anladım canımmmm ne güzel yarini görebileceksin
Ebeeetttt :) Aslnda ameliyt olma ihtmali de var. daha erken de gelebilir. haber bekliyoruz bakalımmm
aaa ne ameliyatı canımm??
eee o zaman iyiymiss türküü hadi bakim sozde ne giyien onu dusunmeye basla :)
Türküü bu arada kibrisi nasil arican sen
Günaydın TürkücümGülaydınlaaaaarrsabahın 5nden beri ayaktayım uyku tutmadı bi türlü..kalktım işe okula giden ev ahalisine kahvaltı hazırladım 25senelik hayatımda ilk kez yedirdim, içirdim, yolladım..bulaşıkları makinaya dizmeyip tek tek elimde çamaşır suyuyla yıkadım ahanda burdayııım, kalkın yataklarınızdan bakim miskin teripçikleeeeer
adam izne geldi deeeeee sözümüz eksik kaldı demine düşünücem yahu benim hiç öyle takıntılarım yoktur ki
kuzucum valla bi numara verdi bana onu arıcam.benimçün bu bişi değil ki lefkoşanın numarasını bulup gittiği hafta aramış insanım, kasmaz beni.her şekilde ulaşırım ben aşkitommiksime gülşahım
Günaydın Türkücüm
Sizin söz işi bence tamamdır.
Bende bugün garip duygular içindeyim
Ayak,serce parmağı azcık kalkık. bot içinde de çok rahatsız ediyormuş.terlik istrhtı vermişlerdi 10 gün. sonra hastaneye sevk ettiler. sevk de yandı gidemedi o gün. bu hafta revire cıkıp tekrar sevk yazdrcakmış .sivildede sorundu ama askerde daha da rahatsız etmeye başlamış boncuğumu.
günaydın çiçeğimsen öyle diyorsan öyledir valla, saygılar..
garip duygular derken aç bakim birazcık?
Olacak olacak söz işi tamamdır
Dün rızayla iki arkadaşımızı askere uğurladık.
Garip şeyler hissetim binerken otobüse ikisindede yok oldum beni eve bırak dedim çünkü o sahneyi yaşamak istemiyordum.
Kızın birinin abisi askerden dönmüş tezkereyi almış.
O kötü oldu.Abimin gidiişi geldi dedi aklıma ben ne yapımNeyse güçlü durduk yine hey allahım Sabır sabırrr gülşen
Ama işin kötüsü rıza kaç haftadır yanımda sanki geldi artık gitmiycek gibi gidecek biliyorumda gitmiyecek gibi bana bu demek oluyor ki ben bu sefer daha kötü olucam
Güçlü durmaya çalışıyorum umarım becerebilirim.Ama gittiğinden beri ilk defa kendimi gücümün azaldığını hissediyorum.
Olacak olacak söz işi tamamdır
Dün rızayla iki arkadaşımızı askere uğurladık.
Garip şeyler hissetim binerken otobüse ikisindede yok oldum beni eve bırak dedim çünkü o sahneyi yaşamak istemiyordum.
Kızın birinin abisi askerden dönmüş tezkereyi almış.
O kötü oldu.Abimin gidiişi geldi dedi aklıma ben ne yapımNeyse güçlü durduk yine hey allahım Sabır sabırrr gülşen
Ama işin kötüsü rıza kaç haftadır yanımda sanki geldi artık gitmiycek gibi gidecek biliyorumda gitmiyecek gibi bana bu demek oluyor ki ben bu sefer daha kötü olucam
Güçlü durmaya çalışıyorum umarım becerebilirim.Ama gittiğinden beri ilk defa kendimi gücümün azaldığını hissediyorum.
ouuy kıyamam ben sana..sen çok dirayetlisin çiçeğim bu kadar yıpratma kendini.allah onun da sabrını verir sana emin ol ki..
zor bir durum aynı durumda ben olsam senden kat be kat kötü olurdum ben..gaziyi saklardım herhalde ya da bayıltır bitkisel hayata falan sokardım, belki de kolunu bacağını kırardım yollamamak içinbilmiyorum ama rızaya çaktırma güzelim sakın o daha kötü olur gitmeden bak..
dünde söyledim ya canım sabrın ölçülüyor.Allah'ım yardımcın olsun gülşencim.ayrılıklar hep kötü gelmiştir banada.
rızada gidicek ama yine gelicek canım hem geldikten sonra hiç ayrılmıycak hep yanında olacak öyle düşün.üzüldüğünü biliyorum ama güçlü olmak zorundayız
geçicek geçicek bu günlerin hepsi geçicek
Canım hep bu şekilde düşünüyorum ama ilk defa isyanlardayım ki ben hiç sevmem isyanları çok nadir olurum bu durumda gidince ne hissetceğimi bilmiyorum ama tek bildiğim şu an baştaki durumundan daha beterim.
Çünkü en başta asker olacağını biliyordum üzüleceğimi biliyordum ama ne kadar üzüleceğimi bilmiyordum.
Şu an biliyorum neyse gittikten 1 ay sonra yine alışıcam artık ne yapıyım el mahkum
ilk günler aklıma geldi bak.nasıl geçicek napıcam derdim hep.ilk zamanlar boşluğa düşmüştüm resmen.ama bak şimdi tam anlamıyla olmasada alıştık canım.
bence gidicegi günü düşünme şimdi yanında ya keyfine bak tadını çıkar
Türkü şimdi kopucaksın.
Dün askere giden çocugun sevgilisi vardı yanında nasıl beklemek dedi.
Bende dedim yalan mı diyim doğru mu de de dedi bende dedim ki
yalan alışıyorsun
doğru ayvayı yedin
Rıza sızlanmaya başladı ilk defa keşke senin yanında hep kalabilsem dedi
O benim ne hissetiğimi hisseder ki saklayamıyorum
Öyle yapıyorum canımda zaman yaklaştıkça el mahkum akla gelmeye başlıyor.
345 diyoruz bugğn 460 dı ilk zamnlar aklımda daha dün gibi zaman geçiyorda işte bekleyince bize yavaş geçiyor.Birde şu askerlik düşse iyidi zaman uzun bari 12 ay olaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?