Benimki yatmıştır bileYa askerler 21.30 22.00 gibi yatmıyolar mı? Nasıl geç arayabiliyo sizinkiler ?
iyi olmaya calisiyorum canim sen nasilsin
biraz kafam karisik canim zaman gecsin dusundugun seyler olursa anlatirim sen naaptin buugin nerelere gittinn
Rızaylaydım canım işte benimde öyle oldu kafam karman corman sonra düzeldi aramız gerçi benim sinirim kolay geçmez.Annesiyle ablası kavga ettiğimizi biliyor
ailelerin duymasi kotu oluo ya bugun mahkeme celbi gelmis nisanlims annesini aradim nooldu die kim soledi dedi cagatay soledi dedim neden soleme geregi duymus dio yaaa soledi iste tbi solucek dedim biri kavga etmiste sahit yazmislar onun celbiymis ama neden soleme geregi duymus demesine sinirlendim biraz
Haklısın canım herşeyi bilmen senin hakkın tabiki
Ama işte oda telaş yapma diye söylemek istememiştir
Benimki yatmıştır bileYa askerler 21.30 22.00 gibi yatmıyolar mı? Nasıl geç arayabiliyo sizinkiler ?
Ben geldim kızlar
Rızaylaydım canım işte benimde öyle oldu kafam karman corman sonra düzeldi aramız gerçi benim sinirim kolay geçmez.Annesiyle ablası kavga ettiğimizi biliyor
walla bilmiyorum gulsen ya canim cok sıkkın kafam karisik dokuz bucuk gibi nisanlimin hatti acildi mesaj attim aradi arkadasin telefonuna taktim annem mahkeme neymis onu yazicak telefon arkadasta ona gore dedi on bucukta kapatmismi die mesaj attim hala acik bi saat ne anlatabilirki dahada yazmadim bisi sinirlendim
bende geldimmm:2:
gülşencimm noldu size neden tartıştınız?
simdi caldirdim turkiye hatti acik kibris hatti kapali
Canım haklısın erkekler düşüncesiz senin ne düşünceğini kıralabileceğini düşünemiyor.
Yüzeysel düşünüyor seni bu olaylardan uzak tutmaya çalışıyor belki canım ne yapacaklarını mahkamede ne diyeceklerini konuşuyorlardır.
Bende sinirlenince tüm köprüleri yakmayı düşünürüm ama yapma bu bir hata olur.
Sabırla bekle tepkini koy ortaya susma bırak o seni arasın anlar neden aramıyorsun neden soğuk konuşuyorsun derse sende sence der söylersin artık düzeltmek hatasını anlamak ona kalmış birşey
Canım biz baya büyük kavga ettik şimdi anlatsam size komik gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?