92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

BEN BAZEN GÜNLERİ UNUTUOM KIZLAR SİZDEDE OLUOMU :s MİLLET DİO KAÇ GÜN OLDU GİDELİ ŞAFAK BİLE BİRBRNE GİRİO BENDE DİOM 22 SİNDE GELCEK BOŞWER GTTİĞİ GÜNÜ :)

BEN BAZEN GÜNLERİ UNUTUOM KIZLAR SİZDEDE OLUOMU :s MİLLET DİO KAÇ GÜN OLDU GİDELİ ŞAFAK BİLE BİRBRNE GİRİO BENDE DİOM 22 SİNDE GELCEK BOŞWER GTTİĞİ GÜNÜ :)

ben nişanlıma soz verdım 99 a gelmeden safak saymıyıcam dıye 99 olunca 99 gun byunca facede filan paylaşıcam ama ilerde anı olur bıze diye.. sadece burada yazmak ıcın safak hesaplıyorum sonrada unutuyorum zaten neyse üçyüzlere az kaldı :)

aynen dün arkdaşları sordu dondum kaldım hepsi sen böylemi bekliyosun dediler :d

bu askerlik bizim beynimize etti valla napalım aklımzda büssürü şey şafağımı tutcz gittiği günlerimi mehtabımı yoksa ne durumda oldğunumu düşüncez bn kendmi düşünemz oldm valla bıyıklarım çıktı alamadm bile :)

ben o gittigi günden belli not tutuyorm orda günleri yazıyorum tavsye ederim bütün içini döküyosn

aynen bende 20 gundur aynalara küs yasıyorum 5 gun sonra bı bakıma girip öle gorusuruz askerlerımızle

evden çıkmıyorm çok nadir oda zorla onlar knuşuyor ama bşe sorduklarnda hep geri kalıyorm okadar yani

Benimkinin kartı bugün bitti sanırım. Ne zamana arar ki bir daha acaba.
Yarın ben alırım bı tane eğer ararsa veririm artık..

ben o gittigi günden belli not tutuyorm orda günleri yazıyorum tavsye ederim bütün içini döküyosn

bende aynısını yaptım hatta acemı bırlığı kısa dıye ınce bı ajanda aldım ona yazıyrum usta bırlığı malum daha uzun malesef daha kalın bı ajanda aldım onun ıcınde ılerde cocuklarımıza okuruz dıye

erzincan çok rahat arkdaşmn sevgilisi orda acemde olmasına ragmen çok rahat çocuk

hep öle diolar cnmda sonçta blmedğim memleket bnmki tam bi ana kuzusu dün beni teselli ederken bile ağlıodu ben senden bu kdr ayrı kalamm die sözde beni teselli edio :)) en snnda bn topladm kndmi onu teselli ettm :)) dağa göndermesnlerde herşeye eyw :) bnmkinde gözlük var biz doğu kesn olmz dioduk bide komndo olarkta seçlmedi baya rhtlmştk bi bktk komndolr batıda biz doğudays :)) şu askerlik bi düşsede bizde bi rhtlasak

Şafak saymamak güzel fikir aslında.. Bende denedim ama o sayılar aklımdan hiç çıkmıyor ki.

herşeyin hayırlısı cnm bugünlük bukadar ben kaçar iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…