neymiiiiş orda çok sıkılıyormuuuuş, neymişşşşş mürveti de arayamıyomuş kartı olmadığından iyice sıkılıyomuş! koca kafalıııı!
neymiiiiş orda çok sıkılıyormuuuuş, neymişşşşş mürveti de arayamıyomuş kartı olmadığından iyice sıkılıyomuş! koca kafalıııı!
bende iyiyim canim ayniyim istebugunde kimseler yoktu ortalarda
Mürvet km yau telefonu sokamadı mı?
gülşah senin ki ne zaman gelecek bende çok merak ediyorum gelmesi olay oldu valla seni düşünemiyorum heyecan var mı?
eski sevgilisi kim olcakbeni sinir etmeye bayılıyo ya domuz delirtti gece gece. yok anam sokamadı hala.çarşısı yok ki adamceğizimin. 31nde geçecekler lefkoşaya.ondan sonra çarşısı pazarı.
Mürvet km yau telefonu sokamadı mı?
gülşah senin ki ne zaman gelecek bende çok merak ediyorum gelmesi olay oldu valla seni düşünemiyorum heyecan var mı?
bi çıksın çarşıya kudurtmayan türkü değil
Selam bayanlar nasılsınız bakalım:) Asker efendiler ne alemde iyiler mi:):)
canım bugun gelmedıgıne gore kayınvalıdemın dedıgı cıkmadı bakalım bana sankı cumartesı suprız yapıp gelebılır gıbı geldı ama benımkı sadece bı suphe onun dısında ızıne 1 şubatta gelıcem dedı artık anlamıom ne zaman gelıcek ne zaman gıdıcek heyecanmı var mıı dıye sorucak olursan bolca sinir var gelmezse üzülürüm die belirsizlikler var
kızımm eski sevgilisini nie arıyo buu
canımm biz idare ederiz asker efendilerin keyfide eminim gayet yerindedir
pek sanmıyorum amahayrola şeytanı koymuşun oraya bi durum mu var gülşahcm? ayy senin askerin gelicekti dimi ama şubattaydı sanki o sürpriz olayı var sanırım çok heyecanlıı:))
keşke aynı şehirde olsaydıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?