Burdaki herkes Batı kışladan nasibini aldı desene
Bizim de öyle olmuştu canım yaa.. koğuştan 3 kişi mi ne doğuya çıkmıştı o 1 tanesi de biziz zaten..
Hayırlısı buymuş üzülme olur mu ? Bi kaç kişi var Van da askeri olan, biz de aynı gölü paylaşıyoruz bak :)
Amin canım öyle olmuş valla. Bana fazla üzülmedim ama herkesin istanbula çıkıpta benim oraya çıkmama canım sıkıldı dedi. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin.
seninki nereye düştü canım?
Çankırıya canım. Persemde gecesı yola cıkıcaz onun ailesyle yemin töreni için şimdiden okadar heyecanlıyım ki anlatamam
maşallah ne kadar şanslısın bende yemın torenı ıcın gun sayıyordum sonrasında ıkı gun tatıl yapıp öyle donucektık ıstanbula ama dağıtım yerının doğu olduğunu duyunca valız hazırlayasım bile yok yemın torenı heyecanım sıfıra ındı
Desteğin için cok tesekkur ederım. aynen bızım de oyle koca bolukte istanbul ankara kıbrıs ıkı kişi doğu bırı de bızız. Dua etmekten baska şansımız yok ama düşünmeden de edemıyorum herseyın hayırlısı Allaha emanet ettım elimden gelen başka hiç bişey yok...
kyamam yha :S nere düştüki cnm snnki :S
van erciş canım malesef
hiç öle deme bebğim bnmkide erzincan dua edelim hakkari hatay şırnak çıkmadı bunada şükür biz hep hyrlısı dedik hyrlısı buymuş sen güçlü olki askerinde dik dursun bak n güsel yemn törenne gtcn bz çoğumuz o anın gururunu yaşıyamıcz bizim yermzede gururlan ve dik dur
canım benım cok sağol Allahm butun askerlerımıze yardımcı olsun bızlere ve onlara bu zor gunlere dayanma sabrı versin inşallah.. Dediğin gibi bunda da vardır bi hayır belki de cok rahat olucaklar tek istediğim bu. benım askerım suanda manısa da senınkı nerdeydı canım neden gidemıyosun iş durumundan dolayımı ?
buken yada kelebek size bişe soracam tek sizi açık gördüm ustabirlikleri açıklandımı ögrendimi sizinkiler
ewd cnm bnmki erzncan kelebekd in van erciş sennki ?
ASKERİN BANA YAKINMIŞ :) GELRSEN BEKLERM BNDE İZMRDENİM BENMKİ BURDURA ÇIKTI BANA 6 SAAT UZKLIKTAYDI ŞİMDİ 20 SAATE ÇIKTK :) AMA HAVA YOLUYLA 2 SAAT :) YER AYRSADA GÖK BRLŞTİRİO ALLAHIN HİKMETİ :) BEN LYS SINVNA GRCM CNM ERTESİ GÜN O YZDEN GİDEMİORM :s BİDE NİŞAN FLN OLMAYNCA BABADAN PEK İZİN ÇIKMIO( AMA OLSN BN ASKERİME KAVŞCM O GN AKŞMDA OLSA BUNUNLADAMUTLU OLMAYI BİLMELİYİM DEMİ :) SENNKİDE BURDAN KURTULMMŞ VALLA MANİSA BAYA ZOR OLUO DİE DUYMŞTUM HERYER ORMNLIK ZTN BÖCEK YER HERYERİNİ KAÇSN ENİŞTE VANA ORA GÜSELDİR İNŞ[/QUOT
sınavının tarıhı kotu denk gelmiş canım ama olsun sonucta hemencecik goruceksın askerını. Evet manısada sartlar zor bı de bızımkı 29 yasında olunca hersey daha bı ağır gelıyo ona hepten zorlaşıyor. aynen öyle ucakla 2 saat :) bız nişanlıyız o yuzden dediğin gibi gitme işi daha bı kolaylaşıyr. Evet cok sükür 7 gun de olsa yanımızda olucaklar doya doya gorusulen tam 7 gun inşallah. Ondan sonra ayrılık vaktı gelınce yne zor olucak bızım ve onlar ıcın ama sonra tekrar mehtap sayıycaz derken bıtıcek diye moral vermeye calışıyorum kendıme.. Van için doğunun parisi diyolarmıs guya .. Van erzincan bi de mardın vardı galıba kızlardan bırısının .. Burada hepberaber dertleşerek gecırıcez bu zor gunleri
Biz daha barışamadık uzaktan o benden haber alıyor ben ondan. nereye çıktı bilmiyorum yarın abisini ariyimde ögrenim bakim
