92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım bende yaşım itibari ile daha 20 yaşında olduğumdan sözü uzun tutup nişanlılığı 6-7 ay gibi kısa süre tutucam inş tabiii Allah nasip ederse

canım bende yaşım itibari ile daha 20 yaşında olduğumdan sözü uzun tutup nişanlılığı 6-7 ay gibi kısa süre tutucam inş tabiii Allah nasip ederse
aynen bende 20 işte :) o yüzden bizim için en mantıklısı bu onca yılın üstüne insan hem resmiyet istiyo ama yaş okul engeli olunca sözlülük işte en iyisi:9)

Kızlar şuan bir söylenti var askerlik şubatta düşecek diye inanmasam da söyliyim size dedim

Canım baktım ama yok öyle bir haber en son kasımda bir haber yapılmış..Hiç ümidim yok açıkçası

Kızlar şuan bir söylenti var askerlik şubatta düşecek diye inanmasam da söyliyim size dedim

bizimkiler acemideyken eylül gibi b komutanları demişti ki askerlk %70 12 aya düşücek siz gitmeden bunla ilgili konuşma yapıcaz demişlerdi. bizde yani komutan kolay kolay böyle bişey demez hani vardır bi bildiği diye düşünmüştük . ama toplayıpp konuşanda olmadı öyle dedikleriyle kaldı.. her nekadar ümit bağlamak istemesemde bi umut işte. o açıdan bende zannetmiyorum bizimkler askere gtmeden 1 sene önce de diyolardı.. ama o kadar çok isterim ki .. 3 ay kızlar az mı ya

selam kızlar:) telefonn aşırı rahat oluyo evet bizde bikaç hafta kullandık ama sonra yakalandıkkkk

kamile sen kaçıncı sınıftasın.. bizimde başladı finaller

gizemcin bizde yakalattık aslında ama başka telefon kullanıyor şimdi yoksaaa hayatta çekilmez
2. sınıfım canım ben daha.sen kaçıncı sınıfsın nerde okuyorsun?bölümün ne?çok mu soru sordum

bende mantiken inanmıyorum ama düşecek gibi hissediyorum şubatt diyemem ama düşücek gibi geliyor inşallah öyle olur

gizemcin bizde yakalattık aslında ama başka telefon kullanıyor şimdi yoksaaa hayatta çekilmez
2. sınıfım canım ben daha.sen kaçıncı sınıfsın nerde okuyorsun?bölümün ne?çok mu soru sordum

telefondan başlıyım:) ya yakalatınca ben çok korktum kötü bi komutana gelse sürgüne kadar giderdi diyo.ama sağolsun komutanı telefonu bile geri verdi iyi adammış iyi niyetini de suistimal etmemek lazım. o yzden mümkün olduğunca kullanma diyorum onun kısmında telefon var ayrı dıştan da aranabiliyo 45 dk 1 saat bile konuşuyoruz o yüzden riske atmaya değmez dedim.sabit telefondan devam artık..

bende 2. sınıftayım akdeniz ünide . hemşirelik:) senin ne bölüm

bende mantiken inanmıyorum ama düşecek gibi hissediyorum şubatt diyemem ama düşücek gibi geliyor inşallah öyle olur

ya açıkcası hep böyle bi his benimde içimde varr..olucakmış gibi. genel olarak şanslı bi çiftiz bide bu ara asker intiharları falanda arttı ya çnkü fazla geliyo 15 ay millete bunlar göz önünde bulundurulursa belki neden olmasın ya.. dşünsenize tam temmuzda düşmesi belli olsa falan ne güzel olur..
ama bide kasımdan sonra düşerse isyann ederim heralde.. ama biz çektik başkaları çekmesin mantığına bürünürüm yine:)

çok iyi düşünmüşsün canım konuşabiliyorsanız bencede kullanıp tehlikeye armayın
bende ankara üniversitesindeyim bilgi ve belge yönetimi diye geçiyor ama daha çok arşivcilik ve kütüphanecilik diye biilniyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…