92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

türkü nerelerde acaba kayıplara karıştı

geldiieeemmmm, burlardayım..

naptınız muhtarlar
ailelere anlatmalar gördüm hadin hayırlısı olsun
bi de anam ben bırakmışım sayfayı 405 te ne düşük çeneli, ne dertli yarenlermişiniz siz öööööylee

Buralarda bugün fazla yoktum rızaya sinirliydim
Kız diyince ne geliyor türkü aklına konuşan dırdır eden dedikodu yapan erkekleri çekiştiren insan
Ama iyi yönlerimiz bunları döver hıhhh

Hayirdir canim neden sinirlendin

Benim ki fazla iyi niyetli.
Askerde telefon aldırdı bir çocuga para verip çocukta hala telefon dedim artık göndersin 1 aydır diyorum hala göndermiyor çocuk bugün çocuğu aradı yine dedi gönder bak dedi nişanlım hep diyor 1 aydır sırf o sürekli istiyor diye istiyorum çocuk demez mi yenge ayıp ediyor hala ne salak çocuk ya tamam durumu olmayabilir telefon alamıyor olabilir ama başkasının telefonu da bu kadar sahiplenilmez benimki de demez mi çocuk böyle dedi haklı ayıp oldu aşkım diye bende açtım gözümü yumdum sonrada arabanın kapısını çarptım gittim tabi buldu beni ayrıda sinirlerimi zıplattı

Son düzenleme:

Bu erkeklerin yok diyememe huyunu anlamis degilim

Kızzzlarrr neden yoksunuz bakalım bu akşamm cerenn gülşenn ???
yaa benim bilgisayar bagımlısı hayatı sadece bilgisayar üzerine kurulu bir babam var arkadasım sorma gitsin aksam 6 da gelir oturur basına gece 12bucukda kalkar maleseff o yattıgı zaman oturabiliyorum bide sabah girebiliyorum sekerim, seninkinin yemin töreni 21inde heralde canım ertelenmemisti dimi? son 1 gün nasıl heyecanlımı askerin

ilginçmiş..
askerin tepkiside çok çok saçma..hem bedavaya tel buluyo ki geri dönecek bu adam sonuçta muşa ne diye bu saçmalama anlamış değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…