92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

artık bana düşen ,güzelce sabretmek /hz.yakub/ n güsel sölemiş.. bizede düşen artık güselce sabretmek ((

Desteğin için cok tesekkur ederım. aynen bızım de oyle koca bolukte istanbul ankara kıbrıs ıkı kişi doğu bırı de bızız. Dua etmekten baska şansımız yok ama düşünmeden de edemıyorum herseyın hayırlısı Allaha emanet ettım elimden gelen başka hiç bişey yok...

Çankırıya canım. Persemde gecesı yola cıkıcaz onun ailesyle yemin töreni için şimdiden okadar heyecanlıyım ki anlatamam

Çankırıya canım. Persemde gecesı yola cıkıcaz onun ailesyle yemin töreni için şimdiden okadar heyecanlıyım ki anlatamam

maşallah ne kadar şanslısın bende yemın torenı ıcın gun sayıyordum sonrasında ıkı gun tatıl yapıp öyle donucektık ıstanbula ama dağıtım yerının doğu olduğunu duyunca valız hazırlayasım bile yok yemın torenı heyecanım sıfıra ındı

uyuyamayan varmı :s

kyamam yha :S nere düştüki cnm snnki :S

van erciş canım malesef

hiç öle deme bebğim bnmkide erzincan dua edelim hakkari hatay şırnak çıkmadı bunada şükür biz hep hyrlısı dedik hyrlısı buymuş sen güçlü olki askerinde dik dursun bak n güsel yemn törenne gtcn bz çoğumuz o anın gururunu yaşıyamıcz bizim yermzede gururlan ve dik dur

canım benım cok sağol Allahm butun askerlerımıze yardımcı olsun bızlere ve onlara bu zor gunlere dayanma sabrı versin inşallah.. Dediğin gibi bunda da vardır bi hayır belki de cok rahat olucaklar tek istediğim bu. benım askerım suanda manısa da senınkı nerdeydı canım neden gidemıyosun iş durumundan dolayımı ?

ASKERİN BANA YAKINMIŞ :) GELRSEN BEKLERM BNDE İZMRDENİM BENMKİ BURDURA ÇIKTI BANA 6 SAAT UZKLIKTAYDI ŞİMDİ 20 SAATE ÇIKTK :) AMA HAVA YOLUYLA 2 SAAT :) YER AYRSADA GÖK BRLŞTİRİO ALLAHIN HİKMETİ :) BEN LYS SINVNA GRCM CNM ERTESİ GÜN O YZDEN GİDEMİORM :s BİDE NİŞAN FLN OLMAYNCA BABADAN PEK İZİN ÇIKMIO ( AMA OLSN BN ASKERİME KAVŞCM O GN AKŞMDA OLSA BUNUNLADAMUTLU OLMAYI BİLMELİYİM DEMİ :) SENNKİDE BURDAN KURTULMMŞ VALLA MANİSA BAYA ZOR OLUO DİE DUYMŞTUM HERYER ORMNLIK ZTN BÖCEK YER HERYERİNİ KAÇSN ENİŞTE VANA ORA GÜSELDİR İNŞ

Biz daha barışamadık uzaktan o benden haber alıyor ben ondan. nereye çıktı bilmiyorum yarın abisini ariyimde ögrenim bakim

İZMİRDEYDİ DEMİ CNM SENNKİ AH BE BEBEĞİM BÖLE BEKLENMEZ BİŞEY YAP BARIŞ SEWDİĞİNLE :s SENN İŞİN DAHA ZOR VALLA N DİCEĞİMİ BİLEMİOM :s İZNE GELCEK DEMİ CUMA GÜNÜ BARİ GELDĞİNDEGT KNŞ ((

Ailesi zaten hatırlatıyorlar bn bişe yapmasamda abisi falan çok istiyor izne geldiginde mutlaka konuşuruz çnkü oda soruyormuş beni ama hep herşeyi bnden bekledi izmire gidecekdm sınavdan dolayı olmadı ama buraya gelsn yne ilk ben konuşacam yoksa o çok sevse bile konuşmaz inş izin dönüşü bnde burda mutlu haberi yazacam

inş. Cnm bnm beklioruz güsel haberlerini inş.da doğuya düşmemştir eniştemz çifte sewnç yaşarsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…