ASKERİN BANA YAKINMIŞ :) GELRSEN BEKLERM BNDE İZMRDENİM BENMKİ BURDURA ÇIKTI BANA 6 SAAT UZKLIKTAYDI ŞİMDİ 20 SAATE ÇIKTK :) AMA HAVA YOLUYLA 2 SAAT :) YER AYRSADA GÖK BRLŞTİRİO ALLAHIN HİKMETİ :) BEN LYS SINVNA GRCM CNM ERTESİ GÜN O YZDEN GİDEMİORM :s BİDE NİŞAN FLN OLMAYNCA BABADAN PEK İZİN ÇIKMIO( AMA OLSN BN ASKERİME KAVŞCM O GN AKŞMDA OLSA BUNUNLADAMUTLU OLMAYI BİLMELİYİM DEMİ :) SENNKİDE BURDAN KURTULMMŞ VALLA MANİSA BAYA ZOR OLUO DİE DUYMŞTUM HERYER ORMNLIK ZTN BÖCEK YER HERYERİNİ KAÇSN ENİŞTE VANA ORA GÜSELDİR İNŞ[/QUOT
sınavının tarıhı kotu denk gelmiş canım ama olsun sonucta hemencecik goruceksın askerını. Evet manısada sartlar zor bı de bızımkı 29 yasında olunca hersey daha bı ağır gelıyo ona hepten zorlaşıyor. aynen öyle ucakla 2 saat :) bız nişanlıyız o yuzden dediğin gibi gitme işi daha bı kolaylaşıyr. Evet cok sükür 7 gun de olsa yanımızda olucaklar doya doya gorusulen tam 7 gun inşallah. Ondan sonra ayrılık vaktı gelınce yne zor olucak bızım ve onlar ıcın ama sonra tekrar mehtap sayıycaz derken bıtıcek diye moral vermeye calışıyorum kendıme.. Van için doğunun parisi diyolarmıs guya .. Van erzincan bi de mardın vardı galıba kızlardan bırısının .. Burada hepberaber dertleşerek gecırıcez bu zor gunleri
AYNEN CNM BİRBİRMZE DESTEK OLMAMZ GEREK YOKSA TEK BAŞIMZA YIKILIR KALIRIZ( MARDİN ERZİNCAN VAN BAKALIM DAHA AÇIKLANMAYANLAR VAR 2 TANEDE ANKARA VAR HYRLISI OLSN YHA DOĞUDAKİDE BZM BATIDAKİDE ALLAHIN İZNİYLE SAĞĞ SALİM GELCEKLER İNŞ SORUN ETCEĞİMZ BİŞEY YOK RABBM CANLARIMIZI BİZE EMANET EDİO BİZDE O CANI YİNE KENDSNE RABBME EMANT ETCZ (
İZMİRDEYDİ DEMİ CNM SENNKİ AH BE BEBEĞİM BÖLE BEKLENMEZ BİŞEY YAP BARIŞ SEWDİĞİNLE :s SENN İŞİN DAHA ZOR VALLA N DİCEĞİMİ BİLEMİOM :s İZNE GELCEK DEMİ CUMA GÜNÜ BARİ GELDĞİNDEGT KNŞ((
AYNEN CNM BİRBİRMZE DESTEK OLMAMZ GEREK YOKSA TEK BAŞIMZA YIKILIR KALIRIZ( MARDİN ERZİNCAN VAN BAKALIM DAHA AÇIKLANMAYANLAR VAR 2 TANEDE ANKARA VAR HYRLISI OLSN YHA DOĞUDAKİDE BZM BATIDAKİDE ALLAHIN İZNİYLE SAĞĞ SALİM GELCEKLER İNŞ SORUN ETCEĞİMZ BİŞEY YOK RABBM CANLARIMIZI BİZE EMANET EDİO BİZDE O CANI YİNE KENDSNE RABBME EMANT ETCZ ([/QUOT
Artık üzüntülü şeyler yazmayı bırakıyorum o zaman önümüzdeki sabredilecek gunlere ve sonrasındakı güzel geleceğe bakalım..
Şafak 439
Mehtap :5 :)
AYNEN CNM BİRBİRMZE DESTEK OLMAMZ GEREK YOKSA TEK BAŞIMZA YIKILIR KALIRIZ( MARDİN ERZİNCAN VAN BAKALIM DAHA AÇIKLANMAYANLAR VAR 2 TANEDE ANKARA VAR HYRLISI OLSN YHA DOĞUDAKİDE BZM BATIDAKİDE ALLAHIN İZNİYLE SAĞĞ SALİM GELCEKLER İNŞ SORUN ETCEĞİMZ BİŞEY YOK RABBM CANLARIMIZI BİZE EMANET EDİO BİZDE O CANI YİNE KENDSNE RABBME EMANT ETCZ ([/QUOT
Artık üzüntülü şeyler yazmayı bırakıyorum o zaman önümüzdeki sabredilecek gunlere ve sonrasındakı güzel geleceğe bakalım..
Şafak 439
Mehtap :5 :)
AYNN ÖLE :) ŞAFAK 433 MEHTAP 5
ailesi zaten hatırlatıyorlar bn bişe yapmasamda abisi falan çok istiyor izne geldiginde mutlaka konuşuruz çnkü oda soruyormuş beni ama hep herşeyi bnden bekledi izmire gidecekdm sınavdan dolayı olmadı ama buraya gelsn yne ilk ben konuşacam yoksa o çok sevse bile konuşmaz inş izin dönüşü bnde burda mutlu haberi yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?