92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Oyle mi:) benimki de acemilikte canim 2. Ay olacak b degiliz meyse ki:)QUOTE=GRGR;26830495]Canım benimkide acemelige ankarada etimesgutta başladı hala acemi ama bilecige geçti siz 92/3 b misiniz tatlım[/QUOTE]

Oyle mi:) benimki de acemilikte canim 2. Ay olacak b degiliz meyse ki:)QUOTE=GRGR;26830495]Canım benimkide acemelige ankarada etimesgutta başladı hala acemi ama bilecige geçti siz 92/3 b misiniz tatlım
[/QUOTE]

Canım bizde b değiliz ustası belli oldmu

bayramda dağıtım izinine gelcek sonra usta birliği kayseriye gitcek tatlım :) senin belli oldumu usta birliği

Oldu tatlım Ankarada kaldı, seninki daha belli olmadı sanırım Allahın izniyle güğzel bir yer olur umarım

Canım bizde b değiliz ustası belli oldmu[/QUOTE]

inşallah hemen belli olur senin askerinede iyi bir yer çıkar inşallah , gitceği yeri bilince içi rahatlıyo insanın ağır bi yük kalkıyo üzerinden :)

Oldu tatlım Ankarada kaldı, seninki daha belli olmadı sanırım Allahın izniyle güğzel bir yer olur umarım

Canım bizde b değiliz ustası belli oldmu
[/QUOTE]

Teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için bilecik maalesef hep doğuya asker gönderiyor.Birde benimki jandarma tim o yüzden pek umutlu değilim doğrusu.

Torunlarımmmm, varmı aranızda askerinin usta birliği Kars olan?

sofor yapacaklar sanırım Bilecikte cok sofor varmıs oyle mi?

Teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için bilecik maalesef hep doğuya asker gönderiyor.Birde benimki jandarma tim o yüzden pek umutlu değilim doğrusu.[/QUOTE]

Anladım canım.
Bütün askerlerimiz için allahtan hayırlısını diliyorum... Hayırlı yerlere, iyi komutanlara, iyi arkadaşlara rastgelsinler inşallah.

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim amin:26:Senide allah kavuştursun sevdiğine az kaldı sizin inşallah bizde görürüz o günleri geçer zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…