Siz Asker Sevdiniz mi ?
- Ben Sevdim.
O nöbetteyken uyumadım .. O ağladığında ağladım .. Canı sıkıldı komutanlara kızdım .. Haber alamadım teknolojiye sövdüm .. Döneceği güne kadar sabahladım .. Dualar yüreğimle birleşti .. Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ? Kaç ay oldu bilmiyorum gözlerine, kokusuna, sesine bile hasret kaldım .. Gün saymak ne demek öğrendiniz mi hiç ?? Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi ? Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ? Kızsanız da sinenize çekebildiniz mi ? Çaresiz kaldınız mı ulaşamayıp deli gibi bi yerlerde umut aradınız mı ?
Özlemek 7 harf değil 460 gün bilir misiniz ?
Siz Asker Sevdiniz mi ?
- Ben Sevdim.
O nöbetteyken uyumadım .. O ağladığında ağladım .. Canı sıkıldı komutanlara kızdım .. Haber alamadım teknolojiye sövdüm .. Döneceği güne kadar sabahladım .. Dualar yüreğimle birleşti .. Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ? Kaç ay oldu bilmiyorum gözlerine, kokusuna, sesine bile hasret kaldım .. Gün saymak ne demek öğrendiniz mi hiç ?? Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi ? Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ? Kızsanız da sinenize çekebildiniz mi ? Çaresiz kaldınız mı ulaşamayıp deli gibi bi yerlerde umut aradınız mı ?
Özlemek 7 harf değil 460 gün bilir misiniz ?
K I B R I S
canım hayırlı olsunBu arada bilecige bugün senden selam yolladım
ooohho adi şehir almış mıdır acep selamı mı
Günaydın kızlar çoğunuzun yerleri belli olmuş Hepiniz için hayırlısı neyse o olsun kazasız belasız geçer bu kör olasıca şafak
Onu bilmiyorum tatlım da orası nasıl bir yer öyle ya asker istilası resmen şehirin çoğu asker ve çoğu apaci
orası öyledir aker ocağı tam asker ocağı yanı :) Gülaydın bu aradaaa
Günaydın CanımNasılsın
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
Yaarın bizim nişan yıldönümümüz
Gecer mi bu 400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?