91/3 teskerecilerin usta birlikleri neresi ?

iwran

My lOWeEe ( E & İ )
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
504
0
46
Ankara
evettttt acemi birliğinin bitmesine sayılı günler kaldı askerlerimizin yerleri yavaş yavaş belli oldu yolculuklar nereye ?

Sanırım aranızdaki en sanslı benim arkadaşlar benim birtanem karaböcüküm bana 45 dakika kadar uzak..
istanbul-tuzlada her hafta sonu evci izni var.. Hiç asker gibi değil acemi birliğinden bu güne kadar 54 gün geçti.. 54 gün boyunca günde en az 5 defa arıyor.. herkez seninki asker değil sanki santral memuru mübarek diyor
Ama bizde 2.5 ay kadar sonra 6 ay boyunca görüsemicez.. ocakta gemisi yurtdışına çıkıyor temmuzda dönüş yapıcak.. ne yapıcam bilmiyorum şu şartlarda bile çok özlüyorum o zaman naparım bilemiyorum

ya arkadaşlar bakıyorumda hepinizin sayfasının altında kavuşma günlerinizi sayan cetveliniz var ama benim yok vede yapamıyorum acaba yeniyim diyemi ??

Aynen canım atarsa 403 :)
Mehtapta atarsa 3 :)

Grip oldummm, salı gecesi aşkımı almaya gidicemmm bir an önce iyileşmem lazım.

Sen nasılsın canım?

geçms olsun tatlm ne guzel az kalmıs:)nişanlm benm 1 ay acemlk yaptı 15 gun once gtti dağtma ankaraya. pazarda nobetleri baslıoo doya doya hasret gidern cnm zaman cok cabuk geçio cunku gdnce alsmak zaman alıo ama üçyüzler bize mutluluk getirecek

Aaayy inşallah canım, 400ler bir bitseydi artık
Dayanılmaz oluyo yaa

Usta birliği yerleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlar ALLAH sabır versin...
İmza: DEDENİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…