92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım bende iyi niyetliyimdir.
Durup dururken kimseye kötü davranamam.Hatta sevgilim sen dünyada ki en günahsız en iyi insansın diyor bu kadar cadı olmama ragmen.Ama karşımdaki de ben nasıl iyi niyetle davranıyorsam davranmak zorunda yada karşılığını alır.Kimliğini umursamam ve susmam neyse o

yok ya dökülmez benimkine bisey olmadı 7 ay oldu bütün tasları duruyor yerinde

Ceren iş yapıyormuşsun peki canım ?Ev işi yapanlar hep dökülüyor diyorlar:44:
Gizem arıyor normalde sık sık uyuyodur büyük ihtimal şuanda.
NişanEdacım inşallah bize güzel haber verrsn sevdiceğin askerden dönünce

Canım ben sade modelleri daha çok beğeniyorum bir de beyaz altın seviyorum ama zevkler :)

İnş gülşencim gelince iş güç sonrada söz inş
Senden de bekliyorum amaaaaa

valla pek yapmıyorum ama kadınlar kulubunde biri daha yazmıstı bizim alyansımızın aynısını almıslar 3 yıl olmuş hic dökülmemis tasları:44:

Canım ben sade modelleri daha çok beğeniyorum bir de beyaz altın seviyorum ama zevkler :)

İnş gülşencim gelince iş güç sonrada söz inş
Senden de bekliyorum amaaaaa

Hayırlısı canım ben nişandan 3 veya 4 ay sonra hemen düğün istiyorum.2014 vaya 2015 olacak henüz belli değil.Rızaya kalsa bugün evlenmek istiyor da aceleye gerek yok

Hayırlısı canım ben nişandan 3 veya 4 ay sonra hemen düğün istiyorum.2014 vaya 2015 olacak henüz belli değil.Rızaya kalsa bugün evlenmek istiyor da aceleye gerek yok

haklısın canım aceleye gerke yok ama benim yaşım küçük olduğundan resmiyete bağlanması açısından gelince bir kaç ay sonra söz istiyoruz.Sonra 2 sene sonra anca evlenirim hemen değil yaniii 2016 falan olur bizim

valla pek yapmıyorum ama kadınlar kulubunde biri daha yazmıstı bizim alyansımızın aynısını almıslar 3 yıl olmuş hic dökülmemis tasları:44:

Evet bencede taşlarda pek düşme olmaz sonuçta o kadar para verilio gidip aldığımız yere kafalarına atarız öyle olursa

Edacım anladım senin tarzını bende sadeyi bazen begeniyorum bazen kararım degisiyor yani evlilik yüzüğü olarak düsünüyorum ara sıra senin gösterdiğin modelleri :44: buda benim nişan yüzüğüm kızlarr suan parmagımdaki

Son düzenleme:
Eda kızz ben senden önce evlencem sanırım

Eda kızz ben senden önce evlencem sanırım

en sona da ben kalıyorum heralde ya :)

gülşencm bencede nişanlılığı çok uzatmadan evliliğe geçmek lazım aslında .. bnde sözlülüğü uzun tutup sonrasını hızlanrıdmayı düşünüyorum.. görücez inş o günlerde gelicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…