• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aa neden o kadar soğuk canım?
evet yaa Allahım dışarda olanların yardımcısı olsun :26:
Sözde dogal gaza gectik, kömürü bıraktık kalorifer kendini bile ısıtmıyor donuyoruuz 45 e yükseltiyoruz sıcaklık seviyesini tık yok elim ayagım buz hep bu ne yaa isyan günümdeyim gene valla:41:

Sözde dogal gaza gectik, kömürü bıraktık kalorifer kendini bile ısıtmıyor donuyoruuz 45 e yükseltiyoruz sıcaklık seviyesini tık yok elim ayagım buz hep bu ne yaa isyan günümdeyim gene valla:41:

hımm anladım canımmm aman dikkat et hasta falan olma.terliklerini hiç ayağından çıkarma (annen gibi konuştum dimi) :1:

svsaskim :GÜLŞAH

chidoshimedo:TÜRKÜ
Canım bizim topikte 2 tane kıbrısta olan sevgilisi yaren var üstte nickleri ve adları var.Özel mesaj atıp soru sorabilirsin.Girdiklerinde sana cevap vericeklerdir:34:

kızlar bana bi yardımcı olabilir misiniz?Kıbrısta askeri olan var sanırım burada.benim askerim KTBK K.liği KIBRIS yazıyor çıktığı yer.ama baska adres yok.böyle yazan var mıydı? Nette arastırmalarımda kimi girnede komutanlıkta kalır diyor kimi dağıtımı yapılır baska yerlere ordan diyor.ve Kıbrıs hakında hiç iyi şeyler duymadığım için birliği önceden bilsek arastırırdık biraz.bazı yerler iyi bazı yerler ise berbatmıs cünkü.2. sorunum ise iletişim sorunu.orda askerlerimiz birliklerinde kart bulamıyorlarmıs 2 3 ay arayamayan olmus.siz nasıl çözdünüz bu iletişim sorununu?Başta birliğini bilsek biz arardık ama bu yazılan ifade cok genel.nasıl bir belirsizliktir anlamadım gitti.nolur bir yardımcı olsanız bana nette arastırmaktan kafayı yicem

svsaskim :GÜLŞAH

chidoshimedo:TÜRKÜ
Canım bizim topikte 2 tane kıbrısta olan sevgilisi yaren var üstte nickleri ve adları var.Özel mesaj atıp soru sorabilirsin.Girdiklerinde sana cevap vericeklerdir

Back
X