92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hahahahha ben sinir olunca dırek gozumun onunde elımde sopa kafasına kafasına vuruyorum hayalı canlanıyo

Keşke canım hiç bir arkadaşımla buluşmuyorum sadece telefonda konuşuyorum o kadar herkes benden dertli sanki onlar asker bekliyorSorunları hiç bitmiyorr

aynenn bıde 15 ay basımızın etini yedi demesin kimse die ben askerlik konusunu bile açmıyorum

Belki de telefonu yakalattım diye seni kekliyo,hani cumartesi gelip direkt karşına çıkcaktır. Haber alma diye telefonu yakalattm diyodur,eğer böyleyse mütiş olurr hee ben asker olsam öyle yapardım

Belki de telefonu yakalattım diye seni kekliyo,hani cumartesi gelip direkt karşına çıkcaktır. Haber alma diye telefonu yakalattm diyodur,eğer böyleyse mütiş olurr hee ben asker olsam öyle yapardım

işte bende öle düşündüm ama bakıcazz hemen gittim kaşımı aldırdım nolur noolmaz die

Darısı canım kalan 360'a:26::26:

Ne güzel konuşuyorsun öyle amiiiiiin:)

aynenn bıde 15 ay basımızın etini yedi demesin kimse die ben askerlik konusunu bile açmıyorum

Burda yazınca bile insan rahatlıyo zaten boşverın kımseninn dinlemesne ihtiyacımz yok burda birbrimize yetiyoruz şükür

Kızlar askerlere uçak ücretsiz oluyormuş duydunuz mu

Aaaa ciddi misin seeen Gülşen?

kızlarr yaa kredi kartının ekstresinden uçak bilet tarihi belli olmaz dimi benımkı kredı kartıyla almıs ekstrede yazıo ama tarih yok tabi hangi fırma oldugunu ogrensem arasam sorsam solerlermı acaba

işte bende öle düşündüm ama bakıcazz hemen gittim kaşımı aldırdım nolur noolmaz die

Onlar gidince salmayın kendinzi aa bakın her an baskın yapablirler:) bende şu badem yağı varmış ondan aldım saç uzatıyormuş dökülmesnı falan engelliyomuş sevdiceğim gelene kadar uzasn saçlarm dye ona başladım 1yılda baya uar heralde

hadi yaaa ciddimi tüh biz boşunamı aldıkk 150 tl ye

Ne güzel konuşuyorsun öyle amiiiiiin:)

Burda yazınca bile insan rahatlıyo zaten boşverın kımseninn dinlemesne ihtiyacımz yok burda birbrimize yetiyoruz şükür

Aaaa ciddi misin seeen Gülşen?

Evet kızlar öyle diyorlar.
Gülşah 150 nedir ki biz uçaga ne paralar döktük muştan istanbula dönerken 350 tl ye aldık düşün şimdi yine 160 küsürdü sanırım:44:
Haber kızlar

Vatani Greve "Uarak" Gidecekler

uzar tatlım hemde fena uzarr ıcıne hınt yagıyla sınamekıde koy benım saclarımm kalçama geldı bu karısımla

Yarencikler ben çıkıyorum ders çalışmam lazım malumm sınavlar başlıyo,eveet şafağı bi yarılayalım da gerisi gelir inşallah.Ama ondan önce beni hedefim 200lere bi gelmek hayrlısıyla:) iyi geceler kızlar rüyanızda sevdiceklerimzi görelim amiiin:)

kızlarr yaa kredi kartının ekstresinden uçak bilet tarihi belli olmaz dimi benımkı kredı kartıyla almıs ekstrede yazıo ama tarih yok tabi hangi fırma oldugunu ogrensem arasam sorsam solerlermı acaba

bende mutlu oluomda bazende çıldırmak gelıo ıcımden inşallah bittiği günlerideee görücezz

Gülşah bilet e mailine geliyor mailine baktın mı?
Arasan söylemezler kimligini biliyorsan söyle şansını dene tarihine bakabilirmisiniz şubat 1 e almıştık de adını söyle ama tc nousunu bilmen gerek.

Bende badem yağını kaşlarıma sürüyorum.
Stresten dökülüyormuş.
Saçım feci uzadı kestircem sıkıldım ben veriyim sana

Canım sana iyi çalışmalar.
Gelicez tatlım gelicez az kaldı 200 lerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…