92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

bitecek bitecek 1 ayımızı yedk nerdeyse azck kldı n çbk geçti dcem btn yarenler küfr etck :)

Kızlar geçiyor işte görüyorsunuz.
Öyle böyle.. Hızlı, yavaş, acıtarak, hissettirmeden ama bir şekilde geçiyor..
Bende geçen sene tam bu zamanlar yemin töreni hazırlığı yapıyordum şimdi 62 Tunceli'ye selam yolluyorum

offoff bizm usta birliğimzde açıklansa artık ne zor şey beklemek.bizm acemik 75 gün dha çook var açıklanmasınaainşş olduğu yerde kalır hep bunun için dua ediyorumyaa bian önce bitsin şu askerlik artık çok özledim

yernde olmk için neler ypmzdm çok sewndm senn adna cnm sağsalim gelr inş.

açıklnnca nolck cnm bu günlrn tadnı çıkr bzde çok bekldk açıklnsn die al işte açıklandı şimdi nerden açıklandı dioz :)) şaka bi yana inş dualrn kbl olurda sen yinede sadece hyrlısnı iste

açıklnnca nolck cnm bu günlrn tadnı çıkr bzde çok bekldk açıklnsn die al işte açıklandı şimdi nerden açıklandı dioz :)) şaka bi yana inş dualrn kbl olurda sen yinede sadece hyrlısnı iste

öyle böyle illaki açıklanacak.kaçış yoksa madem bir an önce açıklansada kurtulsam artık kafamdaki binbir düşünceden ne zor birşeymişya komşularım hep ağlardı oğullarını eşlerini vs askere yolcu edince.bana hep tuhaf gelrdi ne varki nasılsa gelecekler üzülmein derdim hep anlayamazdım onları.çekmeyen anlamazmış şuan o kadar iyi alıyorumki onnları zaman geçiyor evet bugün 26 gün oldu ama insan ister istemez korkuyorr engel olamıyor bazen iyi oluyorum bazen kötü.ne yapacağımı şaşırdımm dengesizletim iyice ben askerime moral vereceğime her konuşmada o bana destek oluyor o bana teselli veriyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…