şimdi baktım canım..gitmiş ama dağıtılmayı bekliyormuş4 gündür..sinir oldum yaa kaç gündür bekliyormuş orda
416 sanrıım canımŞafak kaç canım sizin?
Aynen öyle alıştım diyorum ama zaman geçtikçe sabrımın sonuna yaklaştığımı hissediyorum gülşen aynı durumdayız yanii.Kızlar zaman geçtikçe sabır azalıyor mu?
Yoksa bana şuan öyle mi geliyor mehtaptan sonra yolladığım için:44::44:
gunaydın kızlar
gülsen yolladnmı askerini canım
benimkide zayıflamıs 2 kilo falan gitmis iyice cöp gibi olmus 60 kiloya düsmüs :18: görünce nasıl üzüldümKizlar oyle cok zayiflamiski yaa
sagol balıımKız cereen ne güzel çıkmışınz siz öyle maşallah maşallah nazarlar değmesinnn:)
416 sanrıım canım
Aynen öyle alıştım diyorum ama zaman geçtikçe sabrımın sonuna yaklaştığımı hissediyorum gülşen aynı durumdayız yanii.
Kız cereen ne güzel çıkmışınz siz öyle maşallah maşallah nazarlar değmesinnn:)
Kamile valla benmde 65 g7gün oldu yüzünü görmeyeli eskiden olsa bi 10 gun den sonra benim ruh hali dengesizleşir acayp agrasif olurdum şimdiyse çaresizce halime gülüyorum,ağlancak halime gülüyorum tuhaf bi şey oldum
Suan izinde ama safaktan gene düsüyorum dimi ay:44:Son 16 gün artık 300 lerdesin:13:
benimkide zayıflamıs 2 kilo falan gitmis iyice cöp gibi olmus 60 kiloya düsmüs :18: görünce nasıl üzüldüm
Suan izinde ama safaktan gene düsüyorum dimi ay:44:
sagol balıımo gün o kadar dondukki ama herseye ragmen 4 saatlik beklemenin sonunda geldii bizi buldu hersey harikaydı iyiki gitmişim beeee
wuu yedirmediğim şey kalmadıı hamburger hatay dürümüü cipss, hatta ıslak kek bile yaptım puding yaptım gidene kadar yesinde kilo alsın diye ins alır birazFast food yedirin çok güzel yapar kendimden biliyorum
rızayada gelince paso yediriyorum
Valla ins seneye acısını cıkarırsınız bu günlerin canım..Ben gidemediğm için içimde ukte kaldı ahh ahh. Bide yılbaşnda napcanz demişin yılbaşında borçlar hukuku çalışacağm gerçekten çok atraksiyonlu bir yaşam tarzım var.Sevdiceğimle seneye inşallah o parti senin bu parti benim coşup kopacağızz tek umudumsiz bzim yerimize de bol boool vakit geçirin,aramzdan biri mutlu olnca kendım gibi seviniyorm vallahii
wuu yedirmediğim şey kalmadıı hamburger hatay dürümüü cipss, hatta ıslak kek bile yaptım puding yaptım gidene kadar yesinde kilo alsın diye ins alır biraz
Canım ben gittikçe daha sabırsız oluyorum en baştaki kadar sabrım yok öyle hissediyorum son günler acaba nasıl olucaz:44:
wuu yedirmediğim şey kalmadıı hamburger hatay dürümüü cipss, hatta ıslak kek bile yaptım puding yaptım gidene kadar yesinde kilo alsın diye ins alır biraz
Valla ins seneye acısını cıkarırsınız bu günlerin canım..
Biz kutlamıycaz alkol içeriz en fazla zaten benmki 12 demeden bayıılyo alısmıs yaa erken yatmaya uyuz oluyorum yaa bi gece takılamadık rahat rahat
İnsallahh usta birliğnde ilk günden üst devreleri cok üstüne gelmez bunların yaa :18: askerliğimi uzatırım 1 ay hic sorun degil diyo gerizekalııAlır canım alırr:131:
yaa bayılıyo oturdugu yere uyandırıyorum 1 dakika etrafa bakıyo sonra tekrar uykuya dönüyo Allahım yarabbim ya.... cok uyuz oluyorum varyaUyumasın bir güncükte valla ben yemin töreninden snra olan 2 gün izinde rızayı uyandırıyordum
Valla ins seneye acısını cıkarırsınız bu günlerin canım..
Biz kutlamıycaz alkol içeriz en fazla zaten benmki 12 demeden bayıılyo alısmıs yaa erken yatmaya uyuz oluyorum yaa bi gece takılamadık rahat rahat
Sanki o son günler gelmicek hep böyle yerimzde saycakmışız gibi geliyogerçi yatmadan önce gidip şafak şeysimi karalıyorum mutlu oluyorum oyyy ne çok zaman geçmş diyorum ama daha karalanmayan bisuru çizikçik varr
Biri hatay mı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?