edacım bende varım nasılsın canım 2 gündr karsılasamıyoruzz merak ettim kız
gülşencm kaşlarını mı aldırdın canım![]()
Evet tatlım dün girdim çok az ama karşılaşamadık.İyiyim sen nasılsın bakalım :)) Dünde maçtaydım gs-fb stadda o yüzden giremedim tatlıım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2014 şubat gelirmiii ya daha 2013 şubat gelmedi![]()
Sabreden muradına erermiş gelecek canım elbet bize sabretmek düşüyor![]()
Evet tatlım dün girdim çok az ama karşılaşamadık.İyiyim sen nasılsın bakalım :)) Dünde maçtaydım gs-fb stadda o yüzden giremedim tatlıım![]()
hadii yaa ne güzel hangi takımlısın bebeğim ona göre kutlıyım![]()
ayy kıızz ben gidemiyorum utancımdan, tanıdıkta olsa gidip aldıramıyorum yaaa kendimde almakta cok zorlanıyorumYok tatlım kıl tüy işlerini yaptrdm![]()
Bunları biliyorum canım çok hoşlar ama giyebileceğim bir yer yok maalesef aynı mahallede oturuyorz ondan almyrm
Merhhhabaa![]()
merhaba canım nasılsın?
galatasaray![]()
ayy kıızz ben gidemiyorum utancımdan, tanıdıkta olsa gidip aldıramıyorum yaaa kendimde almakta cok zorlanıyorum![]()
ben yeni gördüm canım bizde manisada giyemeyiz amaaaaaa Allah'ın izniyle izne geldiğinde önce ankaraya gelicek burda rahat rahat giyebilirz diye düşünüyorumm![]()
İyiyim tatlım sen ? senle tanışmamıştık galiba?
bende iyiyim canım :)
ben tanıştık diye hatırluyorum yanlış mı hatırlıyorum :26: edaydı sanırım yarinde çanakkaledeydi dimi?
eğer tanışmadıysak ben yazdıklarını okumuşumdur canım tam bilmiyorum şimdi
neyse başdan alalım o zamanben kamile yarimde mardinde şimdi
![]()
Canım bende ilk utanıyordum.
Sonra bir kere aldırdım sonra alıştım şimdi rahatım yani
Canım o zaman al kamilecim çünkü çok şirinler![]()