ŞAFAK : ( 426 ) Alllaaah ben bosuna 2 gün fazladan saymısım bunca zamanncanım 20 sinde n hesapluyacaksım yol izni zaten oldugu icin 20 si oluyor.22si ya 2 gün yoo izni diye düşüyoruz 20 oluyor.İznede 30 gün gir.20 kasım 2102 gir silüsüde başka hicbirşey girme o senin.şafagın
iyiyimm canım malesef yine karsılasamadıkooo 92/4 yarenleri de burda yaa :)
kız cerenn napıyosunn :)
oo sen bide bana soor geciyomu gecmiyomuKıızzzlarr bugün ne çabuk geçti yahu.Daha dün geçe burda 00.00 dan sonra şafaklar attıı diye yazıp sevinmiştim son 1 saat atmasına
ŞAFAK : ( 426 ) Alllaaah ben bosuna 2 gün fazladan saymısım bunca zamann
iyiyimm canım malesef yine karsılasamadık
oo sen bide bana soor geciyomu gecmiyomu
Allah Allah gercektenmi bana 426 cıkıyor anlamadımki pooff sevinmiştim be gülssen neden yaptın bana bunucanın şafagın 428 426 degil canım
20 kasım 2012 silüsün
İznede 30 gir 428 cıkıyor
Allah Allah gercektenmi bana 426 cıkıyor anlamadımki pooff sevinmiştim be gülssen neden yaptın bana bunu
canın şafagın 428 426 degil canım
20 kasım 2012 silüsün
İznede 30 gir 428 cıkıyor
Allah Allah gercektenmi bana 426 cıkıyor anlamadımki pooff sevinmiştim be gülssen neden yaptın bana bunu
Kızlaaaarrr o kadar dert etmeyin daha çok değişir azalır şafak merak etmeyin, artacak değil ya gün geçtikçe azalacak....
Kızlaaaarrr o kadar dert etmeyin daha çok değişir azalır şafak merak etmeyin, artacak değil ya gün geçtikçe azalacak....
insallahhhhhhhh :)
biraz sabır zaman herseyin ilacı
biraz sabır zaman herseyin ilacı
ahh bide sabredebilsekk Allahimm sabir ver bizeee
Amin canım başlamak bitirmenin yarısıdır derler başladık bitecek inşallah... Tamam hazmedemiyoruz ayrılığı ama başka elden gelir bir şey yok
bu son engel son ilk ve son ayri kalma sonraa herseyyy cok guzel olucak insallah dimi :)
Kesinlikle her şey çok güzel olacak... Günler geçtikçe moral buluyorum ben eşimin ilk gideceği günleri düşünüyorum da bazen ne kadar depresif bir moddaydım, nasıl ki çıldırmak üzereydim şimdi ise daha sakinim sadece sessiz sedasız özlüyorum sevdiğimi....
sizin icin daha zor evden bi nefes ses eksilio her yerde anilar gece olunca yalnizlik daha cok anlasiliyo ama ne guzel gelmissin ustesinden
Öyle canım gerçekten çok zor... Ev içinde yaşadığım en küçük sorun dev gibi oluyor eşim yokken, yalnızlık, özlem, olumsuz getiriler de cabası... Hangi birini anlatsam sığmaz buraya az kalır....Üstesinden gelmeye çalışıyorum ama bunda eşimin de payı var, sağolsun uzakta bile olsa bana o kadar destek ki... Bir gün olsun incitmedi bir gün olsun yalnız bırakmadı beni, her ne olursa olsun uzaktayken de içimi ısıtabildi....
masallah canim nazar degmesin hayirlisiyla askerligi bitirip omur boyu mutlu mesut hep boyle sevgi dolu yasarsiniz insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?