hımmm..
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh çok özledim walla
sence düşer mi içinden ne geçiyo
Kıyametin kopmasına son iki gün hazırmıyıız kızlarr
Ayy yok kız bende inanmıyorum dalga gectim21 aralık muhabetti hiç inanmıyorum açıkcası
22 sinde inanları arayıp şöyle yapıcam nneee olduu ne olduuu
Canım araştırıyorum bulacağımı umuyorum.
Rızanın facesinde asker arkadaşlarını görüyorum.
Hep bizden daha az şafak attırıyorlar.
Sonra dediğim şeyi duydum du bakım bulucam inşallah
Günaydıın kızlar gecmis olsun kamilecim :44:
ayy canım gerçektin mi yaaa inanamıyorum çünkü
bende anneme söylesem bile annem sıkar canım o yüzden söylemiyorum ama çok söylemek istiyorum yaaa
benim annem öyle değil malesef sorunda o işte.birde onlardan uzağım ya annem bin birli tür şey aklına getirir biliyorum
hem benim babam anneme göre daha anlayışlı.babamla daha iyi anlaşıyoruz biz biraz garip biliyorum ama öyle :26:
ayy canım çok sevindim bende anlatmak isityorum artıkbilsinler istiyorum yaaaa.
ne güzel her şey yolunda yani
Ohhh keyfim yerine geldiii askerimle konuşunca off offKızzlarrr napıoyosunuzz ?
Konuşunca insan rahatlıyo demi ah ah:) iyiyz canım sizlere bi bakim dedim geldm geçmişi okuyodum.sen napıyosnn?
Dogru canım ama biz kızlarla bir şafak sayalım son 2 haftada zaten cıkış tarihleri kesinleşir
Hoşgeldin tatlım bizde artık 92/3 olduk resmen burda takılıyoruzAynen insan sesini duyunca öyle bir rahatlıyor öyle bir mutlu oluyor ki İyiyim canım beklemedeyim herkes gibiiii
47 miii süperrrr ya allahm bize de o gunleri göstersin :)))
son
47
allah kavuştursun
Kamileeee senle konuştuğumz gunu hatırlıyor musnn daha söyleyemem falan diyordum ama ufaktan anlatmıştım ertesi gunde annem kargo kağıdını bulmuş getirdi koyduönüme bu ne Merve dedi bende kızım merve daha fazla kaçısın yok fırsat bulmuşken anlat dedim.Senle bi ortak yonumz daha cıktı benım de annem daha despot babam daha anlayışlıdır ve bu konu da çok sasırdım ama kötü bi tepki vermediler.Sadece görüşün konusn tanıyın birbirnizi ama yanlış bişey yapma dedi bz sana guvenıyoruz dedi.Eğer boyle bi ortamın oluşursa soyle canım,Seni o kadar ıyı anlıyorum ki .Üzermde cok buyuk bi yukmuş bu soyledıkten sonra daha da iyi anladım.Darısı başına inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?