91 Kilo ile Başlayan Diyet Maceram

DukaneLLa86

Start:91.1 ; Güncel: 81,8; İlk Hedef 30 Mayıs: 76
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
139
331
18
38
Merhabalar,

Bugün artık canıma tak etti kilolarım. Boyum 1.76 ve kilom 91. İlk etapta vermem gereken 15 koca kilo var ki boyumla kilom eşitlensin. Sonrasında da bir 10 kilo vermem lazım, ama ilk hedefim 76.

Bugün Dukan diyetine başladım, son zamanlarda o kadar çok yiyordum ki bugün az yiyince sinirlerim bozuk dolandım tüm gün, ama alışacağım.

Buraya devamlı yazacağım ve ilk hedefim olan 76'yı 30 Mayıs'ta görmeyi planlıyorum. Çünkü ilk 7-8 kilom hızlı gidiyor ve sonrasında duruyor uzunca bir süre.

1 Haziran - 15 Temmuz arasında da 6 kg daha verip 15 Temmuz'a 70 kg olarak girmek tek hayalim.

Bu doğrultuda devamlı bildirimler yaparak sizlerin de desteği ile bu kilolardan kurtulmayı planlıyorum. Ve de en son ilköğretimde 60lı kiloları görmüştüm ( Yaşım 29) ve 30 yaşıma girmeden yani ağustos başında en azından 69 kg olmayı hedefliyorum.

1 gün bitti bile :)

Desteklerinizi bekliyoruuum :)

Son düzenleme:
2. günüm de bitti çok şükür :) Bugün düne nazaran daha sakindim, daha iyi hissettim kendimi. Yavaş yavaş alışıyorum galiba. Zaten uzmanlara göre bu alışma süreci 21 günmüş. 21 gün bozmadan devam edersen, bünyen beynin tamamen buna alışıyormuş.

Bugün atakta 2. günüm bitti ve 4 gün atak daha yapıp seyire başlayacağım. Sebze yemeyi bu kadar özleyeceğimi söyleseler inanmazdım :))) Ama psikolojik de olsa bugün kendimi daha hafif hissettim, en azından karnımdaki şişkinlik yoktu.

Normalde her gün tartılan biriyim ama inat ettim, pazar günü tartılacağım. Pazar sabahı bol sebzeli bir kahvaltıya başlamadan hemen önce :) Yani seyir evresine geçmeden tartılmayacağım. 91le başladım bakalım atağı kaçla kapatacağız :)

Herkesin kadınlar gününü de kutluyorum.

İyi ki varsınız.

Herkese günaydııın,

Bugün 3. günüm! Günleri sayıyorum şu atak bitsin diye :mad::mad:

Ama inanın alıştım, bu sabah mesela, saat daha 10 olabilir ama ben 8de işe geldiğim için bu saate kadar normalde açlıktan hangi poğaçayı yesem diye düşünüyor olurdum :)) Ama kahvemi içtim ve saat 12 olunca köftemi yiyeceğimm.. Bozmak yokk şunun şurasında ne kaldı sadece 82 güncükkk :) ( O da ilk hedef olan 15 kilo için, sonra devamı da olacak ama olsun :))) Hem belki 30 Mayıstan önce 76 olurum kim bilir :)

Henüz yeme düzenine kendimi alıştırmaya çalıştığım için bir de spor yapamıyorum. Sanırım haftaya pazartesiden itibaren yani seyir dönemine geçişle birlikte yürüyüşlere başlayacağım. O zamana kadar da yeme düzenim tam oturmuş olur. Sonra da en azından 2 günde 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum..

Hadi bakalım herkese bol bol kilo vermeli günler :kk77::KK12:

Herkese günaydııınnn,

İnsanlık adına küçük ama benim adıma büyük bir şey, bugün 4. gün ve atak döneminde olmama rağmen hiiiç bozmadım :)

Dün akşam evdeki tatlılara aklım gitmedi değil ama bol su içip yatağa attım kendimi :)

Kaldı 81 :)

canım inşallahh devamını getirirsin.
bende 3. haftamın içindeyim.
91 ile başladım şuan 88 lerdeyim
ip atlıyorum bende
evde ne pişiyorsa sağlıklı olanlarından kaçamak yapmadan yiyorum
3 lt su içiyorum
bende bu şekilde bir yol takip ediyorum inşallahhh devamını getiririz

canım inşallahh devamını getirirsin.
bende 3. haftamın içindeyim.
91 ile başladım şuan 88 lerdeyim
ip atlıyorum bende
evde ne pişiyorsa sağlıklı olanlarından kaçamak yapmadan yiyorum
3 lt su içiyorum
bende bu şekilde bir yol takip ediyorum inşallahhh devamını getiririz

Tebrik ediyoruum, ayda 4 kilo yani sizin. Muhteşem.

