:(:(:(:(:(

eee-sss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
6
0
1
Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım

Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
:KK57: Sana bunu söyleyecek cesareti nerden bulmus
Direk ayrıl basına böyle bir adamı bela etme
Adam neyin kafasını yasıyor ya mantıga gel.

benim için biçok şey yapıyor herşeyden vazgeçebilir gibi ama bu durum canımı cok sıkıyor seviyorsa neden yapıyor seven adam yapmaz ama sabretmemi o kızların gelip geçici olacağını söylüyor bende çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum ama bu durumda kafamı karıştırıyor

Konuya pek inanasım gelmiyor fakesin bence. Ama değilsen de sevgilinin amacı belli seninle birlikte olmak istiyor ama vicdan yapıyor sana dokunmam evlenene kadar falan diye. Sen ciddi şekilde birlikte olalım dersen dünden razıdır oda .

fake değilim gerçekten sevgilim böyle söyledi.. bende ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim o yüzden burdan da yardım aldım..

Bu tarz konuların, nabız ölçmek amaçlı açılan konular olduğunu düşünüyorum. Kadınlar klubünde aman boşver yapsın diyecek kadın da var, asla kabul etmem diyen de. Umarım konun kapanmaz konu sahibi.
Kadın düşmanı bir erkek arkadaşınız var ne yazık ki. Evlenilecek-eğlenilecek kadın kategorisi oluşturmuş kendince. Ben kendisini direkt ahlaksızlar kategorisine yerleştiriyorum. Bızimla diyılsın diyorum kendisine.

Çok fazla açık sözlü alışkanlık haline gelir evlendikten sonrada yapar sen bunu nasil hazmedersin o başkalarıyla olsun Lafa bak buluşalım mi askim yok bugün bi kizla s...s mi yapıcam diycek yuhh ki ne yuhh

Back
X