92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bitecek canım bitmeliiii!
Elbet bitecek
İznine son 4 ay mayıstaydı değil mi yoksa haziranda mı:44:

haziran demiş babasına bana hala bişi dediği yok, onu karşımda gördüğüm an naparım falan die düşünüyorum bazen de yok bulamıyom

Sevindim gülşah sorun olmamasına
Bakalım gülşah sen mi bileceksin kayınvalden mi yoksa ikinizde yanlış mı düşünüyorsunuz
Haber et bize

Türküü kaç 4 ay daha var poof bit askerlik piss askerlik

walla canım ben artık şaşırdım noluo nolucak die :) ama yınede hemen kuafore gıttım bugun nolur noolmaz gelmezse çok gülerim halime

Kizlar selam,Cok uzun zamandir giremedim keyifler nasill:) zaman geciyor fakat ben artik esim sanki uzun yillardir askerde gibi hissetmeye basliyorum (

Kizlar selam,Cok uzun zamandir giremedim keyifler nasill:) zaman geciyor fakat ben artik esim sanki uzun yillardir askerde gibi hissetmeye basliyorum (

iyiyiz canım sen nasılsın walla zaman bı sekılde gecıyo ama arkaya donup bakıosun hala cok var o zaaman tutuşuyo insan Allahhh nasıl geçicek bu zaman bi sürü gün gecmıstı nasıl bu kadar cok zaman kalmıs olabılır demeye baslıosun

Bende iyiyim canim cok sukur bir yaramazlik yok:) sorma Tamam zaman geciyor ama bunun 3 kati 4 kati var daha , beynim kabullenemiyor sanirim ,en cok da yilbasina onsuz girecegim ona uzuluyorum yikkardir asker yolu bekliyor gibiyim ayrica onun oraya alismasindan benim de burada onsuzluga alismamdan korkuyorum, offf aglandim yine size ama bir siz anlarsiniz beni

olurmu öle şey canım alışmazsınız ikinizde sadece günler rutine biner bende alışırsın diyenlere alışmak istemiyorum diyorum ama zaten alışmayı bırak ben hala gittiğine inanamıyorum bende yılbaşına onsuz girmeyi istemıyorum yaaa sevgılıler gunu dogum gunu neysede nieyse yılbasında onsuz olmak daha bı bozuo moralımı

Evet her gunumuzde yalniziz,boyle bir sistem olamaz ya eziyet gibi..ben bir kademe atladim ve alistim artik sanirim dusunurken diyorum ki BUrak yok kendime gore yemek alayim,bir yere giderken cifler oldugunda cagrilmiyorum:) Allahim sen buyuksun yapamayacagim sanirimmm:))

canımm geçicek bu günlerr sonra omuzunuzdan kocaman bi yük kalkıcak gitmemesi daha kötü diilmi hep belirsizlik gidicek korkusu şimdi gitti gelicek Allahın izniyle

kızlarrr nasılsınız bakalım??
dün tüm gece kurabiye yapıcam diye uğraştım ve sanırım oldu bugünde kargoya verdim bakalım ne zaman ulaşacak :26:

gülşahcım askerin ceza almamasına sevindim sizde moralinizi bozmayın biraz zaman geçsin alırsınız yine telefon

cerencim seninde az kalmış askerini görmene.ne kadar heycanlısındır kimbilir..yemin törenindeki halim aklıma geldi bak şimdi

insallah daha bi sorun cikmaz canim napiosun nasilsin tatlim

İyi aksamlar hepinize :) tek tek isimlerinizi bilmiyorum kizlar kusuruma lutfen bakmayin seyrek girebiliyorum ben buse :) GUlsen nerelerde acaba bugun ? Bu arada moral vereyim siE biraz MAngo indirime girmis kizlar belki almaniz gerekenler vardir:)

Bozmuyorumda en son olayı biliyosunuz halbuki düzelmişti aramız ararım hayatım tekrar demişti....Neyse yarın arar umarım.Sizin telefon işi noldu gülşahcım? Kötü bir haber yok dimi

dun verdi canim telefonu simdilik bi sorun yok Allaha sukur ama telefona alisipta kaptirinca cok zor oluyo :-(

dun verdi canim telefonu simdilik bi sorun yok Allaha sukur ama telefona alisipta kaptirinca cok zor oluyo :-(

Tatlım bunada şükür bir şey dememiş komutanı o kadar.Yani alışınca kötü oluyordur.Ama sıkıntı yapma kendine.Nerdeydi ki seninki? Doğudamıı telefon kullanabiliyo ?

canim bende gulsah gulsen bugun yoktu nieyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…