92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

bende int.den duydum canım ya :) Nese kafalar karışmasın mehtabaa devam :)

bende int.den duydum canım ya :) Nese kafalar karışmasın mehtabaa devam :)

Evet mehtaba devamm:) bende bilmiyordum gecen burda sitede arkadaslardan ogrendim:)burasi gerckten cok iyi geliyor cnimyaa en stresli animda giriyorum buraya gulebiliyorum valla Allah sizden raZi olsun ne deyim boyle boyle 1 seneyi atlatiriz ins bian once:)

dimi burasi iyi oluyor :)

bende arada giriyorum kizlar napmis acaba diye :) iyi oluyor kafa dagiliyor :)) herkes asker bekleyince ayni oluyor kafalar )

gececek insallah, bakiyorum da 1 ay gecti bile :)

dimi burasi iyi oluyor :)

bende arada giriyorum kizlar napmis acaba diye :) iyi oluyor kafa dagiliyor :)) herkes asker bekleyince ayni oluyor kafalar )

gececek insallah, bakiyorum da 1 ay gecti bile :)

Evet ben ilk askerimi otobuse bindirdigim zaman saniyordumki tek asker yolcu eden benim su dunyada resmen oyle bir psikoloji avrdi uzerimde.yolda goren cenazesi var sanir o derece.bu siteye ne zamanki girdim kendim gibilerle tanistim icine su serpildi biraz:) insan buraya girince yalniz olmadigini hissediyor ve dhaa bi guclu oluyor sanki.bormal arkadasim geldi dun yanima hemde en yakin arkadasim ona dedim cok zor falan nasil dayanicam bilmiyorum dedim o en fazla dedigi sey gecer canim sen dusunme oldu.ama burasi cok farkli.herkesin sikintisi uzuntusu ayni herkes daha iyi anliyor karsiindakini o nedenle:) bende sole bi bakinca hakkatende 1 ay geti nerdeyse:)

tabii yasamayan pek anlayamiyor, en fazla gecer sayili gun falan diyebiliyor. Bnm bir arkadasim var, kardesi yeni geldi askerden mesela, onunla konusuyoruz o cok farkli yaklasiyor olaya, diger yakinlarim daha farkli yaklasiyor. Yasayan biraz daha iyi anliyor. burda herkes ayni duyguya sahip oldugu icin daha iyi anliyor birbirini o yuzden dedigin gibi..

gecti gecti valla, boyle boyle gececek iste insallah..zamanin durcak hali yok ya :) biz burada aglasirken acemilik gecti bile anlamadik :)

simdi habire yuruyoduk bizimkiler, yemin toreni provasi diye! gunesin altinda gariplerim...

Benimkinin gittim gecen kulaklar soyulmus esmerlesmis kiyamam birtanemeyaa. Ozellikle yemin toreni bu hafta diye cok calistiriyorlar dedi bi an once bitsin artik diyordu.az oncede dedi az sonra secmeler olacak duzgun yürüyemeyenler elenecekmis vs dua et elenmeyim o kadar ugrastim senin karsina cikmaSam mahcup olurum cok dedi:) ayagin 3 cm asagida olsa kziiyorlar diyor hala bayagi yapamayanlar varmis bilemiyorum bakalim ins elenmez:) ozellikle bugun cok sicak diyordu yavrum benimya zaten grip olmus cok kotu bi an once atlatirlar ins .

Son düzenleme:

Evet canım çok güzel biyer bencede. herkesin duyguları acısı aynı daha iyi anlıyoruz birbirimizi.. Allahım hepimizden razı olsun canım benim..
İnşallah su gibi akıp geçer 1 ay geçtiği gibi.. :)

ah yazik hasta olmalari da tuz biber valla, zaten zor dayaniyorlar bir de hastalik ustune :S

benimki de yandim cok dedi bolukte yuruyemeyenler olursa yemekhanede yemin ettiriyorlarmis. Benimki de kasiyor torene cikabilmek icin :) bakalim insallah elenmezler de cikabilirler yaa..

Kıyamam yaa nasılda çırpınıyorlardır şimdii off bizde burda klimanın altındayız bi dışarı çıktıkmı off ne kdr sıcak falan diyoruz onlarda bot var kalın pant. var o sıcağın altında duruyorlar koşuyorlar ooff yazık yaa

Evet evet benimkide dedi yemekhanede yemin ettiriyorlar yapamayana diye.dusunsene diyo o kadar ailen geliyo ve sen beceremedigin icin basit bir y urumeyi yemekhanede yemin ediyorsun diyo:) valla sirf senin icin o kadar calisiyorum falan diyor.yerim ben askimiyaaa.o da cok kasmis kendini bayagi bi ciddiye almis bu yemin toreni isini elenirse cok uzulur valla ins sorun olmazda bakalim bende aksamki sonucu bekliyorum:) az kaldi kizlarr o byk gune azz kaldii:)

Evet canım çok güzel biyer bencede. herkesin duyguları acısı aynı daha iyi anlıyoruz birbirimizi.. Allahım hepimizden razı olsun canım benim..
İnşallah su gibi akıp geçer 1 ay geçtiği gibi.. :)

İnssss canim benim inssss :)

ay evet evet az kaldi :) bi de carsambaya kadar sayiyorm ben, cunku persembe oglen yola cikicam. yola cikmaya kadar sayiyorum yani :)))

kendimi avutcam diye napcaami sasirdim :)

ay evet evet az kaldi :) bi de carsambaya kadar sayiyorm ben, cunku persembe oglen yola cikicam. yola cikmaya kadar sayiyorum yani :)))

Benimki samsunda yapiyor askerligini.ben giresunluyum bana 3 saat mesafe ama bende persembe yola cikicam teyzem samsunda onda kalicam o gce son gun evde catlarim cunku dayanamm valla o da ayri bi heyecanyaa cok gurur verici birsey:)

sezon finali oldu cnm o dizi kendnize bu kdr yüklenmeyin ettiğiniz dualarada dikkat edin allaha isyan olur ona bişey olmasn bana olsun demek hiç güsel bi dua değil sen en iisi allahm onun acısnı bana yaşatma onu bana nasip et de :S:S rabbmn en güsel sınavı bu bize onun izniyle biticek çabuk geçicek inş. haklarında hayrlısı neyse onu yaşasınlar rabbm acılarını göstermesn yemn törennde özlemini hasretini biyere bırak gururu en ön sıraya koy öyle izle askerini gururla inn bn gidebilseydm öle yapardm :S bnde 22 sinde izmirdekilern ymn törenne gtcm hçbirini tnımıom ama olsn kendi askerime gidemiom bari burdakileri göreyim nsl bi duyguymş aynı olmz ama olsn :)))

canım bnmki bugn aramadı m.ettm hiç böle yapmazdı sennki aradımı napıolarmş bi blgin varmı :S

askerim aradı ohh be ay n tuhaf bi duygu yha sanki üstmde kocmn bi yük vardıda askerm araynca üstmden kalktı gitti çok yrlmş paso yürüdük dedi kıymm yha :S:S yrnda doğuya gitceklere bomba eğitimi verceklermiş ((

benım asskerimde molada bankta yatıyomuş hayal kuruyodum evliliğimizi evimizi snra dalmışım falan dedi komutan bi gelmiş bağırmış 120 tane şınav mekik çektrmiş kıyamam ben ona yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…