hoşbulduk memnun oldum ceren.. seninki nerede yapıyo arkerliği
simdi acemi birlikte tokatta.
ama bu izni usta birliginde olmayi dusundugumuz icin kime danismamiz gerek bilmiyorum.
bu gunlerde konusunu acmayalim komutanlar diyoruz bilmiyorum dogrumu dusunuyorum,
cunku ameliyat olmam gerek benim dese komutanlar hemen acemi birliginde yap cik 7 inci ayi neden bekleyesinki der.
30 gunse cok guzl olur ya, super olur
benim sewgilim doguda askerlik yapıyor.izni bile zorunlu canım ve tüm izinleri kulandrtyrlr bölmüyorlar.belki yerine göre dedigin gibi olabilir Ameliyatda en az 30 gün canım hava degişimi veriyorlar ameliyat sonrası sıl önemli birde hava degişimleri benim bildigim en az 30.gün oluyor
simdi acemi birlikte tokatta.
ama bu izni usta birliginde olmayi dusundugumuz icin kime danismamiz gerek bilmiyorum.
bu gunlerde konusunu acmayalim komutanlar diyoruz bilmiyorum dogrumu dusunuyorum,
cunku ameliyat olmam gerek benim dese komutanlar hemen acemi birliginde yap cik 7 inci ayi neden bekleyesinki der.
30 gunse cok guzl olur ya, super olur
Sivas merkezde canım ustaya yeni geçiş yaptık bizde 4 gün önce seninki nerde 92/3 mu askerin?
merhaba canım tokatta mı sevgilin bende tokatta oturuyorum merkez mi?
evet dogru düşünüyorsunuz ameliyat ve izinden bahsetmeyin ustada komutanla konuşmanız gerekebilir ameliyat icin 92/4 devresimisiniz?
aa tesadufe bak
senin sevgilin sivasta,benim sevgilim tokatta.
sen tokatta oturuyosun,ben sivasta oturuyorum(simdi yurtdisi).
tokatla sivasi degis tokus yapmisiz gibi:44:
evet canim tokat merkezde.
Hala aramadıııııııııııı ve ben delirmek üzereyim depremde can kaybı yok ama merak ediyorum...Offff
92/4 devresi ne demek oluyoki:44:
turkiyedeki o sistemi anlamiyorumda ben
Hala aramadıııııııııııı ve ben delirmek üzereyim depremde can kaybı yok ama merak ediyorum...Offff
anladım tatlım evet belki yerine göre değişiyodur.. sizin bölünmüyosa şubatta gelince 1 ay mı kalıcak sonra temelli gelene kadar gelemicek mi ??
hava değişimide ameliyat küçük büyük ayırt edilmiyosa 1 ay olabilir benm sevglimin olduğu yerde bir arkadaşı almış 2 hafta demişti mesela ..bi başkasına 1 hafta demişti ondan değişebilir oda duruma bağlı heralde
92/4 devresi ne demek oluyoki:44:
turkiyedeki o sistemi anlamiyorumda ben
uzulme sakin canim ya.
askerlerimiz Allaha emanettir.
deprem olan yerdemi askerin??
Edacım arayamaması normal canım benim hatlar kesik oluyor deprem bölgesinde ulasamıyorsun cep telefonuna ev telefonuna birseyi yoktur iyidir merk etme canım
Edacım lütfen telaş yapma canım arıyamıyordur ondan daha aramamıştır
Evet aslında deprem bir çok şehirden hissedildi.Benim olduğum yerdede hissedildi.Fakat merak ediyorum işte Çanakkalede...
Cerencim biliyorum bir şeyi olmadığınıda ama merak ediyorum aklım orda...Onunda burada biliyorum off....
Evet birbirimizin yerinde olabilmek için nelerimizi verirdik kim bilir
Jandarma bölge komutanlıgımı canım
Biliyorum gülşencim ama zaman geçiremiyorum deminden beri saçma sapan şeylere sardım...Uyumayı denedim olmuyor.Zaman geçmioo...Bir de aramassa bu akşam ...
piyadeyse jandarma olmazki guzumevet ya keskeee
48. piyade tokat merkez jandarma egitim alayinda simdi, karakolmus
Biliyorum gülşencim ama zaman geçiremiyorum deminden beri saçma sapan şeylere sardım...Uyumayı denedim olmuyor.Zaman geçmioo...Bir de aramassa bu akşam ...
Bebeğim depremden sonra konusabildinizmi hic :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?