aynen bende 20 gundur aynalara küs yasıyorum 5 gun sonra bı bakıma girip öle gorusuruz askerlerımızle
Şafak saymamak güzel fikir aslında.. Bende denedim ama o sayılar aklımdan hiç çıkmıyor ki.
aynn cnm onu bnde ypıorm onada yap dedm bn ztn hep tutuodm şimdi daha çok yazıorm sanki o okuomş gbi rhtlıorm
benimkinin kartı bugün bitti sanırım. Ne zamana arar ki bir daha acaba.
Yarın ben alırım bı tane eğer ararsa veririm artık..
zaten inşallah bu 460 bittiğinde şafak adında bırıne kafa atıcam ahdım var
zaten inşallah bu 460 bittiğinde şafak adında bırıne kafa atıcam ahdım var
aynn öle valla :) annm dio m.ali yok die bzze nie eziet edion gt bi bak şu surtına byklrını fln al dio :)[/QUO
Bişey değil nişanlımın ailesi de beni son zamanlarda hep bakımsız goruyorlar gelinlerının cırkın olduğunu yenı anladılar ona uzuluyorum :)
Bitsin de istediğini yapın valla
aynn öle valla :) annm dio m.ali yok die bzze nie eziet edion gt bi bak şu surtına byklrını fln al dio :)[/QUO
Bişey değil nişanlımın ailesi de beni son zamanlarda hep bakımsız goruyorlar gelinlerının cırkın olduğunu yenı anladılar ona uzuluyorum :)
DKKT ET NŞNLINLA YNLZ BIRAKMA ONLRI BEYNİNE GRRLER BU KZ BKMSZ DİE :)
bitecek bitecek 1 ayımızı yedk nerdeyse azck kldı n çbk geçti dcem btn yarenler küfr etck :)
kızlar geçiyor işte görüyorsunuz.
öyle böyle.. Hızlı, yavaş, acıtarak, hissettirmeden ama bir şekilde geçiyor..
Bende geçen sene tam bu zamanlar yemin töreni hazırlığı yapıyordum şimdi 62 tunceli'ye selam yolluyorum
DKKT ET NŞNLINLA YNLZ BIRAKMA ONLRI BEYNİNE GRRLER BU KZ BKMSZ DİE :)[/QUOT
canımm onlar benim o kadar iyilerki bana karşı nişanlımın yokluğunu aratmamak için cırpınıyolar benimki der belki makyajsız cırkınsın dıye annesi demez :)
offoff bizm usta birliğimzde açıklansa artık ne zor şey beklemek.bizm acemik 75 gün dha çook var açıklanmasınaainşş olduğu yerde kalır hep bunun için dua ediyorumyaa bian önce bitsin şu askerlik artık çok özledim
yernde olmk için neler ypmzdmçok sewndm senn adna cnm sağsalim gelr inş.
DKKT ET NŞNLINLA YNLZ BIRAKMA ONLRI BEYNİNE GRRLER BU KZ BKMSZ DİE :)[/QUOT
canımm onlar benim o kadar iyilerki bana karşı nişanlımın yokluğunu aratmamak için cırpınıyolar benimki der belki makyajsız cırkınsın dıye annesi demez :)
SORUN YOK O ZMN :)) BNM KAYNANACIKTA BUGN MORL VERMK İÇİN BNİ ARADI ÜME KENDİNİ SAKIN YRN SINVN VAR FLN DİO Bİ BKTM KENDİ AĞLIO :)) BNİ TESELLİ ETMEYE ÇLŞAN HERKESİ BN TESELLİ EDİOM N İŞ ANLMDM :)))
SORUN YOK O ZMN :)) BNM KAYNANACIKTA BUGN MORL VERMK İÇİN BNİ ARADI ÜME KENDİNİ SAKIN YRN SINVN VAR FLN DİO Bİ BKTM KENDİ AĞLIO :)) BNİ TESELLİ ETMEYE ÇLŞAN HERKESİ BN TESELLİ EDİOM N İŞ ANLMDM :)))
Anne yüreği işte napsın onlar bizim gibi oraya buraya da yazıp rahatlıyamıyo. Güçlü durmak zorundalar allah hepsıne nazlatıp buyuttuklerı ccuklarının donusunu gormeyı nasıp etsın
açıklnnca nolck cnm bu günlrn tadnı çıkr bzde çok bekldk açıklnsn die al işte açıklandı şimdi nerden açıklandı dioz :)) şaka bi yana inş dualrn kbl olurda sen yinede sadece hyrlısnı iste
Anne yüreği işte napsın onlar bizim gibi oraya buraya da yazıp rahatlıyamıyo. Güçlü durmak zorundalar allah hepsıne nazlatıp buyuttuklerı ccuklarının donusunu gormeyı nasıp etsın
AMNN CNMMM AMNNN((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?