Valla canim mehtap askerine en yakin ne zamanda kavuşacaksan o arada kalan zaman dilimi oluyor benim bildigim.mesela simdi cuma yemin toreni askimin mehtap 4 diyorum.yemin toreninden 2 hafta sonra yanina yine gidicem mo zamanda yemin toreninden sonra mehtap 14 olacak.yani benim bildigim bu da serabi ilk senden duydum:)
bende int.den duydum canım ya :) Nese kafalar karışmasın mehtabaa devam :)
Evet mehtaba devamm:) bende bilmiyordum gecen burda sitede arkadaslardan ogrendim:)burasi gerckten cok iyi geliyor cnimyaa en stresli animda giriyorum buraya gulebiliyorum valla Allah sizden raZi olsun ne deyim boyle boyle 1 seneyi atlatiriz ins bian once:)
dimi burasi iyi oluyor :)
bende arada giriyorum kizlar napmis acaba diye :) iyi oluyor kafa dagiliyor :)) herkes asker bekleyince ayni oluyor kafalar)
gececek insallah, bakiyorum da 1 ay gecti bile :)
Evet ben ilk askerimi otobuse bindirdigim zaman saniyordumki tek asker yolcu eden benim su dunyada resmen oyle bir psikoloji avrdi uzerimde.yolda goren cenazesi var sanir o derece.bu siteye ne zamanki girdim kendim gibilerle tanistim icine su serpildi biraz:) insan buraya girince yalniz olmadigini hissediyor ve dhaa bi guclu oluyor sanki.bormal arkadasim geldi dun yanima hemde en yakin arkadasim ona dedim cok zor falan nasil dayanicam bilmiyorum dedim o en fazla dedigi sey gecer canim sen dusunme oldu.ama burasi cok farkli.herkesin sikintisi uzuntusu ayni herkes daha iyi anliyor karsiindakini o nedenle:) bende sole bi bakinca hakkatende 1 ay geti nerdeyse:)
tabii yasamayan pek anlayamiyor, en fazla gecer sayili gun falan diyebiliyor. Bnm bir arkadasim var, kardesi yeni geldi askerden mesela, onunla konusuyoruz o cok farkli yaklasiyor olaya, diger yakinlarim daha farkli yaklasiyor. Yasayan biraz daha iyi anliyor. burda herkes ayni duyguya sahip oldugu icin daha iyi anliyor birbirini o yuzden dedigin gibi..
gecti gecti valla, boyle boyle gececek iste insallah..zamanin durcak hali yok ya :) biz burada aglasirken acemilik gecti bile anlamadik :)
simdi habire yuruyoduk bizimkiler, yemin toreni provasi diye! gunesin altinda gariplerim...
Evet mehtaba devamm:) bende bilmiyordum gecen burda sitede arkadaslardan ogrendim:)burasi gerckten cok iyi geliyor cnimyaa en stresli animda giriyorum buraya gulebiliyorum valla Allah sizden raZi olsun ne deyim boyle boyle 1 seneyi atlatiriz ins bian once:)
Benimkinin gittim gecen kulaklar soyulmus esmerlesmis kiyamam birtanemeyaa. Ozellikle yemin toreni bu hafta diye cok calistiriyorlar dedi bi an once bitsin artik diyordu.az oncede dedi az sonra secmeler olacak duzgun yürüyemeyenler elenecekmis vs dua et elenmeyim o kadar ugrastim senin karsina cikmaSam mahcup olurum cok dedi:) ayagin 3 cm asagida olsa kziiyorlar diyor hala bayagi yapamayanlar varmis bilemiyorum bakalim ins elenmez:) ozellikle bugun cok sicak diyordu yavrum benimya zaten grip olmus cok kotu bi an once atlatirlar ins .
tabii yasamayan pek anlayamiyor, en fazla gecer sayili gun falan diyebiliyor. Bnm bir arkadasim var, kardesi yeni geldi askerden mesela, onunla konusuyoruz o cok farkli yaklasiyor olaya, diger yakinlarim daha farkli yaklasiyor. Yasayan biraz daha iyi anliyor. burda herkes ayni duyguya sahip oldugu icin daha iyi anliyor birbirini o yuzden dedigin gibi..
gecti gecti valla, boyle boyle gececek iste insallah..zamanin durcak hali yok ya :) biz burada aglasirken acemilik gecti bile anlamadik :)
simdi habire yuruyoduk bizimkiler, yemin toreni provasi diye! gunesin altinda gariplerim...
ah yazikhasta olmalari da tuz biber valla, zaten zor dayaniyorlar bir de hastalik ustune :S
benimki de yandim cok dedibolukte yuruyemeyenler olursa yemekhanede yemin ettiriyorlarmis. Benimki de kasiyor torene cikabilmek icin :) bakalim insallah elenmezler de cikabilirler yaa..
Evet canım çok güzel biyer bencede. herkesin duyguları acısı aynı daha iyi anlıyoruz birbirimizi.. Allahım hepimizden razı olsun canım benim..
İnşallah su gibi akıp geçer 1 ay geçtiği gibi.. :)
Evet evet benimkide dedi yemekhanede yemin ettiriyorlar yapamayana diye.dusunsene diyo o kadar ailen geliyo ve sen beceremedigin icin basit bir y urumeyi yemekhanede yemin ediyorsun diyo:) valla sirf senin icin o kadar calisiyorum falan diyor.yerim ben askimiyaaa.o da cok kasmis kendini bayagi bi ciddiye almis bu yemin toreni isini elenirse cok uzulur valla ins sorun olmazda bakalim bende aksamki sonucu bekliyorum:) az kaldi kizlarr o byk gune azz kaldii:)
ay evet evet az kaldi :) bi de carsambaya kadar sayiyorm ben, cunku persembe oglen yola cikicam. yola cikmaya kadar sayiyorum yani :)))
kendimi avutcam diye napcaami sasirdim :)
Amin canım. Hiç sorma ya geçen hafta buldum bende oturdum izledim ama nasıl ağlıyorum nasıl kötü oldum normalde de zaten dayanamazdım şimdi nerde bi asker görsem kötü bişeyler duysam hemen gözlerim doluyor ağlıyorumbu hafta izleyemedim kaçırdım çok üzüldüm ama ben geçen haftaki bölümünün hala etkisindeyim yani. Allahım kimseye o acıyı göstermesin yarabbim
ay evet evet az kaldi :) bi de carsambaya kadar sayiyorm ben, cunku persembe oglen yola cikicam. yola cikmaya kadar sayiyorum yani :)))
kendimi avutcam diye napcaami sasirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?