1. ye bayılldııımmbenimde var bi iki tane begendim onlarıda koyıyımda bak
En dogrusunu yapıyosun canım tepenin üstüne cıkarmıycaksın kimseyi.. keske bende senin gibi davranabilsem herkese karsı cok iyi niyetliyim yaa
yok ya dökülmez benimkine bisey olmadı 7 ay oldu bütün tasları duruyor yerinde
bende 2. yi beğendim sanki daha sade ve şık duruyoKızlar bakın benim heppp ezelben beri isteidğim 2 tane alyans vardı sizce nasıllar ? Daha 1 buçuk yıl var ama olsunnn
Eki Görüntüle 600168 Eki Görüntüle 600167
bende 2. yi beğendim sanki daha sade ve şık duruyo
bakk bunlarıda ben cok begendimBen bizim burada bir kuyumcuda 2ncisine benzer bir alyans denedim geçen gün.Daha güzeliydi hatta bayıldımmmSevgilimde biliyor o alyansa bayıldığımı telde söyledim inş nişan yüzüklerimiz onlar olur dedi Dedim tabiki o olucak
insanları anlamak zor gerçekten madem olumlu olumsuz haber vericez demesinler olumsuz olunca aramıcaz desinler bu kadar zor mu bekletiyolar yani boşa. bence sen diğer işi değerlendir .
rızanın babasıda ayıp etmiş ya bu soğukta evden çıkmak zor geliyo yani.bide annenin yanında olmasıda kötü olmuş..
pek sık arayamıyo mu rıza
Ben bizim burada bir kuyumcuda 2ncisine benzer bir alyans denedim geçen gün.Daha güzeliydi hatta bayıldımmmSevgilimde biliyor o alyansa bayıldığımı telde söyledim inş nişan yüzüklerimiz onlar olur dedi Dedim tabiki o olucak
yok ya dökülmez benimkine bisey olmadı 7 ay oldu bütün tasları duruyor yerinde
Ceren iş yapıyormuşsun peki canım ?Ev işi yapanlar hep dökülüyor diyorlar:44:
Gizem arıyor normalde sık sık uyuyodur büyük ihtimal şuanda.
NişanEdacım inşallah bize güzel haber verrsn sevdiceğin askerden dönünce
valla pek yapmıyorum ama kadınlar kulubunde biri daha yazmıstı bizim alyansımızın aynısını almıslar 3 yıl olmuş hic dökülmemis tasları:44:Ceren iş yapıyormuşsun peki canım ?Ev işi yapanlar hep dökülüyor diyorlar:44:
Gizem arıyor normalde sık sık uyuyodur büyük ihtimal şuanda.
NişanEdacım inşallah bize güzel haber verrsn sevdiceğin askerden dönünce
Evet canım 2ncisi çok güzelll
Canım ben sade modelleri daha çok beğeniyorum bir de beyaz altın seviyorum ama zevkler :)
İnş gülşencim gelince iş güç sonrada söz inş
Senden de bekliyorum amaaaaa
bunda da ikincisi :) bencede beyaz altın:)
Hayırlısı canım ben nişandan 3 veya 4 ay sonra hemen düğün istiyorum.2014 vaya 2015 olacak henüz belli değil.Rızaya kalsa bugün evlenmek istiyor da aceleye gerek yok
valla pek yapmıyorum ama kadınlar kulubunde biri daha yazmıstı bizim alyansımızın aynısını almıslar 3 yıl olmuş hic dökülmemis tasları:44:
Edacım anladım senin tarzını bende sadeyi bazen begeniyorum bazen kararım degisiyor yani evlilik yüzüğü olarak düsünüyorum ara sıra senin gösterdiğin modelleri :44: buda benim nişan yüzüğüm kızlarr suan parmagımdaki
Eki Görüntüle 600179 Eki Görüntüle 600178 Eki Görüntüle 600180
Eda kızz ben senden önce evlencem sanırımhaklısın canım aceleye gerke yok ama benim yaşım küçük olduğundan resmiyete bağlanması açısından gelince bir kaç ay sonra söz istiyoruz.Sonra 2 sene sonra anca evlenirim hemen değil yaniii 2016 falan olur bizim
Evet bencede taşlarda pek düşme olmaz sonuçta o kadar para verilio gidip aldığımız yere kafalarına atarız öyle olursa
ben begenmiyorum sogudum bu yüzükten valla degistirmek istiyorum biran önceeGüzelmiş canım attığın modellere nazaran daha sade ve hoş
Eda kızz ben senden önce evlencem sanırım
2023 mü demek istedin yapma yavrum naptın yaaaaaaCanım değiştirirsin tabiiii nişanlın gelince
Evet canım ben 22-23 te evlenirim daha seneler varÜniv bitcek işe giricem ohoooo
Eda kızz ben senden önce evlencem sanırım
2023 mü demek istedin yapma yavrum naptın yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?