92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım 20 sinde n hesapluyacaksım yol izni zaten oldugu icin 20 si oluyor.22si ya 2 gün yoo izni diye düşüyoruz 20 oluyor.İznede 30 gün gir.20 kasım 2102 gir silüsüde başka hicbirşey girme o senin.şafagın
ŞAFAK : ( 426 ) Alllaaah ben bosuna 2 gün fazladan saymısım bunca zamann

ooo 92/4 yarenleri de burda yaa :)
kız cerenn napıyosunn :)
iyiyimm canım malesef yine karsılasamadık
Kıızzzlarr bugün ne çabuk geçti yahu.Daha dün geçe burda 00.00 dan sonra şafaklar attıı diye yazıp sevinmiştim son 1 saat atmasına
oo sen bide bana soor geciyomu gecmiyomu

bu son engel son ilk ve son ayri kalma sonraa herseyyy cok guzel olucak insallah dimi :)

Kesinlikle her şey çok güzel olacak... Günler geçtikçe moral buluyorum ben eşimin ilk gideceği günleri düşünüyorum da bazen ne kadar depresif bir moddaydım, nasıl ki çıldırmak üzereydim şimdi ise daha sakinim sadece sessiz sedasız özlüyorum sevdiğimi....

sizin icin daha zor evden bi nefes ses eksilio her yerde anilar gece olunca yalnizlik daha cok anlasiliyo ama ne guzel gelmissin ustesinden

kendimi hic iyi hissetmiyorum kızlar günlerdir daha smdiden yemin töreninden sonraki 1 haftalık izninin biteceğini düsünüyorum düsündükce yoruluyorum, neler yapacagımızı degilde nasıl kopacagımızı dusunuyorum, of en iyisi zıbarıp yatmak vucudum tutmuyo buz kesti, 3 4 saatlik yatak savasından sonra dalarım heralde uykuya yarın umutlu bi güne uyanmak istiyorum umudumu kaybetmekten cok korkuyorum o benim elimde kalan tek sey iyi geceler öpüldünüz..

sizin icin daha zor evden bi nefes ses eksilio her yerde anilar gece olunca yalnizlik daha cok anlasiliyo ama ne guzel gelmissin ustesinden

Öyle canım gerçekten çok zor... Ev içinde yaşadığım en küçük sorun dev gibi oluyor eşim yokken, yalnızlık, özlem, olumsuz getiriler de cabası... Hangi birini anlatsam sığmaz buraya az kalır.... Üstesinden gelmeye çalışıyorum ama bunda eşimin de payı var, sağolsun uzakta bile olsa bana o kadar destek ki... Bir gün olsun incitmedi bir gün olsun yalnız bırakmadı beni, her ne olursa olsun uzaktayken de içimi ısıtabildi....

masallah canim nazar degmesin hayirlisiyla askerligi bitirip omur boyu mutlu mesut hep boyle sevgi dolu yasarsiniz insallahhhh

Cerennn benide depresyonaa sokmaaa gece gece tatlim bak ne kadar olumlu yönleri olan bi askerlik yasiosunuz masallah cok isyan ediosun herkes yapio askerligi tatlim sevdiceginde yapmak zorunda boyle kendini yipratma herkes asker bekliyemez bu bi sinav bunu dusun ruh halini duzelt :)

masallah canim nazar degmesin hayirlisiyla askerligi bitirip omur boyu mutlu mesut hep boyle sevgi dolu yasarsiniz insallahhhh

Amin canım inşallah.... Teşekkür ederim, inşallah hepimiz sevgi dolu yaşarız....

Ceren arkadaşım seni anlıyorum, çünkü maalesef bu depresyon halleri zaman zaman sık aralıklarla da olsa uğruyor biz asker yarenlerine... Bazen olur gülersin sonra bakmışsın ki ağlıyorsun hıçkıra hıçkıra... Başka türlü zaman geçmiyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…