en sona da ben kalıyorum heralde ya :)
gülşencm bencede nişanlılığı çok uzatmadan evliliğe geçmek lazım aslında .. bnde sözlülüğü uzun tutup sonrasını hızlanrıdmayı düşünüyorum.. görücez inş o günlerde gelicek..
yok ceren yaşı kastedmiştir :) 2o23 de ohooo yaşlanırız2023 mü demek istedin yapma yavrum naptın yaaaaaa
yok ceren yaşı kastedmiştir :) 2o23 de ohooo yaşlanırız
yani tabi canım o yaşlarda evlenicem bende.. bu gelinlik nasıl kızlaar 2 3 yıla modası gecermi istiyorum bunu
Eki Görüntüle 600191
aynen bende 20 işte :) o yüzden bizim için en mantıklısı bu onca yılın üstüne insan hem resmiyet istiyo ama yaş okul engeli olunca sözlülük işte en iyisi:9)canım bende yaşım itibari ile daha 20 yaşında olduğumdan sözü uzun tutup nişanlılığı 6-7 ay gibi kısa süre tutucam inş tabiii Allah nasip ederse
olsun canım gerekirse gider diger illerdeki subelerine bakarız tokata yakın bi sehir vardır elbet.. geldiğim zaman incelerim simdi cıkmam lazım yemek yicem sekerler öpüyorum sizi grsgüzel cerencim üst kısmı özellikle alt kısmıda güzel bak ben sana bir site söyliycem ama tokatta yok şubesi sanırım çok güzel gelinlikler var
Gelinlik 21 - 2012 2013 Gelinlik Modelleri - Fiyatları - Nisanlik ve Abiye
Kimsee yok mu???
ben varım, halim yine dumaaaaağn.......
isyeaaaaaaaaaaaaaaaan ülen isyaaaaaaaaaaaan !!!!
Kızlar şuan bir söylenti var askerlik şubatta düşecek diye inanmasam da söyliyim size dedim
ciddimisin ayy inş.Hemen araştırıyım bende
Kızlar şuan bir söylenti var askerlik şubatta düşecek diye inanmasam da söyliyim size dedim
selam kızlar:) telefonn aşırı rahat oluyo evet bizde bikaç hafta kullandık ama sonra yakalandıkkkk
kamile sen kaçıncı sınıftasın.. bizimde başladı finaller
gizemcin bizde yakalattık aslında ama başka telefon kullanıyor şimdiyoksaaa hayatta çekilmez
2. sınıfım canım ben daha.sen kaçıncı sınıfsın nerde okuyorsun?bölümün ne?çok mu soru sordum
bende mantiken inanmıyorum ama düşecek gibi hissediyorum şubatt diyemem ama düşücek gibi geliyor inşallah öyle olur
telefondan başlıyım:) ya yakalatınca ben çok korktum kötü bi komutana gelse sürgüne kadar giderdi diyo.ama sağolsun komutanı telefonu bile geri verdi iyi adammış iyi niyetini de suistimal etmemek lazım. o yzden mümkün olduğunca kullanma diyorum onun kısmında telefon var ayrı dıştan da aranabiliyo 45 dk 1 saat bile konuşuyoruz o yüzden riske atmaya değmez dedim.sabit telefondan devam artık..
bende 2. sınıftayım akdeniz ünide . hemşirelik:) senin ne bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?