92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Şu Kışlanın Kapısına
Mail Oldum Yapısına
Telli Kurban Bağlayayım
Asker Yarin Kapısına

Yüce Dağlar Olmasaydı
Laleleri Solmasaydı
Ölüm Allah'ın Emri De
Şu Ayrılık Olmasaydı

Kara Kazan Kaynamasın
Atım Cirit Oynamasın
İki Sene Asker Oldum
Nazlı Yarim Ağlamasın

Yüce Dağlar Olmasaydı
Laleleri Solmasaydı
Ölüm Allah'ın Emri De
Şu Ayrılık Olmasaydı

Kıratımın Beli İnce
Ölürüm Yar Görmeyince
Telli Yatak Serdiremem
Asker Yarim Gelmeyince

Yüce Dağlar Olmasaydı
Laleleri Solmasaydı
Ölüm Allah'ın Emri De
Şu Ayrılık Olmasaydı

Şu türküyü her dinlediğimde çok kötü oluyorum yaa

Gunde en az 4 5 defa dinoerm bu türküyü.artik napacagimi sasirdim aslinda dinlemesek daha iyi ama dayanilmiyor

aynen öyle canım ister istemez elin hemen asker türkülerine gidiyor.

Aynen oyle bu arada bende sakarya firat adli diziye bagimlilik basladi.bi insan her bolumde hungur hungur aglarmiyaa nasil bir dizi mahvediyor insani. Daha bi hassaslasiyor insan sevdigi askerdeyken.en kucuk bi tv de bile asker gorsem hemen duygulaniyorum heyecanlaniyorum artik Allah hicbirinin acisini gostermesin

Amin canım. Hiç sorma ya geçen hafta buldum bende oturdum izledim ama nasıl ağlıyorum nasıl kötü oldum normalde de zaten dayanamazdım şimdi nerde bi asker görsem kötü bişeyler duysam hemen gözlerim doluyor ağlıyorum bu hafta izleyemedim kaçırdım çok üzüldüm ama ben geçen haftaki bölümünün hala etkisindeyim yani. Allahım kimseye o acıyı göstermesin yarabbim

Amin canim aminn ins.insan gercekten cok daha hassaslasiyor.Her zaman dua ediyorum ''Allahim kaderde sehitlik varsa eger ,bana onun acisini gosterme benim canimi ondan once al "diye. Cok zor boyle el kol caresiz beklemek.aslinda hep iyi dusunmek lazim ama insan dayanamiyorki insanin akilna hersey geliyor.nisanlim her zaman "burada koyun surusunden farkimiz yok bize kopekgibi davraniyorlar 'diyor.benim gozune bakmaya kiyamadigim insan oralarda neler cekiyor.Her zaman diyorumya Allahim onlari bize bagislasinbizi onlarin yokluklariyla imtihan etmesin.o diziye ben bagimli oldum resmen arada askimi ozledikce netten izliyorum oysaki sanki ise yariyor aksine dahada yarami deşiyorbi an once atlatalim artikcanimya tek istegim bu

Son düzenleme:

Canım aklına kötü şeyler getirme sakın iyi olucak de geldiğinde yapıcaklarınızı düşün son hasretliğiniz inşallah sonsuza kadar birbirinez kavuşucaksınız.. unutma vatan için gitti senin için dönücek.. Hep böyle şeyler düşün ve sakın sıkma canını ona destek ol. benimkide hep diyor koyun sürüsü gibiyiz diye bende hep onu teselli etmeye çalışıyorum öle deme aşkım rahat ediceksin inş. az kaldı dayan bişey takma kafana falan diyip duruyorum elimden başka birşey gelmiyor malesef ama onlara böyle destek olmamız lazım onlar bizden daha zor durumdalar.

