ya bugun internete geldi heralde gercekten hastaneye gitti ben bosuna umitlendim arkadaslari geldi komutan hastaneye gelmis hadi die
Canım senin ki niye hastanede?
kızlar ben geldiim askerimi aldık cok sükür sonunda evimizdeyiz cok yorgunum dün gecenin verdiği uykusuzluk yorgunluk bugünkii saatlerce titremelerimm cok yordu beni ama belli etmemeye calsyorum hersey cok güzel onu cok özlemiisim
kızlar ben geldiim askerimi aldık cok sükür sonunda evimizdeyiz cok yorgunum dün gecenin verdiği uykusuzluk yorgunluk bugünkii saatlerce titremelerimm cok yordu beni ama belli etmemeye calsyorum hersey cok güzel onu cok özlemiisim
canim nasil gectiiii bide orda kalmicakmiydin sennn
hee sormayın geldik akrabaları geldi ziyaretine 2 saat onlarla konustuk uykusuz yorgun halde zaten bitkinim, arkadasları cagırmıs daa yanlarına gitti yarım saate geliyorum dedi 1bucuk saat oldu gelen giden oluyor bunun izne geldiğini duyunca şu bitkin perişan halimle ben agırlıyorum ayıp yaa elim ayagım tutmuyor cay koyuyorum gülümsemeye calsıyorum yengelerine falan of neden yaa ben neden bu kadar degersizim kendi cagırdı beni 2 gün seninleyim dedi dayanamıyorum artık kızlar yaa dünkü kız mevzusunuda konusmadım zaten konusucaktım dahada büyüdü içimde hersey napmalıyım? napmalıyım ne demelyim ben ya bu adama?
Canım ya ne kadar takıyosun.Tabikii aileside görücek senle olamazki hep.İçinde kalmasın konuş yarın.Biraz sabır tatlım bu 1*2 gün böyle geçer sonraki günler sizinnn
ya eda anlamıyosun beni.. ben zaten ailesiyle kalıyorum hep birlkteyiz gelen misafrleri karsılıyorum şu halimle getir götür işi yapıyorum, o ise ilk 2 gün ısrarla onunla kalmamı aileme yalan söylememi istedi erzincanda kalcaz de dedi bende yalan söyledim sırf onunla 2 gün gecirebilmek için bi yarım saat gidiyim dedi tamam dedim bak 2 saat oldu insaf be insaf yetti artık ne işim var benim burda tek bsıma yaaa dayanamyrum.. cok yazamycam kayınvalidemle aynı odadayız göze batmasın istiyorum.. dayanamıyorum..
canım nişanlımın femur kemiği kırılmıştı bacagında platin var spor felan yapamıo çok fazla yuruyunce rahatsız oluyo onun ıcın gıttı hastaneye askerlıgın sonlarına dogru platını cıkartma vaktı gelıo belkı son zamanlarında amelıyat olabılır
Deliricem kızlar.Şimdiye kadar sorun çıkarmadım bu konuda çünkü böyle olmuyodu ama deliricem.1 hafta öncesine kadar her gün arıyo yarım saat konuşuyoduk.Bu hafta sadece 1 kez aradı oda çarşamba...Bugün bekledim arar heralde diye aramadı bu saatten sonrada aramaz zaten.YArın çarşıyada çıkamıycak kesin geçen hafta tutanak tutmuşlardı 10 dk geç kaldı diye...Ya gerçekten noldu birden anlam veremiyorum.Eğitimden falan mı diycem ama insan arar yani 3 günde 1 nedemek hergün ararken ya...
canım asıl egitimleri yemin töreninden sonra başlıyor.Şuan yogun oldugu icin arayamıyor olabilir.Hafta sonları en rahat zamanlar o zaman arayacaktır bence seni
Deliricem kızlar.Şimdiye kadar sorun çıkarmadım bu konuda çünkü böyle olmuyodu ama deliricem.1 hafta öncesine kadar her gün arıyo yarım saat konuşuyoduk.Bu hafta sadece 1 kez aradı oda çarşamba...Bugün bekledim arar heralde diye aramadı bu saatten sonrada aramaz zaten.YArın çarşıyada çıkamıycak kesin geçen hafta tutanak tutmuşlardı 10 dk geç kaldı diye...Ya gerçekten noldu birden anlam veremiyorum.Eğitimden falan mı diycem ama insan arar yani 3 günde 1 nedemek hergün ararken ya...
hee sormayın geldik akrabaları geldi ziyaretine 2 saat onlarla konustuk uykusuz yorgun halde zaten bitkinim, arkadasları cagırmıs daa yanlarına gitti yarım saate geliyorum dedi 1bucuk saat oldu gelen giden oluyor bunun izne geldiğini duyunca şu bitkin perişan halimle ben agırlıyorum ayıp yaa elim ayagım tutmuyor cay koyuyorum gülümsemeye calsıyorum yengelerine falan of neden yaa ben neden bu kadar degersizim kendi cagırdı beni 2 gün seninleyim dedi dayanamıyorum artık kızlar yaa dünkü kız mevzusunuda konusmadım zaten konusucaktım dahada büyüdü içimde hersey napmalıyım? napmalıyım ne demelyim ben ya bu adama?
Kızlaaar bir selam çakayım dedim gece gece
selam canim nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?