92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bi çok dolu oluyo bi kimseckler olmuyorr:) sevdiceğn gitti mi bakim gülşeen

günaydın cicisler uyanalı 2 saat oldu hala kendime gelemedim ayy

Valla benı bıraksanız 7/24 uyurum yani bi temel ihtiyaclar için kalkarım yoksa hiiiç sikayet etmem evi uykuyu yatağımı pek severim:) uyan ama bak bi gun daha geçiyor farkına varr cereen:)

Ay havalardanmıdır nedir bilmem uyuşuk pısırık bisey oldum gün boyu uykulu geziyorum sen nasılsın canım

Bide beni düşün bu karadenz hep kapalı hep kapalı psikolojm bozuluyo güneşe hasret kalcaz artık kış kendini iyice hissettirmeye başladı.Kar yağsa da altımıza poşet koyup kaysak

Anam yok su önümüzdeki 7 gün boyunca böyle geziyim 7.günün sonunda uyanırım tertipleriim hep yolda yemin törenine gidiyorlar simdi ben her zamanki gibi sapım

Sanırım havadan kar yagıyor burda kapalı hava dışarı çıkasım hiç yok ama sevgilim trip atıyor çıkmayıncada
İyiyim canım bende aynı birşey yok
yok ayy hic kar yok hava normal günes bile acıyor burda ne kar var ne yagmur anlamadımki niye böyle sivas kardan görünmüyo tokata bak güneslii :44:
kıız niye trip atıyor cıkmayınca

Bide beni düşün bu karadenz hep kapalı hep kapalı psikolojm bozuluyo güneşe hasret kalcaz artık kış kendini iyice hissettirmeye başladı.Kar yağsa da altımıza poşet koyup kaysak
şu büyük pet şişeleri altımıza alır kayardık ne günlerdi yaa hani benim cocuklugum anne way way dertlendim

Anam yok su önümüzdeki 7 gün boyunca böyle geziyim 7.günün sonunda uyanırım tertipleriim hep yolda yemin törenine gidiyorlar simdi ben her zamanki gibi sapım

Hiç işi bilmiyorsun bak herkes gidicek tekrar hasret çekmeye başlıcak sen 1 hafta sonra gtceksin daha iyi olur hem sonra dağıtıma gelnce de görcksin oh miss:))

Küçükken yapmayı en çok sevdiğim şeydiii

Burda kar yağsa da tutmaz napsam ya yılbaşnda uludağa mı gtsem palandökene mi bilemedim

yok ayy hic kar yok hava normal günes bile acıyor burda ne kar var ne yagmur anlamadımki niye böyle sivas kardan görünmüyo tokata bak güneslii :44:
kıız niye trip atıyor cıkmayınca

Görüşmüyorum ya onun için
Ama şuan sıcak su torbası batanye kitap nescafe modumdayım yani
Akşama belli olmaz çıkalım derim

Merve benide götürürsen olur gidelim uludagya

şu büyük pet şişeleri altımıza alır kayardık ne günlerdi yaa hani benim cocuklugum anne way way dertlendim

Şimdiki çocuklar utanmasalar ınternetten kar yağdırıp feysten kayacaklar D:

Bnde ıhlamur modumdayım
Ahh ya bende cıkıp gezmek istiyom ama secdiceğmlen

tabi canıım o burdayken cık görüs bebeğim ah ah kıymetini bil

Hiç işi bilmiyorsun bak herkes gidicek tekrar hasret çekmeye başlıcak sen 1 hafta sonra gtceksin daha iyi olur hem sonra dağıtıma gelnce de görcksin oh miss:))

vallahi sanırım son gülen ben olcam hem onlar 2 gün görücekler benn 1 hafta görücemm

Şimdiki çocuklar utanmasalar ınternetten kar yağdırıp feysten kayacaklar D:

Bnde ıhlamur modumdayım
Ahh ya bende cıkıp gezmek istiyom ama secdiceğmlen

Mehtap güzelde kızlar o kadar alışıyorsunuz ki gitmeyecek gibi geliyor bu ne demek biliyorsunuz:2:
Gidince yıkım da da dam ondan hiç izne gelsin istemiyordum
Gördüm neyse sitem etmiycemm

Mehtap güzelde kızlar o kadar alışıyorsunuz ki gitmeyecek gibi geliyor bu ne demek biliyorsunuz:2:
Gidince yıkım da da dam ondan hiç izne gelsin istemiyordum
Gördüm neyse sitem etmiycemm

Ay izinden geldikten sonra yolcu ediyosun ya nasıl oluyor duyguların gülsen :18:Acemisine ilk yolladıgın an gibi mi oluyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…