olarak 1500 lira.
20 senedir çalışıyor adam hala kirada oturuyor,
Çocukları zar zor okuttu ,liseden sonra büyük çocuğu üniversiteye gönderemedi,
18 yaşında oğlanda çalışmaya başladı ailesine destek olmak için çünkü okumaya çalışan 2 kardeşi daha var.
Yani hayat şuan gördüğünüz gibi tozpembe değil malesef.
evlenmeden önce herşeyi hallederim diye düşünüyorsun, ama ben şahsen bıktım stüdyo dairelerde başkalarının eşyalarıyla yaşamaktan.
ozman ne yapalım paramız yoksa ve karşımızdakı adamın evi yoksa ailesi yoksa evlenmeyelim,yada sevmedıgımız bırıyle rahat içinde ama huzursuz mutsuz yaşayalım öylemi???
:2::2::2:bu kadar da kötümnser tablolar çizmeyin.herkes kaderini yaşar bi yerden sonra.hıçkımseye anasından babsından kalmıyor herkes 2kişi çalışarak ediniyor birşeyleri,moral bozmak ne kolay ya!!!!
bende 1,5 yıllık evliyim.başlarda zor tabi herkes gibi(durumu iyi olanlar hariç).ama 3 çocuk yerine 1 tane doğrurum bende çok çocuk şart mı.ben mutluluğuma bakarım iki kişi el ele verince herşey olur,evim olsada olmasada farketmez benim için ölünce mezara mı götürücem.allah sağlık versin bana yeter.herşey maddiyat değil bu hayatta
ayy benım cok merak ettıgım bır konu var
senın ve sevgılının yası kac acaba cok merak ettımmm
bilmiyormusun gibi konusma kizz
ben 23 o 31
simdi yine tartisma cikar o yasa kadar neden ev almamis diye ahanda burya yaziyom
arkadasım ama yaptıklarınla yazdıkların örtüşmüyor,madem yoruldun ozman çocuk niye düşündün diye sormazlarmı insana!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?