92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

sence düşer mi içinden ne geçiyo

İçimde inan hiçbirşey geçmiyor.
Doğudaki askere 3 ay erken terhis içinde yönerge getirdiler.Bizimkilere umut verip duruyorlar.Sewgilime inanma 2009 dan beri düşüyor düşmedi buda öyle olur dedim açıkcası mantık bakımından inanmıyorum düşceğine ama düşmesini çok istiyorum.Büyük haksızlık kısalar 5 ay yapıyor biz 15 ay yarısından bile fazla

"Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. Sadece seviyorum." /Cemal Süreya/

Canım araştırıyorum bulacağımı umuyorum.
Rızanın facesinde asker arkadaşlarını görüyorum.
Hep bizden daha az şafak attırıyorlar.
Sonra dediğim şeyi duydum du bakım bulucam inşallah

ayy inşallah canım yaa doğrudur
hak ediyorlar ama ne çarşı var ne bi şey..sıkıntıdan patlıyorlar

Ohhh keyfim yerine geldiii askerimle konuşunca off off Kızzlarrr napıoyosunuzz ?

Son düzenleme:

ayy canım çok sevindim bende anlatmak isityorum artık bilsinler istiyorum yaaaa.
ne güzel her şey yolunda yani

Kamileeee senle konuştuğumz gunu hatırlıyor musnn daha söyleyemem falan diyordum ama ufaktan anlatmıştım ertesi gunde annem kargo kağıdını bulmuş getirdi koyduönüme bu ne Merve dedi bende kızım merve daha fazla kaçısın yok fırsat bulmuşken anlat dedim.Senle bi ortak yonumz daha cıktı benım de annem daha despot babam daha anlayışlıdır ve bu konu da çok sasırdım ama kötü bi tepki vermediler.Sadece görüşün konusn tanıyın birbirnizi ama yanlış bişey yapma dedi bz sana guvenıyoruz dedi.Eğer boyle bi ortamın oluşursa soyle canım,Seni o kadar ıyı anlıyorum ki .Üzermde cok buyuk bi yukmuş bu soyledıkten sonra daha da iyi anladım.Darısı başına inşallah:)

Konuşunca insan rahatlıyo demi ah ah:) iyiyz canım sizlere bi bakim dedim geldm geçmişi okuyodum.sen napıyosnn?

Hoşgeldin tatlım bizde artık 92/3 olduk resmen burda takılıyoruz Aynen insan sesini duyunca öyle bir rahatlıyor öyle bir mutlu oluyor ki İyiyim canım beklemedeyim herkes gibiiii

Hoşgeldin tatlım bizde artık 92/3 olduk resmen burda takılıyoruz Aynen insan sesini duyunca öyle bir rahatlıyor öyle bir mutlu oluyor ki İyiyim canım beklemedeyim herkes gibiiii

Yaa hepimzn derdi tasası aynı olduğu için sorun yok canım burası hepimizn sorma ya bekle bekle içim çıktı hee şimdiden daha ohooo çok var.

son

47

allah kavuştursun

47 miii süperrrr ya allahm bize de o gunleri göstersin :)))

çok iyi yapmışsın canım yaa bir şey dememlerinide çok sevindim darısı başıma bakalım ben ne zaman hangi ortamda söyliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…