91 Kilo ile Başlayan Diyet Maceram

Masallah masallah. Tebrik ediyorum, dukan zor diyet, siz cok iradelisiniz ama.:nazar::nazar:

Çok çok teşekkür ederim :KK49:

İrade ve ben aynı cümlede geçmeyecek kadar zıttık aslında :) Ama bu sefer nedense hırs yaptım ve şuanda, diyetin 24. gününde, iş hırstan çıktı artık motivasyon kaynağı oldu. Onun için bakalım umarım bozmam :)

maşallah size :nazar::nazar::nazar:

sizi takip ediyorumm ama keşke günlük menülerinizi de paylaşsanız ne güzel olurduuuu

Çok teşekkürlerr :KK68:

Menülerimi daha sık paylaşayım öyleyse. Bir yarışma sayfasına yazıyorum aslında sık sık, ama buraya da yazayım bundan sonra.

Bugün sabah peynirli omlet ve çay.

Arada bir türk kahvesi.

Öğlen de 12:30'da fırında domatesli soğanlı tavuk, kola zero, salata.

Bir iki saat sonra yeşil çay içerim ve akşam yemeğinde de sanıyorum bugün yoğurt ve yulaf kepeği ile geçiştireceğim. Evde bi tek köfte var yiyebileceğim onu da canım istemiyor bugün. Çok acıkırsam köfte yerim ama.

Çok teşekkürlerr :KK68:

Menülerimi daha sık paylaşayım öyleyse. Bir yarışma sayfasına yazıyorum aslında sık sık, ama buraya da yazayım bundan sonra.

Bugün sabah peynirli omlet ve çay.

Arada bir türk kahvesi.

Öğlen de 12:30'da fırında domatesli soğanlı tavuk, kola zero, salata.

Bir iki saat sonra yeşil çay içerim ve akşam yemeğinde de sanıyorum bugün yoğurt ve yulaf kepeği ile geçiştireceğim. Evde bi tek köfte var yiyebileceğim onu da canım istemiyor bugün. Çok acıkırsam köfte yerim ama.

MERHABA CNM

evet seni hayretle takip ediyorummm

Herkese iyi günleer,

Bugün diyetimin 1. ayına tam 6 gün kaldıııı. 6 günde şu 700 gr'ı da verirsemmm ilk ay 10 kg vermiş olacağımm :)

Azmim tam, dün ilk kez puding yedim! :) Onu da Dr. oetkerin light pudinginden yaptım. Dukan sınırlı da olsa izin veriyor buna.

Sabah omletimi yaptım, öğlen de köftemi maydonozumu yedim :)

Arada kahve ve olmazsa olmaz yeşil çayımı da içtim.

Akşamm da patlıcan közleyeceğim fırında, yanına da biftek yerim sanıyorum.

Sabah bir de light süt içmiştim unutmadan :)

Dün eliptik yaptım yine, bugün yapamam sanırım akşam dışarıda olacağım.

Yarın ama kaçamak yok, yapacağım sporumu.

Herkese bol kilo vermeli günleer...

Herkese günaydıın,

Bugün sabah uyanamadım :( Light sütümü elime aldım, arabada içerek geldim işe. Şimdi de türk kahvemi içiyorum, neyse ki açlık yok hiç. Sabahları kahvaltı yapmayı pek sevmeyen biriydim hep zaten, bi pazar kahvaltılarını severim uzun uzun. Onun haricinde hep geçiştiririm. Ama 1 aydır yiyorum biraz biraz da olsa ki metabolizmam durmasın. Bugün böyle oldu :)

Öğlen de et ızgara yapıyorlar, onu yiyeceğim. Akşamı henüz bilmiyorum :)

Herkese kaçamaksız bol hareketli bir haftasonu diliyorum.

KENDİME NOT : 3 BUÇUK HAFTADIR MUNTAZAM DUKAN YAPIYORSUN VE İLK KEZ DÜN AKŞAM BOZDUN! AŞAĞIDA YAZILANLARI OKU VE AZ 1 AY SENDEN BİR DAHA BU ŞEKİLDE BİR MESAJ İSTEMİYORUM DUKANELLA!!!!!!

