Çok şükür iyiyim gülşencm ama grip olmuşum halsizlik var kaç gundur yatıyorum okula da gidemedim fırsattan istifade gelim kızlarla konuşaym bi dedim:) sen nasılsın?
günaydın cicisler uyanalı 2 saat oldu hala kendime gelemedim ayy
Ay havalardanmıdır nedir bilmem uyuşuk pısırık bisey oldum gün boyu uykulu geziyorumGünaydın Canımm
Nasılsın
Benimde çook uykum var
günaydın cicisler uyanalı 2 saat oldu hala kendime gelemedim ayy
Ay havalardanmıdır nedir bilmem uyuşuk pısırık bisey oldum gün boyu uykulu geziyorumsen nasılsın canım
Ay havalardanmıdır nedir bilmem uyuşuk pısırık bisey oldum gün boyu uykulu geziyorumsen nasılsın canım
Anam yok su önümüzdeki 7 gün boyunca böyle geziyim 7.günün sonunda uyanırım tertipleriim hep yolda yemin törenine gidiyorlar simdi ben her zamanki gibi sapımBi çok dolu oluyo bi kimseckler olmuyorr:) sevdiceğn gitti mi bakim gülşeen
Valla benı bıraksanız 7/24 uyurum yani bi temel ihtiyaclar için kalkarım yoksa hiiiç sikayet etmem evi uykuyu yatağımı pek severim:) uyan ama bak bi gun daha geçiyor farkına varr cereen:)
Bide beni düşün bu karadenz hep kapalı hep kapalı psikolojm bozuluyo güneşe hasret kalcaz artık kış kendini iyice hissettirmeye başladı.Kar yağsa da altımıza poşet koyup kaysak
yok ayy hic kar yok hava normal günes bile acıyor burda ne kar var ne yagmur anlamadımki niye böyle sivas kardan görünmüyo tokata bak güneslii :44:Sanırım havadan kar yagıyor burda kapalı hava dışarı çıkasım hiç yok ama sevgilim trip atıyor çıkmayıncada
İyiyim canım bende aynı birşey yok
şu büyük pet şişeleri altımıza alır kayardık ne günlerdi yaaBide beni düşün bu karadenz hep kapalı hep kapalı psikolojm bozuluyo güneşe hasret kalcaz artık kış kendini iyice hissettirmeye başladı.Kar yağsa da altımıza poşet koyup kaysak
Anam yok su önümüzdeki 7 gün boyunca böyle geziyim 7.günün sonunda uyanırım tertipleriim hep yolda yemin törenine gidiyorlar simdi ben her zamanki gibi sapım
Küçükken yapmayı en çok sevdiğim şeydiii
yok ayy hic kar yok hava normal günes bile acıyor burda ne kar var ne yagmur anlamadımki niye böyle sivas kardan görünmüyo tokata bak güneslii :44:
kıız niye trip atıyor cıkmayınca
Hiç işi bilmiyorsun bak herkes gidicek tekrar hasret çekmeye başlıcak sen 1 hafta sonra gtceksin daha iyi olur hem sonra dağıtıma gelnce de görcksin oh miss:))
Burda kar yağsa da tutmaz napsam ya yılbaşnda uludağa mı gtsem palandökene mi bilemedim
şu büyük pet şişeleri altımıza alır kayardık ne günlerdi yaahani benim cocuklugum anne way way dertlendim
Görüşmüyorum ya onun için
Ama şuan sıcak su torbası batanye kitap nescafe modumdayım yani
Akşama belli olmaz çıkalım derim
Görüşmüyorum ya onun için
Ama şuan sıcak su torbası batanye kitap nescafe modumdayım yani
Akşama belli olmaz çıkalım derim
Hiç işi bilmiyorsun bak herkes gidicek tekrar hasret çekmeye başlıcak sen 1 hafta sonra gtceksin daha iyi olur hem sonra dağıtıma gelnce de görcksin oh miss:))
Şimdiki çocuklar utanmasalar ınternetten kar yağdırıp feysten kayacaklarD:
Bnde ıhlamur modumdayım
Ahh ya bende cıkıp gezmek istiyom ama secdiceğmlen
Bende yesilcay modumdayım gıız ahh sehre kar yagsada cocugum geldiğinde oysnasakkk :2:
Mehtap güzelde kızlar o kadar alışıyorsunuz ki gitmeyecek gibi geliyor bu ne demek biliyorsunuz:2:
Gidince yıkım da da dam ondan hiç izne gelsin istemiyordum
Gördüm neyse sitem etmiycemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?