kız aradığından değil, aramıyodur da(yani herhalde) sırf sinir etmek için yapuıyo beni. gülmek için yapıyo anlatabildim miben sinirlenince acaip sesler çıkartıyom da ayıptır söylemesi, sesim içime falan kaçıyo da ondan delirtmeye çalışıyo paşam
Şafak 359 yihuuu kurtuldum artık şu 100 gundenn
Keşke canım hiç bir arkadaşımla buluşmuyorum sadece telefonda konuşuyorum o kadar herkes benden dertli sanki onlar asker bekliyorSorunları hiç bitmiyorr
süprizim var diyip diyip durdu tablet alıp gonderdı bı suprızım daha var ama nolur kızma felan dedı suphelendırıcek bısıler bısıler oldu sankı cumartesı gelıcek gıbıme gelıyo yada ben kendı kendıme gelın guvey oluyorum bıde telefonu yakalattı onada moralım bozukk amannnn gelsın gebertcemmm
Belki de telefonu yakalattım diye seni kekliyo,hani cumartesi gelip direkt karşına çıkcaktır. Haber alma diye telefonu yakalattm diyodur,eğer böyleyse mütiş olurr hee ben asker olsam öyle yapardım
aynenn bıde 15 ay basımızın etini yedi demesin kimse die ben askerlik konusunu bile açmıyorum
Darısı canım kalan 360'a:26::26:
aynenn bıde 15 ay basımızın etini yedi demesin kimse die ben askerlik konusunu bile açmıyorum
Kızlar askerlere uçak ücretsiz oluyormuş duydunuz mu
gülşen yaa şafağı gördükçe olmayan panik atağıımın tutası geliyo
işte bende öle düşündüm ama bakıcazz hemen gittim kaşımı aldırdım nolur noolmaz die
Bende mutlu oluyorum azalıyor diye ben mi garibim ya ondan attırıp duruyorum.
Yeni hedefimiz şafağımızı yarılamak
hadi yaaa ciddimi tüh biz boşunamı aldıkk 150 tl ye
Ne güzel konuşuyorsun öyle amiiiiiin:)
Burda yazınca bile insan rahatlıyo zaten boşverın kımseninn dinlemesne ihtiyacımz yok burda birbrimize yetiyoruz şükür
Aaaa ciddi misin seeen Gülşen?
Onlar gidince salmayın kendinzi aa bakın her an baskın yapablirler:) bende şu badem yağı varmış ondan aldım saç uzatıyormuş dökülmesnı falan engelliyomuş sevdiceğim gelene kadar uzasn saçlarm dye ona başladım 1yılda baya uar heralde
Evet kızlar öyle diyorlar.
Gülşah 150 nedir ki biz uçaga ne paralar döktük muştan istanbula dönerken 350 tl ye aldık düşün şimdi yine 160 küsürdü sanırım:44:
Haber kızlar
Vatani Greve "Uarak" Gidecekler
Onlar gidince salmayın kendinzi aa bakın her an baskın yapablirler:) bende şu badem yağı varmış ondan aldım saç uzatıyormuş dökülmesnı falan engelliyomuş sevdiceğim gelene kadar uzasn saçlarm dye ona başladım 1yılda baya uar heralde
kızlarr yaa kredi kartının ekstresinden uçak bilet tarihi belli olmaz dimi benımkı kredı kartıyla almıs ekstrede yazıo ama tarih yok tabi hangi fırma oldugunu ogrensem arasam sorsam solerlermı acaba
bende mutlu oluomda bazende çıldırmak gelıo ıcımdeninşallah bittiği günlerideee görücezz
Yarencikler ben çıkıyorum ders çalışmam lazım malumm sınavlar başlıyo,eveet şafağı bi yarılayalım da gerisi gelir inşallah.Ama ondan önce beni hedefim 200lere bi gelmek hayrlısıyla:) iyi geceler kızlar rüyanızda sevdiceklerimzi görelim amiiin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?