Gülşah bilet e mailine geliyor mailine baktın mı?
Arasan söylemezler kimligini biliyorsan söyle şansını dene tarihine bakabilirmisiniz şubat 1 e almıştık de adını söyle ama tc nousunu bilmen gerek.
Bende badem yağını kaşlarıma sürüyorum.
Stresten dökülüyormuş.
Saçım feci uzadı kestircem sıkıldım ben veriyim sana
canım su an bakıomda pegasustan almıs ama bılet yokkı belkıde sildi carsıya ckarken
süprizim var diyip diyip durdu tablet alıp gonderdı bı suprızım daha var ama nolur kızma felan dedı suphelendırıcek bısıler bısıler oldu sankı cumartesı gelıcek gıbıme gelıyo yada ben kendı kendıme gelın guvey oluyorum bıde telefonu yakalattı onada moralım bozukk amannnn gelsın gebertcemmm
hahahahhaben sinir olunca dırek gozumun onunde elımde sopa kafasına kafasına vuruyorum hayalı canlanıyo
benim gözümün önüne de ciddi ciddi bu konuyu ilk duyduğumda dövmüş olduğum 1 saat geliyociddi ciddi dövmüştüm sinirimi alamadım ya la adamdan daldım tekme tokat
tablet mi aldı la saaaaala gazi duy bunları tabletinde kaşığında değilim bi gül al be öküs herif adamların en öküsü bende. süprüsten anlamaz, hediyeden anlamaz.rahat olun kızlar piyasadaki son oküsü de ben kaptım
benim gözümün önüne de ciddi ciddi bu konuyu ilk duyduğumda dövmüş olduğum 1 saat geliyociddi ciddi dövmüştüm sinirimi alamadım ya la adamdan daldım tekme tokat
tablet mi aldı la saaaaala gazi duy bunları tabletinde kaşığında değilim bi gül al be öküs herif adamların en öküsü bende. süprüsten anlamaz, hediyeden anlamaz.rahat olun kızlar piyasadaki son oküsü de ben kaptım
canım mailinde yokta ekstrede pegasus dıe yazıo yanındada numara gıbı bısı var
ücretsiz uçak muhabbetinde kıprıs yok ya labiz oraya parasız uçuyoz dimi, hatta uçmuyoz ışınlanarak gidiyoz.dengesizler.
canım yazdım sana numarayı su bıletın tarıhını bulsakta kurtulsam su meraktan
Canım bu rezarvasyon kodu veya bilet nosu biz hiç pegasustan almadık ama aynı diye tahmin ediyorum sen tc nosunu biliyormusun biliyorsan biz bu işi çözeriz
biliom tabi adamın parmak ızını bıle aldım saklıyorummmgörenler gülüoo nasıll yapıcazz anlatta yapım catlıyorum walla
Canım şimcik bu pegasus çağrı merkezi 0 850 2500737
bu noyu ara deki ben nişanlısıyım işte bilet almıştık değişiklik yapıcaz gününde adını soracak tc sini soracak sana sonra doğum tarihini soracak der sana zaten hangi güne istiyorsunuz salla birgün mesela 2 şubat dersin şu gün almıştık dersin yani ağız ara bence söylerler dene şansını derim hatta şuan ara çalışıyorlardır.
Türkü sen çok yaşa emi beni yine güldürdün son öküz he dövme bence hiç sinirlenme aa öylemi de eski erkek arkının ismini söyle benide o şu gün aradı de
kız akıllandırırsınn sen onuuuuuuuuuuuuuu
bide erteliolarmış biletii
Gülşah senin kinin bir mailine bak üyelik işlemleri var mı pegasusla ilgili varsa bulmamız daha basit
hehe gülşenim ben onu diyim de kaçsın kıprıstan assın beni burda demihohooovv düşünemiyorum toz duman
akıllandırırım gülşahım da bende ki de beni bırakıp kaçar, ondan korkuyorum
hehe gülşenim ben onu diyim de kaçsın kıprıstan assın beni burda demihohooovv düşünemiyorum toz duman
akıllandırırım gülşahım da bende ki de beni bırakıp kaçar, ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?