isyan etmek istemiyorum etmeyede hakkım yok zaten cok sükür ustası yanı basımda olcak 2 3 haftada bi görme ihtimalim var ama ne kadar zormus yaa 27. gün bugün uyku yok , sabah uyanamıyorum saatler gecmiyor :85:
burası olmasa napardım bilmiyorum canım bende zaman gecrimeye calısıyorum günlerdir sudan bile hızlı geçen zaman, yavasladı durdu sanki bi anda sende nasıl durumlar :44:
Çok şanlısınız cerencim sakın isyan etme istanbul muş arası kaç saat biliyor musun?
19 saat gitme gibi bir ihtimalim yok
Ayrıca terör var korkuyla yaşıyorum.
Belki siz izin bile kullanmazsınız yada 10 gün falan kullanırsınız erken gelir canım
Hasret zor beklemek zor sabredicez canım elimiz mahkum ama şanslısın sakın isyan etme
Aynen bende öyle..Arkadaşlarım var ama onlarla ne kadar konuşabiliyorum ki sanki onlarıda sıkmak istemiyorum zaten yaşamayan da anlamıyor bu duyguyu zaten..Burda bende vakit geçiriyorum sizinleDurumlar güzel valla bu cuma yemin töreni var biliyosun gidemiycem ama artık çarşılarımız olucak yüzünü görücem hiç değilse bitanemin.... Özlem yakıyo bir tek beni yoksa Allaha şükür kavgamız tartışmamız bile olmadı 1 kere ...Tek derdim özlem...Senin nasıl durumlarr
Edacım yook kimse anlamıyor yaa bi Allahın kulu halden anlamıyor, yasayan biliyor yaabende durumlar nasıl, asırı stresliyim evdeyim evde zaman gecirmeye calısıyorum arkadaslarıma yansıtmıyorum zaten, yansıtmadıgım gibi birde saatlerce dertlerini dinlemek zorunda kalıyorum
iyiyim kelimesii benimde hic agzımdan düsmez halbuki yalan iyiyim demek adetten iştehahah tatlım yaa aynen valla ben en yakın arkadaşıma anlatıyorum ama oda kısıtlı her gün okulda birlikteyiz zaten kızısıkmak istmeiyorum sordukça anlatıyorum...Zaten anlamıyor kimse...Bende anlamıyordum sevdiğim gitmeden kimseyi...Ama şimdi yaşayan biliyor sadece bunu biliyorum...Soranlara iyiyim diyip geçiyorum bende yansıtmıyorum
iyiyim kelimesii benimde hic agzımdan düsmez halbuki yalan iyiyim demek adetten işte
muhattap bile olmana degmez bosver canım ne tüketicen nefesini sunlarahahah aynen.Birde aptal tipler var bizim üniversitede...Bana ayyy bekleme bitmez o .ŞAfak kaç 510 mu falamn diyip baskı yapanlar var...Düşün halimi..Tabiii ben de hepsinin ağzının payını veriyorum.Kendilerinin düzgün bi ilişkileri yok afedersin kızlar kaşarlaşmış erkekler desen tek dertleri tek bişey olmuş...Böyle aptallarla uğraşıyorum dşünnn
muhattap bile olmana degmez bosver canım ne tüketicen nefesini sunlara
Onlarda asık olurlar hayatım asık olmadıkları için sacma geliyor asık insanın yaptıkları batıyor onlara bi asık olsunlar gör nasıl leylaa oluyorlarGülüp geçiyorum zaten...İnsanın başına böyle aşk bir defa geliyor...Yaşayamayanda bilmiyor.4 senelik ilişkimi askere gitti diye bitiricek kadar gerizekalı değilim yani...Millet bu yüzden yanlız işte Cerencim o kadar kendilerini bir şey sanıyorlar o kadar büyük istekleri var ki...Hepsi kral kraliçe bekliyo
Onlarda asık olurlar hayatım asık olmadıkları için sacma geliyor asık insanın yaptıkları batıyor onlara bi asık olsunlar gör nasıl leylaa oluyorlar
tabi canım benimde cevremde cok vardı işi yemek, kızı kullanmak oğlanı kullanmak.. cok gördüm, ama sıyrıldım cok sükür o cevredenBen varya ne insanlar tanıdım ceren anlatamam sana ya..Bu kadar midesiz bu kadar aşktan sevgiden bi haber...Allah kimseyi böyleleriyle karşılaştırmasın.Şuan ki sevgilm benim ilk sevgilim ve hep allaha dua ediyorum Allahım beni kötü insanla karşılaştırmadığın için diye...
tabi canım benimde cevremde cok vardı işi yemek, kızı kullanmak oğlanı kullanmak.. cok gördüm, ama sıyrıldım cok sükür o cevredenbalım ben cıkıyorum yemek yicem aksama belki girerim öpüyorum kendine iyi bak
Gülsen bisey sorcam canım safaksöyle.com dan hesaplıyorum bizim tarihi 2 gün eksik cıkıyor yaa :44: 22sinde teslim oldu sen silüs tarihi 20si demistin 2 günde yol izni, hesaplıyorum 427 cıkıyor :44:
Hayırdır canım bir sorun yok değil mi?
canım görünürde bi sorun yoktu ama bugün huysuzluğumu anladım ben hasta olcakmışım meğerse :26: bugün bi kalktım ne ses var bende ne halim var grip olmuşum..burnumu silmekten kızardı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?