92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

valla simdi indim bim den aldım kek cikolata falan yedim bi güzel ama seninkinide yeriim gönder kız gönderr:92:
anaam gülsen kız yazık degilmi cocugu niye azarlıyon yapma yavrum yaa onun ne sucu var bisey deme cocuga

Yollarım tabiiiiii verdiğim kiloları geri alıcam kaç gündür evdeyim yaa okulda yemiyorum ne güzelllllll neyse artık

valla simdi indim bim den aldım kek cikolata falan yedim bi güzel ama seninkinide yeriim gönder kız gönderr:92:
anaam gülsen kız yazık degilmi cocugu niye azarlıyon yapma yavrum yaa onun ne sucu var bisey deme cocuga

Onun annesi ve babası diycem tabi ki ben sinirlenirsem annesi ve babasına hep ona diyorum ki o söylüyor hep

Yollarım tabiiiiii verdiğim kiloları geri alıcam kaç gündür evdeyim yaa okulda yemiyorum ne güzelllllll neyse artık
spor yap bebeğim düzenli mekik çek bacak hareketleri yap sıkılaşırsın
Onun annesi ve babası diycem tabi ki ben sinirlenirsem annesi ve babasına hep ona diyorum ki o söylüyor hep
tamam rızaya söyle ama azarlamadan söyle balım, sonucta babasının sucu, cocugun hicbi günahı yokk ayıp etmis kayınpederde ama..

Ayıp etti tabi
Kayınpederim falan deil hıh böyle davranırsa da hiç olamaz

oğlunu al daha gösterme intikamın acı olsun

Evet çok güzel oldu bu şafak olayı

vayyy kayınpederine trip haaaa

Oğlunu da almam hıh
Çok pis trip atarım bir kere rızanın annesine çok kızmıştım ama duydum birşeyden dolayı rızaya patladım rıza evi başlarına yıktı ablası falan girdi devreye benle konuştu yaklaşık 3 ay falan görüşmedimBabası faceden yazıyordu her gün

Maşşallahhh gülşencimmm çok fenasınn

neden bebeğim özel değilse anlatsana cok merak ettim

selam kızlar:) telefonn aşırı rahat oluyo evet bizde bikaç hafta kullandık ama sonra yakalandıkkkk

kamile sen kaçıncı sınıftasın.. bizimde başladı finaller

neden bebeğim özel değilse anlatsana cok merak ettim

Canım biraz özel
Birde her anlattığımda yine sinirleniyorum
Evet fenayımdır
Ben düşünceli biriyim karşımdakide bu şekilde bana davranması gerek davranmıyorsa yani bende ona o şekilde davranırım hiç fark etmez benim için kimliği

Kızlar bakın benim heppp ezelben beri isteidğim 2 tane alyans vardı sizce nasıllar ? Daha 1 buçuk yıl var ama olsunnn
Eki Görüntüle 600168 Eki Görüntüle 600167
1. ye bayılldııımm benimde var bi iki tane begendim onlarıda koyıyımda bak
En dogrusunu yapıyosun canım tepenin üstüne cıkarmıycaksın kimseyi.. keske bende senin gibi davranabilsem herkese karsı cok iyi niyetliyim yaa

insanları anlamak zor gerçekten madem olumlu olumsuz haber vericez demesinler olumsuz olunca aramıcaz desinler bu kadar zor mu bekletiyolar yani boşa. bence sen diğer işi değerlendir .

rızanın babasıda ayıp etmiş ya bu soğukta evden çıkmak zor geliyo yani.bide annenin yanında olmasıda kötü olmuş..

pek sık arayamıyo mu rıza

İkisinide çok beğendim ama benim tercihim 2 ncisinden yana olurdu o taşlar bir süre snra dökülmeye başlıyor canım

Ben bizim burada bir kuyumcuda 2ncisine benzer bir alyans denedim geçen gün.Daha güzeliydi hatta bayıldımmm Sevgilimde biliyor o alyansa bayıldığımı telde söyledim inş nişan yüzüklerimiz onlar olur dedi Dedim tabiki o olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…