92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Kelebek canım ismini de bilmiyorum ama
ben buraya Manisa batı kışlanın yemin törenivideosunu koydum istersen izleyebilirsin

Kelebek canım ismini de bilmiyorum ama
ben buraya Manisa batı kışlanın yemin törenivideosunu koydum istersen izleyebilirsin

aaa süperrmiş hemen izliyim . Bu arada ismim Duygu 28 yasındayım yarısmaya ıstanbuldan katılıyorum :) Senın sayfana mı gırıp ızleyebilirim ninecim ben acemıyım de bu dıyarlarda :)

Ben çıkıorm kızlar sabh lys sınavm var ben daha buralaarda geziomm ah askm ah n durumlardaym snn yznden :) bana dua edin ii gecelr

aaa süperrmiş hemen izliyim . Bu arada ismim Duygu 28 yasındayım yarısmaya ıstanbuldan katılıyorum :) Senın sayfana mı gırıp ızleyebilirim ninecim ben acemıyım de bu dıyarlarda :)

Duygu tamam aklımda
Yok bu topikte bpaylaştım ama kaçıncı sayfada kim bilir. Dur bir daha paylaşayım

Buda buraya yazdığım yazı.. Öyle gururlu işte. Umarım hepinizin görebilme şansı olur

amn bitanem olur sölerim a.s ölürüm sana yha kıyamam k.bakma uykusuz bırktm senide :S eniştem napıo haber varmı arıo demi hergün

Ne demek bebeğim öyle laf mı olur sen beni az mı avuttun üzgünken.. Duymayayım bir daha böyle bir şey bak
Ne yapsın bebeğim oda aynı işte arada bir arıyor dün gece 23.30da aradı namazdan çıkmışlar 1 dakika konuşabildik ama olsun

bebğimmmm sınavm süperdi ) m.alimde aradı üstüne bide şiimdi baktım lise mezunuda oldu :):)):): ayyn bugn n güsel bigünn yhaa sewglmee hbr verdm deli gibi bağırdı seni sewiom die millet dio ordan m.ali en sonnda kafayı kırdı ::):) ayy çokk mutluymmmm

Ayy çok mutlu oldum bitanemm ben tm yim ama bugünkü sınavada girdim cidden kolaydı benim bile iyi geçti valla. Helal olsun enişteme ya
Hep mutlu ol sen böyle

Çankırıya canım. Persemde gecesı yola cıkıcaz onun ailesyle yemin töreni için şimdiden okadar heyecanlıyım ki anlatamam

Ne güzel canım senin yakına çıkmış.. inş.. bende gidicem de ben geceden çıkamiyorum işte. acaba kaçta başlıyor kaçta bitiyor?
benimki ilk önce 9da başliyor 12 gibi bitiyormuş dedi ama dün aradı erken başlatıp erken biticek diye konuşuluyor burda dedi.
herkezde bana 9da konuşma başlar 11gibi yemin edilir dedi. benim o yüzden kafam karıştı ya :S

Ayy çok mutlu oldum bitanemm ben tm yim ama bugünkü sınavada girdim cidden kolaydı benim bile iyi geçti valla. Helal olsun enişteme ya
Hep mutlu ol sen böyle

bitnm bnm yhaa sende hep mutlu ol inş. sonçlarmzda güsel olur bebeğimm :):):) akşm üstü msnde buluşalm bn şimdi bıcı bıcı ypcm :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…