92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Haklısın kamilecim ama olabiliyor bazen maalesef

ben daha supriz felan istemiyorum sinirim bozulmaya basladi canim siz nie tartistiniz tatlim

Benim eniştem dişçi ona yaptrdık dişlerini 2 dişi yoktu ama o 2 dişi yapmak için sağlam onlan 2 dişe bağlamak gerekiyormuş ben bilmiyordum anlamam o işlerden enişteme çıktığımızı söylemedim arkadaşım dedim bir kere yerini göstermek için gittim dedim ki onada bak diş başı fiyatını söyledi ama sen yine sor fiyatını fiyat sormamış beklediğimizden fazla çıktı sormadığı için sinirlendim ben sorumsuzca davaranışlara çok sinirleniyorum.Telefonunda parasını verdi çocuk yollamıyor bırakmış askerdeki çocuga çocukta nasıl birşeyse neyse sinirlendim sorumsuzsun sen dedim.Çektim gittim.Peşimden geldi Git istemiyorum dedi.Gidiyim mi bak gidersem herşey biter dedi bende bağırdım yine git diye neyse sonra ben biraz sakinleşince gel dedim zaten merdivenlerde bekliyormuş onu beklemeden minibüse bindim arkamdan kşturdu durdu öyle canım kaç gündürde soğuk davranıyorum

bitanem bence senin sinirin gidicek olmasindan kaynaklanio geriliyosun buda iliskinize yansio ama sen ne kadar git desende o senin pesinden gelir bence ama yinede gidince pismanlik duymamak icin biraz sakin olmaya calis

bitanem bence senin sinirin gidicek olmasindan kaynaklanio geriliyosun buda iliskinize yansio ama sen ne kadar git desende o senin pesinden gelir bence ama yinede gidince pismanlik duymamak icin biraz sakin olmaya calis

Canım sinirlerim gergin doğru ama oda çok sorumsuzca davranıyor.
Ben inanılmaz düzenli insanım temizlik falan işlerinde değil ama hayatı planlama anlamında bugünden bir hafta ne yapacağımı planlarım tabi arada süpriz şeyler çıkabilir ayrı ama nadir olan şeyler ve sevgilim bunu çok iyi bilir fevri davranıyorum ama bir yerden sonra karşındaki aynı hataları yapıyorsa sakin davranamıyorsun
Gidince nasıl bir yıkım yaşıycam bilmiyorum ama maalesef tahmn edeblyrm

cok zor olucagini tahmin ediyorum canim ama belirsiz olucagina gidip gelmeleri en iyisi gitsinlerki gelsinler engeller kalksin

Tabiki canım askere gitmesine çok memnunum hep engel olarak kalacaktı

benim bi arkadasim vardi sevgilisi askere gitti hic umursamidu arkadasim safak saymiodu cocuk telefon sokmustu kiz ben konusamam benimde bi hayatim var surekli mesaj atma diodu bizde bi mesajlarina bi aramalarina canimizi vericez

benim bi arkadasim vardi sevgilisi askere gitti hic umursamidu arkadasim safak saymiodu cocuk telefon sokmustu kiz ben konusamam benimde bi hayatim var surekli mesaj atma diodu bizde bi mesajlarina bi aramalarina canimizi vericez

kızlar nasılsınız

Gülşahcım herkes asker bekleyemez.Benim kaç arkadaşım sevgilisini askerdeyken yarı yolda bıraktı.Sabır ve sevgi işi

İyiyim cerencim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…