92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kizlar gunadinn gulsencim canim benim ya bozma moralini tamam gidicek ama sonra tamamen gelicek bi daha gitmicekk engeller kalkicakk cok mutlu olucaksinizz sonra bunlari hatirlayip gulucezz insallah :) türküü iyi cesarett karti bitti die kacion mu habersiz kiz benimki beni oldurur kacar gelir oldurur gider hic usenmez :D

yok kız ondan değil. gidene kadar ara, mesaj atar arkadaşlarından söylerim böyle böyle diye :31: sonunu düşünen kahraman olamazmoş aşkitommiksim derdi :49:

Evet evet gelsinlerde bizde gidelim bir an önce:1:
Ama daha çok var bak istatistik oluşturdum:9:
92/4
93/1
93/2
93/3 bizim has torunlarımız olacak
Şubatta gelecekler ustaya geçince bizde askerliği yarılıycaz:16::16:

allahım allahım istatistikten sıyırcaz kafayı :27::27: 92/4ler gitti allaha şükür :51:
93/3 has torunum, has kuzenim oluyo.ben kendi biletimi kendim yetiştiriyorum anlayacağınız :8::8:

sabha 5te kalktım ya ben çouyku bastırdı ben acuk kestireyim güzelim gelirim yine, öptüm :54:

allahım allahım istatistikten sıyırcaz kafayı :27::27: 92/4ler gitti allaha şükür :51:
93/3 has torunum, has kuzenim oluyo.ben kendi biletimi kendim yetiştiriyorum anlayacağınız :8::8:

sabha 5te kalktım ya ben çouyku bastırdı ben acuk kestireyim güzelim gelirim yine, öptüm :54:

Tamam tatlım görüşürüz öptümm:54:
İstatistikten evet sıyırıcam:27:
oo iyimiş has torunu yetiştirmek

Evet evet gelsinlerde bizde gidelim bir an önce:1:
Ama daha çok var bak istatistik oluşturdum:9:
92/4
93/1
93/2
93/3 bizim has torunlarımız olacak
Şubatta gelecekler ustaya geçince bizde askerliği yarılıycaz:16::16:

şimdi kızlar benim anlamadıgım bi nokta varr bu alt devre iliskileri nasıl oluyor? benden bi küçük 93/1 ler yani benim neyim oluyor kuzenim mi :1: 93/2 ler neyim oluyor :1:

Back
X