Benim ödemim çok, ilk ay 8 kiloya kadar rahatlıkla atıyorum dikkat edince, ama kaçamaksız. Sonrasında da ayda 3 kilo 4 kilo gibi gidiyor.

Yani ilk etapta boyumla kilomu 1.76 boy - 76 kilo eşitleyebilmek hedefim. Bu hedefe de Mayıs sonunda ulaşmayı planlıyorum.

Kilolarımız da aynıymış, siz de burdan bildirimlerinizi yapın motive olalım :KK49::KK49:

Günaydıııın,

Bugün 5. günümmmm, yarın son atak diye avunuyorummm insan salata yemeden nasıl durur 6 günn valla 4ü bitti 5e başladımm :cry:

Neyse ki, bugün de bozmadan bitecek ve yarın cumartesi. Daha kolay olacak, sabahın köründe uyanmayacağım en azından. Ve de uyandığımda güzel bir omlet yapabilecek vaktim olacak. Yarın daha kolay :)

Henüz tartılmadım, pazar tartılıp bildirim yapacağım zaten, yalnız inanılmaz şekilde rahatlık hissediyorum karnımda, pazar bakalım kaç gitmiş :):KK55:

Herkese kaçamaksız günleerr :KK31::KK31:

Tünaydııın,

Kahvaltı faslımız henüz bitti :) Onun için geç de olsa bilgilendirmemi yapayım :)

6 Günlük atak dönemim bitti ve bugün seyire başladım. Sabah tartıldığımda İNANAMADIM!!

86,1 Kiloyuuum :) Tam 5 kilom gitti 1haftada. Resmen ödem tutmuşum... Bundan sonra az az vereceğimi de biliyorum ama olsun en azından ilk o ölü 5 kilo gitti ya, bundan sonra haftada 1 kilo versem de mayıs sonunda 76 kiloda oluruum ki ilk hedefim de bu zaten.

Herkese bol kilo vermeli, sağlıklı haftalar!

Boy : 1,76 cm

07.03.2016 : 91,00
13.03.2016 : 86,1

Herkese günaydın,

Bugün uyandığımda 85,1'i gördüm. En kolay kilolar, en son alınanlarmış, 2-3 ayda aldım bu 5-6 kiloyu, ondan dolayı hızla gitti.

Şimdi 85in altında düşmek zor olan, bakalım, durmak yok.

Boy : 1,76 cm

07.03.2016 : 91,00
13.03.2016 : 86,1
15.03.2016 : 85,1

İLK HEDEF 76 KG OLMAK , HEDEFE KALAN GÜN 76 GÜN.

Selam :)

Tebrik ederim ilk hafta 5 kg verebilmen gerçekten süper :KK9:dukan diyeti kolay olmayan bir diyet farkındayım.

Ben en son sene 2006 da falan senin kilondaydım galiba... Kendine dur demen süper olmuş, yoksa benim gibi olabilirdin..

Seni bundan sonra sıkı takip edicem, bende günlüğüme beklerim :21:

Canım merhaba.. Günlüğünü görünce çok mutlu oldum.. kardeşimde seninle aynı gün dukana başladı koçluğunu ben yapıyorum :KK59: daha önce dukanla 18 kilo vermiştim ben de ama hamilelik sebebi ile bıraktım ve baya kilo aldım :KK14: umarım bu diyyette daim olursun ve fazla kilolarını verirsin o da 85,7 kilo ile başladı 82,0 la seyire geçti :KK51:ben de öyle dukanımsı şeyler yapıyorum ama bebek emzirdiğim için tam dukan diyemem canım bişey istediğinde tadıyorum birazcık:KK48: aslında sadece kardeşime eşlik etmek niyetim :KK51:

Selam :)

Tebrik ederim ilk hafta 5 kg verebilmen gerçekten süper :KK9:dukan diyeti kolay olmayan bir diyet farkındayım.

