92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

isyan etmek istemiyorum etmeyede hakkım yok zaten cok sükür ustası yanı basımda olcak 2 3 haftada bi görme ihtimalim var ama ne kadar zormus yaa 27. gün bugün uyku yok , sabah uyanamıyorum saatler gecmiyor :85:

Çok şanlısınız cerencim sakın isyan etme istanbul muş arası kaç saat biliyor musun?
19 saat gitme gibi bir ihtimalim yok
Ayrıca terör var korkuyla yaşıyorum.
Belki siz izin bile kullanmazsınız yada 10 gün falan kullanırsınız erken gelir canım
Hasret zor beklemek zor sabredicez canım elimiz mahkum ama şanslısın sakın isyan etme

burası olmasa napardım bilmiyorum canım bende zaman gecrimeye calısıyorum günlerdir sudan bile hızlı geçen zaman, yavasladı durdu sanki bi anda sende nasıl durumlar :44:

Aynen bende öyle..Arkadaşlarım var ama onlarla ne kadar konuşabiliyorum ki sanki onlarıda sıkmak istemiyorum zaten yaşamayan da anlamıyor bu duyguyu zaten..Burda bende vakit geçiriyorum sizinle Durumlar güzel valla bu cuma yemin töreni var biliyosun gidemiycem ama artık çarşılarımız olucak yüzünü görücem hiç değilse bitanemin.... Özlem yakıyo bir tek beni yoksa Allaha şükür kavgamız tartışmamız bile olmadı 1 kere ...Tek derdim özlem...Senin nasıl durumlarr

Haklısın gülşencim cokk haklısın sanslıyım ama sanırım izin kullanır ya o duramaz yakın ya bide bilmiyorumki evci izniyle idare edemez memleketinede yakın ya simdi :44:
Edacım yook kimse anlamıyor yaa bi Allahın kulu halden anlamıyor, yasayan biliyor yaa bende durumlar nasıl, asırı stresliyim evdeyim evde zaman gecirmeye calısıyorum arkadaslarıma yansıtmıyorum zaten, yansıtmadıgım gibi birde saatlerce dertlerini dinlemek zorunda kalıyorum

hahah tatlım yaa aynen valla ben en yakın arkadaşıma anlatıyorum ama oda kısıtlı her gün okulda birlikteyiz zaten kızısıkmak istmeiyorum sordukça anlatıyorum...Zaten anlamıyor kimse...Bende anlamıyordum sevdiğim gitmeden kimseyi...Ama şimdi yaşayan biliyor sadece bunu biliyorum...Soranlara iyiyim diyip geçiyorum bende yansıtmıyorum

iyiyim kelimesii benimde hic agzımdan düsmez halbuki yalan iyiyim demek adetten işte

Gülsen bisey sorcam canım safaksöyle.com dan hesaplıyorum bizim tarihi 2 gün eksik cıkıyor yaa :44: 22sinde teslim oldu sen silüs tarihi 20si demistin 2 günde yol izni, hesaplıyorum 427 cıkıyor :44:

iyiyim kelimesii benimde hic agzımdan düsmez halbuki yalan iyiyim demek adetten işte

hahah aynen.Birde aptal tipler var bizim üniversitede...Bana ayyy bekleme bitmez o .ŞAfak kaç 510 mu falamn diyip baskı yapanlar var...Düşün halimi..Tabiii ben de hepsinin ağzının payını veriyorum.Kendilerinin düzgün bi ilişkileri yok afedersin kızlar kaşarlaşmış erkekler desen tek dertleri tek bişey olmuş...Böyle aptallarla uğraşıyorum dşünnn

muhattap bile olmana degmez bosver canım ne tüketicen nefesini sunlara

muhattap bile olmana degmez bosver canım ne tüketicen nefesini sunlara

Gülüp geçiyorum zaten...İnsanın başına böyle aşk bir defa geliyor...Yaşayamayanda bilmiyor.4 senelik ilişkimi askere gitti diye bitiricek kadar gerizekalı değilim yani...Millet bu yüzden yanlız işte Cerencim o kadar kendilerini bir şey sanıyorlar o kadar büyük istekleri var ki...Hepsi kral kraliçe bekliyo

Onlarda asık olurlar hayatım asık olmadıkları için sacma geliyor asık insanın yaptıkları batıyor onlara bi asık olsunlar gör nasıl leylaa oluyorlar

Onlarda asık olurlar hayatım asık olmadıkları için sacma geliyor asık insanın yaptıkları batıyor onlara bi asık olsunlar gör nasıl leylaa oluyorlar

Ben varya ne insanlar tanıdım ceren anlatamam sana ya..Bu kadar midesiz bu kadar aşktan sevgiden bi haber...Allah kimseyi böyleleriyle karşılaştırmasın.Şuan ki sevgilm benim ilk sevgilim ve hep allaha dua ediyorum Allahım beni kötü insanla karşılaştırmadığın için diye...

tabi canım benimde cevremde cok vardı işi yemek, kızı kullanmak oğlanı kullanmak.. cok gördüm, ama sıyrıldım cok sükür o cevreden balım ben cıkıyorum yemek yicem aksama belki girerim öpüyorum kendine iyi bak

Tamam tatlım afiyett olsunnn bende girersem karşılaşırız zaten öpüyorummm

Gülsen bisey sorcam canım safaksöyle.com dan hesaplıyorum bizim tarihi 2 gün eksik cıkıyor yaa :44: 22sinde teslim oldu sen silüs tarihi 20si demistin 2 günde yol izni, hesaplıyorum 427 cıkıyor :44:

canım 20 sinde n hesapluyacaksım yol izni zaten oldugu icin 20 si oluyor.22si ya 2 gün yoo izni diye düşüyoruz 20 oluyor.İznede 30 gün gir.20 kasım 2102 gir silüsüde başka hicbirşey girme o senin.şafagın

Hayırdır canım bir sorun yok değil mi?

canım görünürde bi sorun yoktu ama bugün huysuzluğumu anladım ben hasta olcakmışım meğerse :26: bugün bi kalktım ne ses var bende ne halim var grip olmuşum..burnumu silmekten kızardı artık

Kıızzzlarr bugün ne çabuk geçti yahu.Daha dün geçe burda 00.00 dan sonra şafaklar attıı diye yazıp sevinmiştim son 1 saat atmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…