92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

şimdi baktım canım..gitmiş ama dağıtılmayı bekliyormuş 4 gündür..sinir oldum yaa kaç gündür bekliyormuş orda

Canım yer olarak karakollar merkezde bulunmadığı için dağıtım süresi uzun sürer hatta belirli birgünde dağıtıma çıkar ürünler oralara uzun sürede gidebilir canım

Kızlar zaman geçtikçe sabır azalıyor mu?
Yoksa bana şuan öyle mi geliyor mehtaptan sonra yolladığım için:44::44:
Aynen öyle alıştım diyorum ama zaman geçtikçe sabrımın sonuna yaklaştığımı hissediyorum gülşen aynı durumdayız yanii.

gunaydın kızlar
gülsen yolladnmı askerini canım

Kız cereen ne güzel çıkmışınz siz öyle maşallah maşallah nazarlar değmesinnn:)

Kamile valla benmde 65 g7gün oldu yüzünü görmeyeli eskiden olsa bi 10 gun den sonra benim ruh hali dengesizleşir acayp agrasif olurdum şimdiyse çaresizce halime gülüyorum,ağlancak halime gülüyorum tuhaf bi şey oldum

Canım ben gittikçe daha sabırsız oluyorum en baştaki kadar sabrım yok öyle hissediyorum son günler acaba nasıl olucaz:44:

sagol balıım o gün o kadar dondukki ama herseye ragmen 4 saatlik beklemenin sonunda geldii bizi buldu hersey harikaydı iyiki gitmişim beeee

Ben gidemediğm için içimde ukte kaldı ahh ahh. Bide yılbaşnda napcanz demişin yılbaşında borçlar hukuku çalışacağm gerçekten çok atraksiyonlu bir yaşam tarzım var.Sevdiceğimle seneye inşallah o parti senin bu parti benim coşup kopacağızz tek umudum siz bzim yerimize de bol boool vakit geçirin,aramzdan biri mutlu olnca kendım gibi seviniyorm vallahii

Valla ins seneye acısını cıkarırsınız bu günlerin canım..
Biz kutlamıycaz alkol içeriz en fazla zaten benmki 12 demeden bayıılyo alısmıs yaa erken yatmaya uyuz oluyorum yaa bi gece takılamadık rahat rahat

Canım ben gittikçe daha sabırsız oluyorum en baştaki kadar sabrım yok öyle hissediyorum son günler acaba nasıl olucaz:44:

Sanki o son günler gelmicek hep böyle yerimzde saycakmışız gibi geliyo gerçi yatmadan önce gidip şafak şeysimi karalıyorum mutlu oluyorum oyyy ne çok zaman geçmş diyorum ama daha karalanmayan bisuru çizikçik varr

wuu yedirmediğim şey kalmadıı hamburger hatay dürümüü cipss, hatta ıslak kek bile yaptım puding yaptım gidene kadar yesinde kilo alsın diye ins alır biraz

Biri hatay mı dedi

Uyumasın bir güncükte valla ben yemin töreninden snra olan 2 gün izinde rızayı uyandırıyordum

Haha tavuk olmuş bunlar tavuk benimki de arıyor mesela akşam 7de falan iyi geceler diyo kapatırken hahaha ay çok gülüyorum böyle yapınca

Saymıyoruz yerimizde canım minik adımlarla ilerliyoruz minik ama sağlam:13:
Geçicek kızlar ben inanıyorum.
Bana göre asker yolu beklemek iyi bir sabır ve aynı zamanda çok büyük bir sevgi gerektiriyor oodaaa hepimizde varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…