Ben en son sene 2006 da falan senin kilondaydım galiba... Kendine dur demen süper olmuş, yoksa benim gibi olabilirdin..

Seni bundan sonra sıkı takip edicem, bende günlüğüme beklerim :21:

Çok teşekkür ederim, günlüğünüzü takip edeceğim. Siz de lütfen daha da geç olmadan başlayın birbirimize destek olarak verelim şu kiloları.. Boyum uzun göstermiyorum ben zaten kilomu diye diye 91 kiloya kadar çıktım, şimdi ilk hedefim 1.76 olan boyumla kilomu eşitleyip 76'ye indirmek. Birlikten kuvvet doğar :)

Canım merhaba.. Günlüğünü görünce çok mutlu oldum.. kardeşimde seninle aynı gün dukana başladı koçluğunu ben yapıyorum :KK59: daha önce dukanla 18 kilo vermiştim ben de ama hamilelik sebebi ile bıraktım ve baya kilo aldım :KK14: umarım bu diyyette daim olursun ve fazla kilolarını verirsin o da 85,7 kilo ile başladı 82,0 la seyire geçti :KK51:ben de öyle dukanımsı şeyler yapıyorum ama bebek emzirdiğim için tam dukan diyemem canım bişey istediğinde tadıyorum birazcık:KK48: aslında sadece kardeşime eşlik etmek niyetim :KK51:

Merhabalaar, çok teşekkür ederim! Kardeşinize destek olmanız da çok güzel, umarım o da istediği kiloya iner bir an önce Dukan çok zor ama neticeleri çok güzel bir diyet. Atak dönemi insanı hayattan soğutuyor :) Ama bitti neyse ki, hatta az önce köfte salata yedim, çok mutluyum. Siz emzirmenize bakın, çok aşırıya kaçmadan. Sonrasında verirsiniz zaten kiloları.

Kardeşinizin başladığı kilodayım ben biraz gerideyim ama olsun, kilomuz çok farklı sayılmaz. Hep birlikte motive olarak zayıflarız inşallah.

Bu arada, dışarıda spor salonuna gitmeye vaktim yok, iş güç çok yoğun, dün eve eliptik bisiklet aldım. Ona başlayacağım bugün, bir de 30 days squat challenge diye bir şey var, 30 gün squat yaparak kalça bacak sıkılaştırma, onu dün 1. gün olarak uyguladım, 29 günüm kaldı :)

Bu arada, dışarıda spor salonuna gitmeye vaktim yok, iş güç çok yoğun, dün eve eliptik bisiklet aldım. Ona başlayacağım bugün, bir de 30 days squat challenge diye bir şey var, 30 gün squat yaparak kalça bacak sıkılaştırma, onu dün 1. gün olarak uyguladım, 29 günüm kaldı :)

Aynen öyle, birlikten kuvvet doğar, her gün düzenli yazacağım menülerimi vs.. takip ederiz birbirimizi süper olur :)

Süper hareketler bunlar :KK9: ben şimdilik hafif yürüyüşlerle başlıcam, hiç hareketsizlikten iyidir..

Eliptik bisiklet bende çok araştırmıştım sen hangi marka aldın acaba ?

Aynen öyle, birlikten kuvvet doğar, her gün düzenli yazacağım menülerimi vs.. takip ederiz birbirimizi süper olur :)

Süper hareketler bunlar :KK9: ben şimdilik hafif yürüyüşlerle başlıcam, hiç hareketsizlikten iyidir..

Eliptik bisiklet bende çok araştırmıştım sen hangi marka aldın acaba ?

Tam 10 günlük araştırma sonrasında, hem eklemlere zarar vermeyecek hem de ev ortamında sessiz çalışma sağlayacak bir ürün buldum. Profesyonel kullanım için de uygunmuş. Olur da zayıflarsam, fit bir insan olarak daha profesyonelce kullanırım :) Ben Reebok marka, GX50 olanını aldım. Dün akşam ailece deneme yaptık, oldukça profesyonel bir cihaz olduğu belli, mahvetti hepimizi :)

Back
X