inş. Cnm bnm beklioruz güsel haberlerini inş.da doğuya düşmemştir eniştemz çifte sewnç yaşarsnz
BEN BAZEN GÜNLERİ UNUTUOM KIZLAR SİZDEDE OLUOMU :s MİLLET DİO KAÇ GÜN OLDU GİDELİ ŞAFAK BİLE BİRBRNE GİRİO BENDE DİOM 22 SİNDE GELCEK BOŞWER GTTİĞİ GÜNÜ :)
denizci yaa sanmıyorum doğuya düşmemişdir
bencede doğu değildir iskenderun filan oluyo denızcıler genelde
denizci yaa sanmıyorum doğuya düşmemişdir
BEN BAZEN GÜNLERİ UNUTUOM KIZLAR SİZDEDE OLUOMU :s MİLLET DİO KAÇ GÜN OLDU GİDELİ ŞAFAK BİLE BİRBRNE GİRİO BENDE DİOM 22 SİNDE GELCEK BOŞWER GTTİĞİ GÜNÜ :)
erzincan çok rahat arkdaşmn sevgilisi orda acemde olmasına ragmen çok rahat çocukoh inş valla sewnrm :) doğu derken bile kalbm elimde ben napcm çok m.ediom
aynen dün arkdaşları sordu dondum kaldım hepsi sen böylemi bekliyosun dediler :d
ben nişanlıma soz verdım 99 a gelmeden safak saymıyıcam dıye 99 olunca 99 gun byunca facede filan paylaşıcam ama ilerde anı olur bıze diye.. sadece burada yazmak ıcın safak hesaplıyorum sonrada unutuyorum zaten neyse üçyüzlere az kald
EN GÜSELİ VALLA :) SAYMDAN NERDEN BİLCEN KZ 99 A GELDİĞİNİ :)
ben nişanlıma soz verdım 99 a gelmeden safak saymıyıcam dıye 99 olunca 99 gun byunca facede filan paylaşıcam ama ilerde anı olur bıze diye.. sadece burada yazmak ıcın safak hesaplıyorum sonrada unutuyorum zaten neyse üçyüzlere az kaldı :)
bu askerlik bizim beynimize etti valla napalım aklımzda büssürü şey şafağımı tutcz gittiği günlerimi mehtabımı yoksa ne durumda oldğunumu düşüncez bn kendmi düşünemz oldm valla bıyıklarım çıktı alamadm bile :)
bu askerlik bizim beynimize etti valla napalım aklımzda büssürü şey şafağımı tutcz gittiği günlerimi mehtabımı yoksa ne durumda oldğunumu düşüncez bn kendmi düşünemz oldm valla bıyıklarım çıktı alamadm bile :)
ben o gittigi günden belli not tutuyorm orda günleri yazıyorum tavsye ederim bütün içini döküyosn
erzincan çok rahat arkdaşmn sevgilisi orda acemde olmasına ragmen çok rahat çocuk
bende aynısını yaptım hatta acemı bırlığı kısa dıye ınce bı ajanda aldım ona yazıyrum usta bırlığı malum daha uzun malesef daha kalın bı ajanda aldım onun ıcınde ılerde cocuklarımıza okuruz dıye
ben o gittigi günden belli not tutuyorm orda günleri yazıyorum tavsye ederim bütün içini döküyosn
hep öle diolar cnmda sonçta blmedğim memleket bnmki tam bi ana kuzusu dün beni teselli ederken bile ağlıodu ben senden bu kdr ayrı kalamm die sözde beni teselli edio :)) en snnda bn topladm kndmi onu teselli ettm :)) dağa göndermesnlerde herşeye eyw :) bnmkinde gözlük var biz doğu kesn olmz dioduk bide komndo olarkta seçlmedi baya rhtlmştk bi bktk komndolr batıda biz doğudays :)) şu askerlik bi düşsede bizde bi rhtlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?