değişiklik olsun dedim birde kendim hazırlıyorum kahvaltıyı biraz üşendimOzur dileyerek soruyorum kahvaltida niye nugget yiyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değişiklik olsun dedim birde kendim hazırlıyorum kahvaltıyı biraz üşendimOzur dileyerek soruyorum kahvaltida niye nugget yiyosun
kimse yazmayınca hevesim kaçtı yoksa her gün bakıyorum aslındaArtık kilo yazmıyor musun bana mi öyle geliyor.
Ben bakıyortm hamburger yemişsin de o yüzden kilonu sordum yemene rağmen verdin mi diyekimse yazmayınca hevesim kaçtı yoksa her gün bakıyorum aslında![]()
aa teşekkürü r ederimm hamburgeri yedim akşam yemedim bir de bu hafta rahatsızdıö diyet hiç yapamadım güncel kilom 87.4 maalesefBen bakıyortm hamburger yemişsin de o yüzden kilonu sordum yemene rağmen verdin mi diye
Niye malesef diyorsun. Baya iyi gidiyorsun. Cuma dan bu yana 100 gr gitmiş ama en azından gitmiş ben üzerine aldım mesela. Gerçi özel günden kaynaklanıyor olabilir deaa teşekkürü r ederimm hamburgeri yedim akşam yemedim bir de bu hafta rahatsızdıö diyet hiç yapamadım güncel kilom 87.4 maalesef
evet bende özel günümdeydim bir ara şişkinlik odlu yedim baya yılbaşında vsNiye malesef diyorsun. Baya iyi gidiyorsun. Cuma dan bu yana 100 gr gitmiş ama en azından gitmiş ben üzerine aldım mesela. Gerçi özel günden kaynaklanıyor olabilir de