yaw bana böyle bi cümle kursa ben gülmekten ölürüm ha
Kurar kurar
erkeği süründür herşeyi yapar
Canım maalesef bizimki gbi yerlere uzun sürede gidiyor.Umarım bugün gider bak var mı değişiklik gönderi takipten
aynen valllaKurar kurar
erkeği süründür herşeyi yapar
kız birazcıkda kovala her zaman kaçmakda olmazkiKatılıyorum gülşencim valla.Kaçan kovalanır 4 senedir bu taktiği uyguluyorum valla yüz verince erkekler kıymet bilmiyo arada yüz vercen ama genelde süründürcen nihahahhahaha
kız birazcıkda kovala her zaman kaçmakda olmazki
yaa bizimki iyice evlilik planları yapmaya basladı askerden gelince evlenelim diyor bana biraz erken geliyor ama ailem 2 yıla burdan taşıncak taşınırsak ben bu cocugu ne sartlarda görücem bilmiyorum kafam karıstı ama evlilikten cok korkuyorum :18:Hahahah cerencim kovalıyorum tabikiii özellikle şu askerlik döneminde sabır taşı oldum valla özlemekten geberiyorummmGelsin gelsin de o zaman kovalıycam kaçmak yok
şimdi baktım canım hala bekliyor
ayrıcaaaaa sanırım ömerde bi şey gönderecek dün gece evin adresini aldıvar ya eğer mektup falan yazarsa kendini aşmış olur herhalde
yaa bizimki iyice evlilik planları yapmaya basladı askerden gelince evlenelim diyor bana biraz erken geliyor ama ailem 2 yıla burdan taşıncak taşınırsak ben bu cocugu ne sartlarda görücem bilmiyorum kafam karıstı ama evlilikten cok korkuyorum :18:
yaa bizimki iyice evlilik planları yapmaya basladı askerden gelince evlenelim diyor bana biraz erken geliyor ama ailem 2 yıla burdan taşıncak taşınırsak ben bu cocugu ne sartlarda görücem bilmiyorum kafam karıstı ama evlilikten cok korkuyorum :18:
Canlarım benim çıkmam lazımmmm.Giremezsem falan şimdiden hepinize iyi seneler.
Süpriz var desene yuppi
Bende bugün bir ekşın bekliyorum ama beklemekle kalıcam gibi
Canlarım benim çıkmam lazımmmm.Giremezsem falan şimdiden hepinize iyi seneler.
bilmiyorum bir şeyler vardır diye düşünüyorum canım yoksa neden durduk yere adresi istesin diye düşünüyorum..ama bilmiyorum yaa inanamıyorum hala sanki kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibi
neyse zamanla görücezz bakalım
Canım yaşımız küçük bencede ama kısmet.Benimki dağıtıma geldiğimde ailemle gelip sizinkilerle tanışıyım diyor dur bi hele dedim bendeAskerden gelir 1 sene sonra falan evlenebilirsiniz yada 2 sene.Nereye taşınıyorsunuz *
22 olucam askerden geldiğinde 22 benim en çıtır en güzel yaşlarım olamaz evlilikle çürütemem ben bu yaşlarımı yaa korkuyorum benim aşırı korkularım var evliliğe karsı yaa:44:Bendensin
Evlilik çok büyük sorumluluk bencede ama artık ben evleniyim ya
Askerden gelince kaç yaşında olucaksın canım?
Ay gülsen süpriz demisken cenk 1 ay ugrasms cabalamıs bana bunu yapmıs elleriyle canım yaaa kıyamam ustada asker arkadası yapıp satıyomuş bunlardan benimkinede ögretmis buda yapmıs yerim yaa nasıl
Eki Görüntüle 592569
Belli degil tayin cıkıcak babamın ama büyük ihtimal ben onlarla gitmiycem..
22 olucam askerden geldiğinde 22 benim en çıtır en güzel yaşlarım olamaz evlilikle çürütemem ben bu yaşlarımı yaa korkuyorum benim aşırı korkularım var evliliğe karsı yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?