92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım su an bakıomda pegasustan almıs ama bılet yokkı belkıde sildi carsıya ckarken

hahahahha ben sinir olunca dırek gozumun onunde elımde sopa kafasına kafasına vuruyorum hayalı canlanıyo

benim gözümün önüne de ciddi ciddi bu konuyu ilk duyduğumda dövmüş olduğum 1 saat geliyo ciddi ciddi dövmüştüm sinirimi alamadım ya la adamdan daldım tekme tokat

tablet mi aldı la saaaaa la gazi duy bunları tabletinde kaşığında değilim bi gül al be öküs herif adamların en öküsü bende. süprüsten anlamaz, hediyeden anlamaz.rahat olun kızlar piyasadaki son oküsü de ben kaptım

ücretsiz uçak muhabbetinde kıprıs yok ya la biz oraya parasız uçuyoz dimi, hatta uçmuyoz ışınlanarak gidiyoz.dengesizler.

Türkü sen çok yaşa emi beni yine güldürdün son öküz he dövme bence hiç sinirlenme aa öylemi de eski erkek arkının ismini söyle benide o şu gün aradı de

kız akıllandırırsınn sen onuuuuuuuuuuuuuu

Canım bu rezarvasyon kodu veya bilet nosu biz hiç pegasustan almadık ama aynı diye tahmin ediyorum sen tc nosunu biliyormusun biliyorsan biz bu işi çözeriz

biliom tabi adamın parmak ızını bıle aldım saklıyorummm görenler gülüoo nasıll yapıcazz anlatta yapım catlıyorum walla

biliom tabi adamın parmak ızını bıle aldım saklıyorummm görenler gülüoo nasıll yapıcazz anlatta yapım catlıyorum walla

Canım şimcik bu pegasus çağrı merkezi 0 850 2500737
bu noyu ara deki ben nişanlısıyım işte bilet almıştık değişiklik yapıcaz gününde adını soracak tc sini soracak sana sonra doğum tarihini soracak der sana zaten hangi güne istiyorsunuz salla birgün mesela 2 şubat dersin şu gün almıştık dersin yani ağız ara bence söylerler dene şansını derim hatta şuan ara çalışıyorlardır.

bide erteliolarmış biletii

Türkü sen çok yaşa emi beni yine güldürdün son öküz he dövme bence hiç sinirlenme aa öylemi de eski erkek arkının ismini söyle benide o şu gün aradı de

hehe gülşenim ben onu diyim de kaçsın kıprıstan assın beni burda demi hohooovv düşünemiyorum toz duman

kız akıllandırırsınn sen onuuuuuuuuuuuuuu

akıllandırırım gülşahım da bende ki de beni bırakıp kaçar, ondan korkuyorum

hehe gülşenim ben onu diyim de kaçsın kıprıstan assın beni burda demi hohooovv düşünemiyorum toz duman

Hak ediyor canım senin ki valla brine ne kadar sinir olduğunu anlatmanın en iyi yolu ona aynı şeyi yapmaktırBen denedim onayladım

yokk ayy kaçmazzzz :) senın gıbı kız bırakılırmı o korksun kaçarsın dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…