ewet canım neler cıkıcak kım bılırr
ewalısverısıne baslasakkkk düğünn felann ohhh :)
kızlar bu evlilik hazırlıkları kına hazırlıkları falan bana cok yabancı geliyor hicbi bilgimde yokk o zamanlar geldiğinde sizden bilgi alırım artık tabi burda olursanız :44:
ahh balım facem yokki.. askerliğiniz bittiğinde unutmayın bizide cok darılırım vallaBenden alırsın canım burda mutemelen olurum.Olmazsamda facemi veririm ordan yazarsın bana
ahh balım facem yokki.. askerliğiniz bittiğinde unutmayın bizide cok darılırım valla
Ah bebeğim alıstı cok süküür bayada bi sevdirmis kendini hemen insanları kendine ceker zaten seytan tüyü var, memleketini bizi falan özledi yoksa askerlikle ilgili bi sorunu yokk ordaki ustalarla falanda arkadas olmuş hep, aklı bizde onada alısır heraldeCerencim alıştı mı nişanlın askerliğe?
Ah bebeğim alıstı cok süküür bayada bi sevdirmis kendini hemen insanları kendine ceker zaten seytan tüyü var, memleketini bizi falan özledi yoksa askerlikle ilgili bi sorunu yokk ordaki ustalarla falanda arkadas olmuş hep, aklı bizde onada alısır heralde
balım baska caresi yokk alısacak alısıcaz :18: günler hic gecmiyor gülsencim napabilirim gecmesi için zaman durdu sanki :18:Canım özleme hiç alışılmıyor ama askerliğe alışmış o iyi
balım baska caresi yokk alısacak alısıcaz :18: günler hic gecmiyor gülsencim napabilirim gecmesi için zaman durdu sanki :18:
kızzzlaaaarrr
edacıım naber sekerimkızzzlaaaarrr
Canım keşke bilsem kelin ilacı olsa kafasına sürermiş aynı o hesap gittikçe sıkılacaksın maalesef bununda sanırım bir çaresi yok
Selam Eda
Nasılsın
edacıım naber sekerim
isyan etmek istemiyorum etmeyede hakkım yok zaten cok sükür ustası yanı basımda olcak 2 3 haftada bi görme ihtimalim var ama ne kadar zormus yaa 27. gün bugün uyku yok , sabah uyanamıyorum saatler gecmiyor :85:Canım keşke bilsem kelin ilacı olsa kafasına sürermiş aynı o hesap gittikçe sıkılacaksın maalesef bununda sanırım bir çaresi yok
Selam Eda
Nasılsın
burası olmasa napardım bilmiyorum canım bende zaman gecrimeye calısıyorum günlerdir sudan bile hızlı geçen zaman, yavasladı durdu sanki bi anda sende nasıl durumlar :44:İyiyim tatlımm okuldan şimdi geldim direk bilgisayarın başına geçtim bağımlılık yaptınız bana vallahiiiSen nasılsın canımmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?