hepinize merhabalar kızlar benimde askerim 92/3 lerden Allah hepimize sabır versinn..
Canım bitirenlerin nasıl geçtiyse elbet bizim de geçecek kötü düşünmek yok.Yenisin sanırım canım nerede askerin
Evet ben de yeniyim,daha yeni basliyoruz:) ankarda canim seninki nerede?
[/QUOTE]Oyle mi:) benimki de acemilikte canim 2. Ay olacak b degiliz meyse ki:)QUOTE=GRGR;26830495]Canım benimkide acemelige ankarada etimesgutta başladı hala acemi ama bilecige geçti siz 92/3 b misiniz tatlım
hoşbuldukk canım samsunda benim askerim :) senin askerin nerede :)
bayramda dağıtım izinine gelcek sonra usta birliği kayseriye gitcek tatlım :) senin belli oldumu usta birliği
Yok canım bizim henüz belli değil benimkide bayramda gelicekl
inşallah hemen belli olur senin askerinede iyi bir yer çıkar inşallah , gitceği yeri bilince içi rahatlıyo insanın ağır bi yük kalkıyo üzerinden :)
[/QUOTE]Oldu tatlım Ankarada kaldı, seninki daha belli olmadı sanırım Allahın izniyle güğzel bir yer olur umarım
Canım bizde b değiliz ustası belli oldmu
Torunlarımmmm, varmı aranızda askerinin usta birliği Kars olan?
Tatlım bildiğim kadarıyla yok bizim topikte
Anladım canım.
Bütün askerlerimiz için allahtan hayırlısını diliyorum... Hayırlı yerlere, iyi komutanlara, iyi arkadaşlara rastgelsinler inşallah.
Teşekkürler:) Allah kavuştursun hepimizi:)
Anladım canım.
Bütün askerlerimiz için allahtan hayırlısını diliyorum... Hayırlı yerlere, iyi komutanlara, iyi arkadaşlara rastgelsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?