92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Siz Asker Sevdiniz mi ?
- Ben Sevdim.

O nöbetteyken uyumadım .. O ağladığında ağladım .. Canı sıkıldı komutanlara kızdım .. Haber alamadım teknolojiye sövdüm .. Döneceği güne kadar sabahladım .. Dualar yüreğimle birleşti .. Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ? Kaç ay oldu bilmiyorum gözlerine, kokusuna, sesine bile hasret kaldım .. Gün saymak ne demek öğrendiniz mi hiç ?? Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi ? Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ? Kızsanız da sinenize çekebildiniz mi ? Çaresiz kaldınız mı ulaşamayıp deli gibi bi yerlerde umut aradınız mı ?

Özlemek 7 harf değil 460 gün bilir misiniz ?

kız parçaladn bitirdn bni

suta birliği çıkan kızlar hep dua edin tehlikede heryerde huzurda heryerde onun içn bol dua

Kızlar çoğunuzun birlikleri belli olmuş.Hepinize hayırlı olsun ,Allah bütün askerlerimizin yanında olsun

duygulandırdın beni son söyelediğin çok doğru özlemek 7 harf değil 460 gün. değil 460 gün 4600 gün olsa yine beklerim

Günaydın kızlar çoğunuzun yerleri belli olmuş Hepiniz için hayırlısı neyse o olsun kazasız belasız geçer bu kör olasıca şafak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…