- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
öyle böyle illaki açıklanacak.kaçış yoksa madem bir an önce açıklansada kurtulsam artık kafamdaki binbir düşüncedenne zor birşeymişya komşularım hep ağlardı oğullarını eşlerini vs askere yolcu edince.bana hep tuhaf gelrdi ne varki nasılsa gelecekler üzülmein derdim hep anlayamazdım onları.çekmeyen anlamazmış şuan o kadar iyi alıyorumki onnları zaman geçiyor evet bugün 26 gün oldu ama insan ister istemez korkuyorr engel olamıyor bazen iyi oluyorum bazen kötü.ne yapacağımı şaşırdımm dengesizletim iyice ben askerime moral vereceğime her konuşmada o bana destek oluyor o bana teselli veriyorr [
HEPİMZ AYNIYZ CNM BİZDE DAHA KENDMİZİ BULAMADK BİDE ÜSTNE USTA BİRLİKLERİ EKLNNCE DAHA BETER OLDK AMA ALŞCZ DAHA BUNLR İLK GÜNLERMZ 3 AY SONRA KM NERDEN N ALDI KONŞMASI OLUR BURDA M.ETME :))
Kelebek canım ismini de bilmiyorum ama
ben buraya Manisa batı kışlanın yemin törenivideosunu koydum istersen izleyebilirsin
öyle böyle illaki açıklanacak.kaçış yoksa madem bir an önce açıklansada kurtulsam artık kafamdaki binbir düşüncedenne zor birşeymişya komşularım hep ağlardı oğullarını eşlerini vs askere yolcu edince.bana hep tuhaf gelrdi ne varki nasılsa gelecekler üzülmein derdim hep anlayamazdım onları.çekmeyen anlamazmış şuan o kadar iyi alıyorumki onnları zaman geçiyor evet bugün 26 gün oldu ama insan ister istemez korkuyorr engel olamıyor bazen iyi oluyorum bazen kötü.ne yapacağımı şaşırdımm dengesizletim iyice ben askerime moral vereceğime her konuşmada o bana destek oluyor o bana teselli veriyorr [
HEPİMZ AYNIYZ CNM BİZDE DAHA KENDMİZİ BULAMADK BİDE ÜSTNE USTA BİRLİKLERİ EKLNNCE DAHA BETER OLDK AMA ALŞCZ DAHA BUNLR İLK GÜNLERMZ 3 AY SONRA KM NERDEN N ALDI KONŞMASI OLUR BURDA M.ETME :))
geçsin artık canımya Allah tüm askerlerimize güç, kuvvet ,sabır, sağlık versin inşş.Hepimiz sevdiklerimize kavuşalım biran önce.
aaa süperrmiş hemen izliyim . Bu arada ismim Duygu 28 yasındayım yarısmaya ıstanbuldan katılıyorum :) Senın sayfana mı gırıp ızleyebilirim ninecim ben acemıyım de bu dıyarlarda :)
[video=youtube;Dq-WLFdUokc]http://www.youtube.com/watch?v=Dq-WLFdUokc[/video]
Gece hiç uyku girmedi gözüme.
Sabahın ilk ışıklarında koyuldum yola.. Kaç kez Manisa yollarını aşmama rağmen ilk defa böyle bir heyecan.. Ailen karşıladı beni.
Bekledik seni.. Dakikalarca, saatlerce. En öne geçtim. Bir umut belki görürüm diye..
2. Tabur 2. Bölük gelişinde içim pır pır, yaşlarım kirpiklerimden kurtulmaya çalışıyorlar bile.. Gördük seni.. 7. sıradaydın :) Şapkanı çıkardın.
Yerlerinizi aldınız. Sırayla yemin edeceğiniz masanıza geldiniz. Herkes gururlu.. Alkışlar, ıslıklar, helal olsunlar..
Elinizi tüfeğe koyduğunuz an.. İşte o an.. Yok öyle bir çınlama, öyle bir coşku.
Yemininizi ettiniz şanlı bayrağın huzurunda.
Sen yemin ederken ben binlerce kez şükrettim Rabbime.. Bu günü görebildiğim, bu gururu tadabildiğim için.
Tören geçişinde yanı başımdan geçtin. Uzansam dokunabileceğim kadar. Sağa sola bakman yasak. Sen yine de göz ucunla baktın annecinle bana
Gülümsedin.. Sen gülümsedin, biz ağladık..
Aldım seni Manisadan.. Söz verdiğim gibi. Bıraktığım gibi aldım.
Şimdi 14 aylık uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.. Manisadan aldığım gibi Bitlis'e de bırakmam seni !
Allah'ım her kıza bu duyguyu yaşatsın inşallah.. İnanılmaz birşey. Göğüsünüz kabarıyor. Gururla bahsediyorsunuz sevdiğinizden..
Buda buraya yazdığım yazı.. Öyle gururlu işte. Umarım hepinizin görebilme şansı olur
Nasıl anlamlı nasıl duygu yüklü yazmıssın bayıldım ...
AYNEN CNM BİRBİRMZE DESTEK OLMAMZ GEREK YOKSA TEK BAŞIMZA YIKILIR KALIRIZ( MARDİN ERZİNCAN VAN BAKALIM DAHA AÇIKLANMAYANLAR VAR 2 TANEDE ANKARA VAR HYRLISI OLSN YHA DOĞUDAKİDE BZM BATIDAKİDE ALLAHIN İZNİYLE SAĞĞ SALİM GELCEKLER İNŞ SORUN ETCEĞİMZ BİŞEY YOK RABBM CANLARIMIZI BİZE EMANET EDİO BİZDE O CANI YİNE KENDSNE RABBME EMANT ETCZ (
Benimde urfa-siverek kızlar
amn bitanem olur sölerim a.s ölürüm sana yha kıyamam k.bakma uykusuz bırktm senide :S eniştem napıo haber varmı arıo demi hergün
Ne demek bebeğim öyle laf mı olur sen beni az mı avuttun üzgünken.. Duymayayım bir daha böyle bir şey bak
Ne yapsın bebeğim oda aynı işte arada bir arıyor dün gece 23.30da aradı namazdan çıkmışlar 1 dakika konuşabildik ama olsun
bebğimmmm sınavm süperdi ) m.alimde aradı üstüne bide şiimdi baktım lise mezunuda oldu :):)):): ayyn bugn n güsel bigünn yhaa sewglmee hbr verdm deli gibi bağırdı seni sewiom die millet dio ordan m.ali en sonnda kafayı kırdı ::):) ayy çokk mutluymmmm
Çankırıya canım. Persemde gecesı yola cıkıcaz onun ailesyle yemin töreni için şimdiden okadar heyecanlıyım ki anlatamam
Ayy çok mutlu oldum bitanemm ben tm yim ama bugünkü sınavada girdim cidden kolaydı benim bile iyi geçti valla. Helal olsun enişteme ya
Hep mutlu ol sen böyle
bitnm bnm yhaa sende hep mutlu ol inş. sonçlarmzda güsel olur bebeğimm :):):) akşm üstü msnde buluşalm bn şimdi bıcı bıcı ypcm :):):)
allah hepimize yrdm etsn cnm :SBenimde urfa-siverek kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?