91/3 teskerecilerin usta birlikleri neresi ?

slm kızlar hepiniz hoşgeldiniz kimimiz çok şanslıyız bakıyorumda benim sevdiğimde ıspartadaydı agrıya gidecek dağıtımda hayırlısı olsun

slm kızlar hepiniz hoşgeldiniz kimimiz çok şanslıyız bakıyorumda benim sevdiğimde ıspartadaydı agrıya gidecek dağıtımda hayırlısı olsun

Merhaba canım bende 91/2 yareniyim. Tertipim m3rc3min askeri de ağrı doğubeyazıtta, topice uğra bilgi alabilirsin
Şimdiden hayırlı olsun..

Halaa bekliyorummm usta birliği ne belli olmaz bişeymişş yaa :)

Şafak 404

cnm elektrk gtti pat diye kapandı laptop:)neler yapıosun calısıomusun nasıl gecio gunler

Canım şimdilik evdeyim, işten çıktım. Evde askerimin yolunu gözlüyorum sen neler yapıyosun.

Halaa bekliyorummm usta birliği ne belli olmaz bişeymişş yaa :)

Şafak 404

Söylemediler gitti yaa.. Dağdan geldiler buarada canım benim çok şükür bitti dağ maceraları.
Yarın çarşı yokmuş, bilmem ne heyeti gelcekmiş falan filan

Söylemediler gitti yaa.. Dağdan geldiler buarada canım benim çok şükür bitti dağ maceraları.
[/QUOTE]

Gelmişler mi iyi ya bni arayamadı da merak ediyodumm cnm yine gitti çarşı izni pfff nyse ama 3 günümüz kaldıı

dağıtıma gelcek aceba niye belli olmadıki nerde yapıyor acemiliğini

Manisa Kırkağaçta cnm acemi birliği uzun oranın hala daha belli olmadı bi kaç gün içinde olcak inşallah

Gelmişler mi iyi ya bni arayamadı da merak ediyodumm cnm yine gitti çarşı izni pfff nyse ama 3 günümüz kaldıı

Manisa Kırkağaçta cnm acemi birliği uzun oranın hala daha belli olmadı bi kaç gün içinde olcak inşallah[/QUOTE]

anladım canım belli olduğunda paylaşırsın bizimle sabret 3 gün sonra kavuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…