mailinde yokkk üye oluyum telefon nosu istiolar biletinde numarasına gıderseee gebertır benı
nie kıbrıs yok ay bıde zaten su an ızınler dahıl degıl ızın olması ıcın calısmalar suruomus
kıprısa doğu mu gülüm, hem biz oraya uçakla mı gidiyos
kız iki güllümler siz bu işi çözün na ben te buraya oscar resmi koycamben face patlatırım siz bilet tarihi öğrenirsiniz 92/3 yarenleri manyadı iyicenekk
Canım öyle kolay ertlenmiyor gitmez sen öğrenceğini öğren yüzlerine kapa teli kredi kartı bilgilerini istiyorlar ertlemek için öyle kolay değil bence sen pegasus un sitesine gir ne şifre yapacağını az çok tahmin edersin mail adresini yaz dene bakalım bulabilecekmisin
gulsen aradimm bilet numarasi istiolar benim buldugum islem numarasiymiss
Hak ediyor canım senin ki valla brine ne kadar sinir olduğunu anlatmanın en iyi yolu ona aynı şeyi yapmaktırBen denedim onayladım
yokk ayy kaçmazzzz :) senın gıbı kız bırakılırmı o korksun kaçarsın dıe
o zamansa aklımda bulunsun, yandın olum sen
kııız korkum onun bırakıp gitmesi değil ki, onu akıllandırcam derken kendi aklımın uçup gitmesi
çözün şu işi kıız çok meraklandım bende, gülşah gülşenin dediği gibim yap bence, git havalimanına öyle süprüs olmaz böyle olur yavvrum de
Ohh hak edene herşey mübahdır yap canım
Bu işi çözersek benim ki haklı çıkar valla annesine babasına diyor ki bu gülşen baba bundan birşey kaçmıyor mümkün değil mimiklerimden bile anlıyor
Ohh hak edene herşey mübahdır yap canım
Bu işi çözersek benim ki haklı çıkar valla annesine babasına diyor ki bu gülşen baba bundan birşey kaçmıyor mümkün değil mimiklerimden bile anlıyor
ay bu hiç üye olmamıski yaa üye olmak gerekıomuss onlıne ıslemlere
Canım o zaman bulamayız oof üye olupda alabilir üye olmadanda alabilir o demek ki üye olmadan almış bende hep öyle alıyorum
Mail geliyor mutlaka o silmiş olabilir veya başka bir maille yollatmış olabilir rezarvasyon kodunu falan bilsen çözerdik bu işi
ahaha aynada bi an kendimi gördüm sankimgazi de hep bana kafan durmuyo ben yok olmadı desem sen bulup önüme getiriyon diyo
geçen konuşuyoz şafak kaç kaldı de bakim dedi bende 457 den hesaplarsak 331 dedim vuu onu bile biliyon diyo peeeh dedim büyü de gel
bu gitmiş direk firmanın bürosundan almış bileti ondan gelmemıs olabılırmı
Gülşah aklıma birşey daha geldi bunun aldığı tarihi görebiliyorsun değil mi bilet çağrı merkezini ara kimlik nosunu ver şu tarihte bilet almıştı nişanlım başarılı işlem yapmışım mı değil mi de onaylatmak için arıyorum de kimlik nosunu de şubat ayın 2 sine de bak o zaman bu iş çözülür.
tamam canım dur arıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?