92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

benım asskerimde molada bankta yatıyomuş hayal kuruyodum evliliğimizi evimizi snra dalmışım falan dedi komutan bi gelmiş bağırmış 120 tane şınav mekik çektrmiş kıyamam ben ona yaa

ay yazık enişteme yhaa (( ay kız bnde bnmkine dedim 9da içtima var dedi bşm ağrıo dedi bnde yat 9 a kdr dedm kıymm smdi bu garibim uyursa komutanı bnmkinide basarsa abouw bnm yzmden yanacak çocuğum uyumaz inş.

Canım ya gerçekten askerlik düşücekmiiii ?

İnşallah canım bunu hepımız cok ıstıyoruz tabıkı.Suanda boyle soylentıler varmıs ınternetten gırıp baktığımda da 2012 nın ıkıncı yarısında düşme ıhtımalı var seklınde acıklamalar var.İnşallah en kısa zamanda düşer ve bıze ve askerlerımıze moral olur düşünsne 400 lerdeyken bırden 300 lerın yarısına ınıcez :)

seçim nedeniyle düşme olasılığı çok yksk kzlar ama bn netten yakın zmnla ilgili bişey duymadm :S inş. düşer valla düşsün helve yapıp dağıtcm :)))

Sen ciddi misib düşüyormu gercekteeeen

Kızlar nerelerdesiniz siz ?
Saat 12 yi geçti hadi anladım şafak karanlık ama gelseydınız de bare mehtap attırsaydık.. :)

Sadece 3 :) İnşallahhhh

yha kızlar biz kaçıncı dönemz :) burda 341.ci dönm var 345.ci dönm var bunlar n :)))

Onlar kisa donemler cnm.. ahh ahh yök yakmasaydi bizi , ben de orda olacaktim 5 ay bekleyecektim :S

Biz 92/2.. Yani 92 dogumlular (allahim yaslandigimi hissediyorum!) ve yilin 2. Doneminde gidenler :)

canım bnmki bugn aramadı m.ettm hiç böle yapmazdı sennki aradımı napıolarmş bi blgin varmı :S

Ben gelip gorene kadar aramis seninki neyse :) butun gun yurutmusler canlari cikmis cnm.. Garipler pistiler orda valla.. Kartlari da bitio almayalim artik cuma burdasin nasilsa dedi.. Iyi dedim ben de, simdi cumaya kdr anca bi kere fln gorusucez herhalde.. :S

ewd cnm baya yorulduk dedi bide yürüyemiyenler yüzünden bide sil baştan yapıolarmş :S yürüyemienler kantnde yemn etcekmş (( n kötü bi durum yha (( güneşten başı ağrımş sewglmn kıymm bn ona yarnda bomba eğitimi alcklarmş bnde dedm dkkt et bomba elnde fln patlamsn dalga geçti bnle :)))sanki daha önce bomba eğitimi alan asker gördm n bileym bn :))

Benim askım bugun hıc arayamadı dun baya konusmustuk gercı ama hastaydı grıp olmus bugun revıre gıdıcektı ck merak edıyorum İnşallah yarın arar ..

Kızlar nerelerdesiniz siz ?
Saat 12 yi geçti hadi anladım şafak karanlık ama gelseydınız de bare mehtap attırsaydık.. :)

Sadece 3 :) İnşallahhhh

mehtappp 3 :)) ben kızımn adını erva oğlumunkinide emre koycktm 2çock ytr diodm şmdi krr verdm 4 tane yapcm 2 kız 2 erkek kıza mehtap erkeğe şafak ismini koycm erva emre şafak mehtap en çokta mehtabı sewcmmm :)))

Benim askım bugun hıc arayamadı dun baya konusmustuk gercı ama hastaydı grıp olmus bugun revıre gıdıcektı ck merak edıyorum İnşallah yarın arar ..

arar inş. cnm yha bu havada nsl becermş hasta olmayı ( allahtan gelceğine ykn hasta oldu geldğnde sen ona bakarsn şanslı yne :)))

Canım dıkkat et o zaman birisi şafak kaç ? yada mehtap kaç ? derse senın cocuklar kaçıp gitmesın :)

Asla işim olmas midem bulanıyo bu terimlerden 434 gun sonra inşallah şafak mehtab muradına erer bızde kerevetıne cıkarız da bu iş böylece bıter :)

arar inş. cnm yha bu havada nsl becermş hasta olmayı ( allahtan gelceğine ykn hasta oldu geldğnde sen ona bakarsn şanslı yne :)))

Tabıkı bakarım pamuklara sarar bakarım ben aşkıma:) bende dusundum kendı kendıme nasıl becerdı bu havada hastalığı dıye ama dusununce butun gun sıcağın altında eğitimden sonra mola verildiğinde terli terli içiyolar soğuk kolaları ve suları haliyele sonuc yaz gunu hastalanmak oluyor

ay çok güldmm valla çok yaşa sen :))) şaka bi yana cidden sanki zmn hiç geçmicekmiş gibi gelio bu ağstos deil bidaki ağustos ölme eşşeğim yaz gelcek bi tuhaf oldum ymn töreni yaklştkça bn daha glmeden gtmesne ağlıom :)

Ben dun telefnda nişanlıma da soyledım ızınde olduğu sure boyunca hiç gidicekmıs gıbı davranıp gıdıcei yer için uzulmıyıcez sadece iznimizin tadını cıkartıcaz sende öle yap canım bence sonucta kaçınılmaz son yanı illa gıtcekler sımdıden zehır etme guzel gunlerı kendıne

sizcede askerlik düşermi kızlar

Valla kizlar ben pek umutlanmayin derim..

Senelerdir hangi arkadasim gittiyse illa ki acemilikte askerlik kisaliyomus muhabbetine denk geliyoruz.

Oyle birsey olsa, meclise fln verilmis olurdu taslagi coktan duyardik gazetede, tvde...

Keske olsa denk gelsek tabii ama, umutlanmayin, hayalkirikligi olmasin uzlmeyin sonra kuzularim bnm :)

oda doru şimdi hemşire bozuntusu vurmştr iğnesini dinleniodur enişteck metme bebğim yatş verdilerse ondan aramamştr iidr ii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…