Tatlım bunada şükür bir şey dememiş komutanı o kadar.Yani alışınca kötü oluyordur.Ama sıkıntı yapma kendine.Nerdeydi ki seninki? Doğudamıı telefon kullanabiliyo ?
canim bende gulsah gulsen bugun yoktu nieyse
yok canim kibrista
insallah daha bi sorun cikmaz canim napiosun nasilsin tatlim
Umarim ciddi birsey yoktur geziyordur:) sevgilin telefonunu mu kaptirdi bu arada gecmis olsun, belki carsiya cikarken alabilir benim esiminde almislardi ama carsiya cikarkn geri aldi. Komutanla arasina bagli sanirim ama ALlah korusun ceza yemesinden iyidir
çıkmaz canım çıkmaz içini ferah tut sen
iyiyim canım askerimin aramasını bekliyorum inş arar..sen nasılsın?
Offf yarın 3ncü gün olucak ve hala aramadıEn son pazar konuştuk yine sinirlerim tepemde
Hım anladım canım kullanabiliyorsa rahat telefon iyimiş.Merak etme verir bence bir süre sonra komutan teli vermessede bunada şükür demek lazım.Üzme kendini küçük şeyler için bu dönemde :)
iyiyim bende canim bu saatten sonra arayamazsa die yarin olmasini bekliom bende
canım eğitimleri ağırdır belki o yüzden arayamıyordur bence yarın arıycaksen sakın kötü davranma ama morali bozulmasın
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gifOlabilir branş eğitimlerine geçtiler çünkü ağırdır belki....İnsan merak ediyor işte..Yok ona kötü davranmam
bizim konuşma saatlerimiz bu saatler aslında
ama dün çok yoğundu konuşamadık inş bugün konuşabiliriz..
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif
onlar aramak için can atarlar,biz telefonla bitişik yaşarız her an arayabilir diye..amaaa telefonumuz çalmaz..nedenn??çünküüüüü komutanları çok yormuşlardır ve onlrın ayakta duracak halleri kalmaz hemen uyumak dinlenmek isterler(haklı olarak) ama biz burda kafamızda bin birli türlü şeyler kurarız günler sonra telefon çalar vee sesini duyarsın işte o zman her şeyi unutursun
Buse ve Gülşah beni merak etmişsiniz ilginiz icin saolun kızlar dışardayım gezinio duruyorum ondan giremedim.Cepten yazıyorum evde degilim öpüyorum hepinizi
Buse ve Gülşah beni merak etmişsiniz ilginiz icin saolun kızlar dışardayım gezinio duruyorum ondan giremedim.Cepten yazıyorum evde degilim öpüyorum hepinizi
ohh ne güzel canımm
darısı başımıza
ama hala ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?