valla simdi indim bim den aldım kek cikolata falan yedim bi güzel ama seninkinide yeriim gönder kız gönderr:92:
anaam gülsen kız yazık degilmi cocugu niye azarlıyon yapma yavrum yaa onun ne sucu var bisey deme cocuga
valla simdi indim bim den aldım kek cikolata falan yedim bi güzel ama seninkinide yeriim gönder kız gönderr:92:
anaam gülsen kız yazık degilmi cocugu niye azarlıyon yapma yavrum yaa onun ne sucu var bisey deme cocuga
spor yap bebeğim düzenli mekik çek bacak hareketleri yap sıkılaşırsınYollarım tabiiiiii verdiğim kiloları geri alıcam kaç gündür evdeyim yaa okulda yemiyorum ne güzelllllll neyse artık
tamam rızaya söyle ama azarlamadan söyle balım, sonucta babasının sucu, cocugun hicbi günahı yokkOnun annesi ve babası diycem tabi ki ben sinirlenirsem annesi ve babasına hep ona diyorum ki o söylüyor hep
spor yap bebeğim düzenli mekik çek bacak hareketleri yap sıkılaşırsın
spor yap bebeğim düzenli mekik çek bacak hareketleri yap sıkılaşırsın
tamam rızaya söyle ama azarlamadan söyle balım, sonucta babasının sucu, cocugun hicbi günahı yokkayıp etmis kayınpederde ama..
Anladım tatlım şu şafağın imzamızda yazması cok iyi oldu şafak söyleye bakmak zorunda kalmıycaz hergünYok tatlım o kadar bir sorun yok arada mekik çekiyorum 38 bedenim zaten boyumda 167 amannn dahada uğraşamam beni beğenen 4 senedir böyle almışşşş ahahaha
Ayıp etti tabi
Kayınpederim falan deil hıh böyle davranırsa da hiç olamaz
Anladım tatlım şu şafağın imzamızda yazması cok iyi oldu şafak söyleye bakmak zorunda kalmıycaz hergün
Ayıp etti tabi
Kayınpederim falan deil hıh böyle davranırsa da hiç olamaz
oğlunu al daha gösterme intikamın acı olsun
Evet çok güzel oldu bu şafak olayı
vayyy kayınpederine trip haaaa
Oğlunu da almam hıh
Çok pis trip atarım bir kere rızanın annesine çok kızmıştım ama duydum birşeyden dolayı rızaya patladım rıza evi başlarına yıktı ablası falan girdi devreye benle konuştu yaklaşık 3 ay falan görüşmedimBabası faceden yazıyordu her gün
neden bebeğim özel değilse anlatsana cok merak ettimOğlunu da almam hıh
Çok pis trip atarım bir kere rızanın annesine çok kızmıştım ama duydum birşeyden dolayı rızaya patladım rıza evi başlarına yıktı ablası falan girdi devreye benle konuştu yaklaşık 3 ay falan görüşmedimBabası faceden yazıyordu her gün
ayy ne güzel canım yaaaakeyfini çıkartın.
inş kullanabilrsiniz canım çok rahat ediyor insan
iyiyim canım sen nasılsın.evet başladı hatta son 4 sınavım kaldıbitsede kurtulsam..
senin tarihleri belli mi canım?
neden bebeğim özel değilse anlatsana cok merak ettim
Kızlar bakın benim heppp ezelben beri isteidğim 2 tane alyans vardı sizce nasıllar ? Daha 1 buçuk yıl var ama olsunnn
Eki Görüntüle 600168 Eki Görüntüle 600167
1. ye bayılldııımmKızlar bakın benim heppp ezelben beri isteidğim 2 tane alyans vardı sizce nasıllar ? Daha 1 buçuk yıl var ama olsunnn
Eki Görüntüle 600168 Eki Görüntüle 600167
En dogrusunu yapıyosun canım tepenin üstüne cıkarmıycaksın kimseyi.. keske bende senin gibi davranabilsem herkese karsı cok iyi niyetliyim yaaCanım biraz özel
Birde her anlattığımda yine sinirleniyorum
Evet fenayımdır
Ben düşünceli biriyim karşımdakide bu şekilde bana davranması gerek davranmıyorsa yani bende ona o şekilde davranırım hiç fark etmez benim için kimliği
iş yerine aramadıkları için değil güvenilir olmadıkları için sinir oldum.Adam hava attı ben ik dersleri aldım tabi olumlu olumsuz salı günü haber vericez dedi nerdekişiliksiz insanları hiç sevmiyorum
Babasına da dün aradı rızaya sosyal güvenlik kurumunda birşey gelmiş alabilirmisin muhatarlıktan dedi ben dedim söz vermiyim babam evde olmazsa alırım dedim bugün gittim bu soğukta almaya dondum almış insan haber verir değil mi aradım açmadı normalde arayıp durur sinir oldum rıza arasın onu haşlıycam
İkisinide çok beğendim ama benim tercihim 2 ncisinden yana olurdu o taşlar bir süre snra dökülmeye başlıyor canım
yok ya dökülmez benimkine bisey olmadı 7 ay oldu bütün tasları duruyor yerindeİkisinide çok beğendim ama benim tercihim 2 ncisinden yana olurdu o taşlar bir süre snra dökülmeye başlıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?