Aklima getirmemeye calisiyorumcanim ama beyin bu surekli birseyler uretiyor.yapim geregide zaten biraz karamsarim.benim herseyim nisanlimdi.annem babam kardesim herseyim.annem babam olmadigi icin o her kotu gunumde yaimda oldu beni hic yanliz birakmadi.simdi o gidince tek kaldim resmen.yalniz yasadigim icinde atlatmam daha zor oluyor cunku yoklugu cok belli evde her yerde onu goruyorum resmen. Ona her zaman destek oluyorum o konuda bi sikinti yok hicbirseyi belli etmiyorumki uzulmesin akli bende kalmasin diye.bir kere yansittim ona tartistik gitmis sabaha kadar aglamis tuvalete.sesi gitmisti resmen cok uzulmustum bidahada hicbir zaman icimdeki uzuntumu ona yansitmadim.o cok iyi allaha sukur belki biraz sikintilari ouyor egitim vs zor geliyor onlara ama yeme icmeolsun eglence yerleri olsun arkadas cevresi olsuncok iyi.azcik daha dayanicaz baka care yok Allah sabir versin hepimize

Kıyamam sana canım yaa anlıyorum seni haklısın tabiki sabrett canım sabret sabrın sonu selamettir derler.. hayırlısıyla gelicekk ve bir ömür mutlu mesut yaşıcaksınız.. nerde yapıyor askerliğini canım?

İns canim benim samsunda yapiyor acemilik

o bekleme süreside çok kötü canım yaa sizin için hayırlısı neresiyse inşallah orası olur canım benim.

Cok sagol canim benim evet cok zor hayirlaiiyla o gunlerde gelse bian once.seninki ustalik urfa cikmisti degil mi canim ins sizin icinde en hayirlisi neyse o olsun canm

Cok sagol canim benim evet cok zor hayirlaiiyla o gunlerde gelse bian once.seninki ustalik urfa cikmisti degil mi canim ins sizin icinde en hayirlisi neyse o olsun canm

Çok saoğol tatlım. Evet canım Sivereğe çıktı. iyi biyer rahat yapar diyorlarda inşallah öyledir canım o rahat olsun da başka bişey istemiyorum.

Çok saoğol tatlım. Evet canım Sivereğe çıktı. iyi biyer rahat yapar diyorlarda inşallah öyledir canım o rahat olsun da başka bişey istemiyorum.

Dogu her zmaan cok rahat diyorlar .benim arkadasim hakkari yuksekovada komando olarak yapmisti askerligini.diyorduki tatile gittim geldim.o kadar rahattik. İnsanlarin icinde dogu korkusu oluyor ama batidan cok daha rahat oluyor derler her zaman.hayirlisi canim benim şu 99 lari bi gorseeekk

Evet canım öyle diyorlar ya bakalım görücez inşallah öyledir.
Aminnn İnşallahhh canım benimm bi gelsek o zamana daha ne isterimkii şuan karanlık baya 435

Evet canım öyle diyorlar ya bakalım görücez inşallah öyledir.
Aminnn İnşallahhh canım benimm bi gelsek o zamana daha ne isterimkii şuan karanlık baya 435
Bizimde safak 431 hep diyorlarya safak saymayin mehtap sayin daha cabuk gecer diye bende karra verdim mehtap sayicam bundan sonra sende oyle yap daha cabuk gecer gunler emin ol.mehtaap 4:)

Bizimde safak 431 hep diyorlarya safak saymayin mehtap sayin daha cabuk gecer diye bende karra verdim mehtap sayicam bundan sonra sende oyle yap daha cabuk gecer gunler emin ol.mehtaap 4:)

Evet canım artık onuda sayıyorum ilk önce üzülüyorum sonra seviniyorum :) ama bişey dicem serap'mı deniyor mehtap'mı ben yeni yeni öğreniyorumda mehtap senelik izniymiş serapta acemiliğin bitimiymiş galiba :S

Valla canim mehtap askerine en yakin ne zamanda kavuşacaksan o arada kalan zaman dilimi oluyor benim bildigim.mesela simdi cuma yemin toreni askimin mehtap 4 diyorum.yemin toreninden 2 hafta sonra yanina yine gidicem mo zamanda yemin toreninden sonra mehtap 14 olacak.yani benim bildigim bu da serabi ilk senden duydum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…