kızlar amasyadan sonra kayseri erciyes bi yanım sevinçli bi yanım üzüntülü nasıldır bilemedim ben
canım komando mu senın askerın ?
Amin Canım ya
bugn kanl 7 de urda siverek vardı izledm .cok gsel yer inş. askerliğide güsel geçr
kızlar amasyadan sonra kayseri erciyes bi yanım sevinçli bi yanım üzüntülü nasıldır bilemedim ben
oraya genlde komando gidio cnm ama süper yerdr kayseri tam gezmlk sınıra göndermedkleri sürece süper gçer askerliği m.etme bnm tanıdığm orda yaptı çok rahttı arada sınıra gönderiolardı ama diodu gidioduk kontrol yapp geliodk hergün yatıodk diodu güsel yer dert etme
bugn kanl 7 de urda siverek vardı izledm .cok gsel yer inş. askerliğide güsel geçr
Evet canım banada kuzenim söyledi hemen izledim. oralar güzeldir bende d.bakırlıyım gideceği yerle 1 saat arası. o yüzden bi tarafım rahat :)
İnşaallah canım önemli olan onun askerliğinin iyi geçmesii..
maşallah ne kadar şanslısın bende yemın torenı ıcın gun sayıyordum sonrasında ıkı gun tatıl yapıp öyle donucektık ıstanbula ama dağıtım yerının doğu olduğunu duyunca valız hazırlayasım bile yok yemın torenı heyecanım sıfıra ındı
ahhh bbitanem benım çokk tuhaf oooldm şimdi. Ama uzme böyle kendını onun senden moral alması grekıyo sayılı gun cbuk gecer enıstenın allh yardmcsı olsun bol bol dua edecegz hpmzzz. Yıpratma kndnı gdeblme sansın varsa mutlka gt onun sana çok ıhtycı var unutmaa.
sağol canım. Rabbim izin verirse gidicem yemin törenine. Bugun onunla konustuktan sonra daha iyiyim dun kı kadar cok uzulmuyorum Allah yardım edıcek ve hepimiz seneye bugunlerde evlilk hazırlığı yapıyo olucaz cunku askerlık 3 ay dusucek.. :)
Canım ya gerçekten askerlik düşücekmiiii ?
kızlaaaar inanmayın böle şeylere her hfta çıkıo böle hbrler sözde aneler gnünde kesin iniodu ama inmzzzzzz inmio bnmde nişanlım gtti gdeli aynı mewzu szn içn diorm umutlanırsnz farkında olmadan snra insn çk üzülüo(((
Ne bilim canım ya bir umut işteşimdi int.den de baktım da konuşuluyormuş hala daha belli değilmiş. inse bile bizimkilere kesin vurmaz
sna diorm ama bnde umutlanıorm muhakkak ama kndimi tutuorm ewt bign mutlaka düşck çnkü askeri güçle diil maalesef ülkede kurtajın kadının bedenini kndi kontrol etme hkkının bile olmadğı bi ülkede yaşıcz 3 5 sneye nese bunlar konuşulmz ama ddğm gbi artk bnce askerlk bile kalkck ama bzmkileri wurmıck ddğm gbi inanma böle şeylere bn gnde 3 posta hbr izliorm hbrlerde bu konudn hç bahsedilmio inanma sn
Aynen canım zaten arayıp kendisi düştü diyene kadar kimseye inanmam :)
erdoğan arasın sni erdoğan))))
offf cnm off inşallh çatışmaya girmz ben naparım allh hepimizin askrlerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?