Dün işten çıkana kadar her şey normaldi. Akşama doğru resmen bünyem delirdi! Pizza, hamburger, makarna, dondurma, çikolata, düşündüğüm tek şey bunlardı! Ailem de şehir dışına çıktı, evde yalnızdım. Dominos'u mu arasam, Burger kinge mi baksam derken, Dukan yaptığımı ve 3 buçuk haftada 9 kilo verdiğimi hala şişman olduğumu, vermem gereken en az 12 kilo olduğunu kendime hatırlattım ama nafile! Resmen zararlı yiyecekler aşeriyordum. Kendime hakim olmaya çalışarak doğru migrosa gittim. Kepekli makarna, şekersiz çikolata, activia aldım eve geldim. Sarımsaklı yoğurt ve salça soslu koca bir tabak kepekli makarna pişirdim, bol sumak naneli, yanına da turşu. Tabağın yarısını yedim. ( Tabak dediysem de, salata tabağı, kocaman!) yanına bir kaç turşu, üstüne sade türk kahvesi ve yanına şekersiz 2 çikolata! Çok pişmandım, dukan diyetine ne tersse, hepsini yapmıştım, ama bir yandan da kepekli yedim makarnayı, çikolata da şekersizdi, en azından dominos yemedim diye sakinleştirdim ve uyuyakalmışım. Sabah uyandım, tartıldım ve günlerdir gram gram verdiğim 1 kilodan fazla üstüme yapışmıştı. İnanamadım, tekrar tartıldım. 81,8 ile kapattığım haftayı, cumartesi sabah 83 ile mahvettim. Hemen kahvemi yaptım, içtim, spor ayakkabımı giydim ve koşu bandında 45 dk hızlı tempoda yürüdüm. Akşam tekrar yürüyeceğim 45 dk daha. Biraz da eliptik. Kendime ceza verdim anlayacağınız.

Ama şimdi bakıyorum, eski ben olsam, 2 tane orta boy pizzayı yanında mayonezli colslaw salatayla yerdim, ketçap mayonezi de cabası. Şimdi de kaçamağım bile normal diyetlerde olabilen ama dukanda olmaması gereken şeyler. 1 ayın sonunda bukaçamaklar normal geldi ve sadece biraz ceza ile kapatıyorum dünü.

Yani, demem o ki, hepimiz insanız. Hepimizin nefsi bazen kazanıyor, yenik düşürüyor bizi. Ama önemli olan devam etmek, nasılsa bozdum bu haftasonu abartayım , pazartesi başlarım dememek. Biliyorum ki pazartesi sabah uyandığımda yine 81'lerdeolacağım, bu sadece dün yediklerimden ötürü - ve wcye çıkmadığımdan ötürü - bir şişkinlikti, geçti.

Durmayalım, yılmayalım, gidecek bu kilolar kızlarrr...

Canım arasıra izin vermek lazım nefsimize, kendini suçlu hissetmeden yola devat et tatlım.
Bilincindesin zaten.. Bende sadece destek olayım dedim sana, kilolardan arınmaya devam şekerim...

Canım arasıra izin vermek lazım nefsimize, kendini suçlu hissetmeden yola devat et tatlım.
Bilincindesin zaten.. Bende sadece destek olayım dedim sana, kilolardan arınmaya devam şekerim...

Desteğin için çok teşekkür ederim, aynen devam :)

Olur böyle seyler özelliklede dukanda cok normal cünki cok zor bir diyet.
Bende yapmistim dukani ve diger seyleri okadar özlüyordumki birden bire yemege saldiriyordum.
Bayagi kilo vermistim ama kacamak yapa yapa ipin ucunu kacirdim ve aldim kilolari
önemli olan ipin ucunu kacirmamak. Sen kacamagi yok say yoluna devam et :)

Back
X